Kerimoğlu: "Şampiyonlar Ligini kazanabiliriz"

"benim için aslolan Galatasaray'dır" dan sonra okumadım.Keyfim kaçtı birden.

Tugay kimsenin okumayacağını bildiği için katmerli demeç vermiş :)

Saçma sapan konuşmuş. Salih Dursun'u aldıran adam CL hedefi koymuş.

Sağ bekte Semihi, sol bekte sabrisiyle, sağ açık umutu, kral burakıyla geliyoruz cl kupasını almaya

Sakin ol şampiyon.

Ov şet

dicknose.jpg

bari biraz özet geçeydin kör oldum:D

Ortamımız çok iyi, aramızda ki sorun sevgiydi son 5-6 hafta sezon bitmesin istedim.

Juventus maçında ertelendiğinde motive etmek zordur, ama taktiğimiz çok iyiydi ertesi gün top ağlar ile buluştuğunda hissettiklerimiz inanılmaz.

Mancini çok beyefendi bir insan, hocalığını tartışmam zaten EPL'de başardıkları ortada.

Sabır yok 3-4 maçta saygısızca görevden alınsın isteniyor burada, Ferguson bile ilk geldiğinde başarılı değildi.

Teknik direktörlük görevi gelirse seve seve kabul ederim ileri de Galatasaray'dan, git derlerse de saygı duyarım giderim.

Arda'nın erken gitmesi çok iyi oldu. Selçuk, Burak, Sneijder, Melo'da gün gelecek gidecek. Kim demiş Avrupa'da jübile yapılmaz diye. 40 yaşına kadar oynadım ben 29'umda gidip.

İyi genç oyuncular ile yapılanmayı sadece biz değil Ajax, Barcelona, R.Madrid herkes yapıyor.

Tez deme bana:)

Bu arada meslek nedir hocam?

Meslek makine mühendisliği de yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum şu an.

Tez sürecindeyim 1 senedir nerede ise hala bitmiyor, uzun uzun makaleler okumaktan beyinim aktı artık

en az 40 tane 20 sayfalık makale okudum, 3 tane tez okudum 80 sayfalık hala okumam gerekiyor önümüzde ki aylarda.

Meslek makine mühendisliği de yüksek lisans yapıyorum çalışmıyorum şu an.

Tez sürecindeyim 1 senedir nerede ise hala bitmiyor, uzun uzun makaleler okumaktan beyinim aktı artık

en az 40 tane 20 sayfalık makale okudum, 3 tane tez okudum 80 sayfalık hala okumam gerekiyor önümüzde ki aylarda.

Ben de tez yazıyorum 1 senedir tez aşamasındayım ama boyuna yatıyorum bir ara gayretlendim, tezi gittik kanadada sunduk konferansta ama yazamadık..

Konuyu severek seçtim 1 senede nefret ettim.

Saçma saçma konusmasin bu takimin yarisi Ispanyol küme düsecek olan takimlarda bile oynayamaz.

Maddi ve yetenek anlamda çok gerideyiz

Ekli dosyalar

• upload_2014-5-20_21-11-10.webp
    upload_2014-5-20_21-11-10.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 27
Ooo arif'in mesaj editlenmiş onur'un avatar duruyo. Cinsiuet ayrımcılığı mı yapılıyor ????

@Arif Ulu

Geri
Üst Alt