kerim frei'ın bruma'dan daha yararlı bir topçu olması

lig ile alakalı. gekas oynuyor bu ligde kerim tabi yıldız görünür.
bruma bize transfer olarak çok büyük yanlış yaptı bence premier ligde kümede kalmaya oynayan bir takımda olsa gerçek kimliğini bulur

bknz: kerim'e sahte penaltı verilip, bruma'ya gerçek penaltı verilmemesi.
bknz: süleyman seba sezonu.

1810225192c3a27a8b7.gif

KF: 44 mac 4 gol 0 asist
AB: 38 mac 4 gol 10 asist

Bruma daha 18 yaindayken Kerim Frei´in, Hakan Calhanoglu´nun, Salih Ucan´in hic birsey yapamadigi, vir varlik gösteremedigi turnavada rakiplerini domine etmis, madar etmis bir oyuncudur. Bruma bütün yasitlarindan ileri bir futbola sahip bir yetenkti, ve dünya yildizi olma sansi yüksek görülüyordu. Eger su an etkisiz ise, bu igneyi Galatasaray spor kulübü olarak kendimize batirmamiz lazim.

ulan o değilde freinin yediği omuzu her maç 10 kere yiyor bruma faul bile verilmiyor frei'ye penaltı çalmışlar :D

vay anasini murgan bile gömmüs
ben olsam bu utancla üyeligimi sildirirdim

Rotasyon oyununda oyuna girdikleri an maçı hareketlendirmelerine göre.

İyiki ''mehmet topal'ın bruma'dan daha kolay adam geçmesi'' konusunu açmadım.

Bruma bu zamana kadar 2 kere çok ağır sakatlık geçirdi. Bir tanesinde geçen sezon formu yakalamışken çapraz bağlarını kopardı. Diğerinde de bu sezonun başında bileğinden sakatlandı. 20 yaşındaki birisi için hem fiziksel olarak hem de psikolojik olarak ister istemez zarar verir. Ayrıca bu zamana kadar çok az doğru yerinde oynatıldı. Bazen geldi çift forvetten birisi oldu. Bazen geldi merkezi orta saha olarak oynadı. Bruma'nın asıl yeri sağ kanat. Daha yeni yeni doğru yerinde oynatılıyor. Kerim Frei kötü bir oyuncu değil elbette ama Bruma'yı da bu kadar aşağılamanın anlamı yok. Kerim Frei'nin tek bir artısı varsa o da Türk pasaportunun olması. Başka bir numarası yok.

Bruma daha 18 yaindayken Kerim Frei´in, Hakan Calhanoglu´nun, Salih Ucan´in hic birsey yapamadigi, vir varlik gösteremedigi turnavada rakiplerini domine etmis, madar etmis bir oyuncudur. Bruma bütün yasitlarindan ileri bir futbola sahip bir yetenkti, ve dünya yildizi olma sansi yüksek görülüyordu. Eger su an etkisiz ise, bu igneyi Galatasaray spor kulübü olarak kendimize batirmamiz lazim.
bruma capraz baglarini kopardiktan sonra degisti

dee rose mesela ayni sakatligi yasadi ve su anda 100% kendinde degil form tutmasi lazim

Geri
Üst Alt