Kerimoğlu: "Şampiyonlar Ligini kazanabiliriz"

Ben de tez yazıyorum 1 senedir tez aşamasındayım ama boyuna yatıyorum bir ara gayretlendim, tezi gittik kanadada sunduk konferansta ama yazamadık..

Konuyu severek seçtim 1 senede nefret ettim.

Aynen gaz ile bütün dersleri çabucak verdim erken bitsin mümkün olduğunca diye, ama tez aşamasında her an sıkıntı var.

1 sene geçti. Önce proposal verdim 28 sayfa kabul edildi, sonra seminer verdim o ana kadar yaptıklarım ile ilgili ve okurken ıskaladığım 2-3 makale yüzünden tezimin farklılık yaratan kısmının daha önce düşünülmüş olduğunu görünce başımdan kaynar sular döküldü adeta.

Sonra mecburen konu aynı olsa da içerik olarak değişti bayağı, bir sürü ek angarya iş geldi, tekrar 10'larca makale okudum, deney sonucu bekledim yeni geldi.

Şimdi daha en az 2 aylık iş var, uzadı okul. Bakalım Eylül-Ekim gibi en geç yazımı ile yetiştirmek istiyorum artık daha önce yazdıklarımın üzerine ekleyerek sonuçları ama çok zor be.

Sonuç beklersin 1 ay gelmez, buldum dersin yapılmış çıkar.

Arkadaşlar o uzun aletinizi paylaşmak istiyorsaniz onu başka yerde yapin, sizin gibiler için özel forumlar var orada istediginiz kadar o türlü fotograflari paylasabilirsiniz. ;)

A.s.

6lg9WmKc.jpeg

Tapata

Son bolumu anlamadim, Sneijder, Melo, Burak, Selcuk hepsinin gitmesinden yanayim demek noluyor simdi?

Elestirilere guzel cevap vermis, td olmasini isterim efsane futbolcularimiz arasinda en karakterli isim.

tapatalk

Geri
Üst Alt