Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.838
- 103.717
- 5.238
Araba modeli mi bu?Sen 2004lü müydün Danyalsever mod
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Araba modeli mi bu?Sen 2004lü müydün Danyalsever mod
Hayır 2006Sen 2004lü müydün Danyalsever mod
Tertemiz gsc tarafından kullanılmış son 1 senede ban geçmişi yok al kullanAraba modeli mi bu?
Doktor mu bindi? Bu ne lan?Tertemiz gsc tarafından kullanılmış son 1 senede ban geçmişi yok al kullan

Pffffbu emre ersoy sakaci mi nedir
Emre'ye bulaşırsan saplanabilirsin; eskiden de olsa kendisiyle bir mazimiz var.bu emre ersoy sakaci mi nedir
Eytli misin ağabey?Ben 50'ye adım atıyorum ama hiç bunalıma girmedim yahu.![]()
evet dostum ben de 18 yasına gecen ay girdimForumu dinozorlardan kurtaracağım genç kuşak geliyor
Evet.Eytli misin ağabey?
Senin butun forum akraban sayilir zaten onune gelene Abi cekiyonKeramettin abi ve tahir mahir koc abim olsaydi,kendilerini geceleyin korkutmayi cok isterdim.cok eğlenirdik.ugur iz kuzenim olabilirdi,cok tatli bi arkadas.hayri cundda mutfakta şefim olsun isterdim![]()
Bu gece ışıklar hiç sönmeyecek danyal admir bizim taraftaydı emekli ettiler yönetimde modların yetkisi düştü artık bir şeyler yapmak lazımevet dostum ben de 18 yasına gecen ay girdim
artık admınlerı emekli etme vakti geldi
operasyonun kod adı murhanBu gece ışıklar hiç sönmeyecek danyal admir bizim taraftaydı emekli ettiler yönetimde modların yetkisi düştü artık bir şeyler yapmak lazım
Kod adı mörfioperasyonun kod adı murhan