Keşke Bugün Olsaydı Dediğiniz Geçmiş Transferlerimiz

10 maçta 6 gol 4 assist istatistiği ile oynayan Dos Santos'u hangi mantıkla yolladıklarını bugünde çözemiyorum.

10 maçta 6 gol 4 assist istatistiği ile oynayan Dos Santos'u hangi mantıkla yolladıklarını bugünde çözemiyorum.

İçimde çok büyük burukluktur o çocuk. Barçada'yken keşke bir gün bizde oynasa dediğim çocuk geldi ve bizim çok bilmişler beğenmediler. Neymiş bal yapmayan arıymış.

Takım ölü arılarla dururken biz bal yapıyor mu yapmıyormu diye tartışıyorduk. Hani daha argosunu yazıcam'da ban sebebi. :D

Bu çocuk ribery ile birlikte kaçırdığımız büyük balıklardan biridir.

Kewell

Fleurquin

Ujfalusi, Kewell ve Dos Santos. Dos Santos'u hakettiği şans asla verilmedi. Son yıllara en üzüldüğüm olaylar içinde ilk 5e girer bonservisinin alınmamasını.

Hakan Ünsal,Ergün ve geçmişte yapılan bilimum sol bek transferleri..

ABDUL MUTTALiP KEİTA!!!

Bizi Dünya kupası nedeniyle biraz sallasa da Kewell'ı ayrı severdim.

Jardel hagi Ribery arda bulent korkmaz

O Şimdi Asker ♡ kıbrıs

sadece Keita'yi secdim.Sebep Sneijder gibi bir Cam'e sahip oldugumuzdan SIklardaki bir cok Cam'e gerek olmazdi.

Birde Fabio Pinto mu neydi adini unututtum .O Cocuk olsaydi olurdu.Mükemmel yardiyorudu o yav :(

edit : Ribery'i unutmusum .Ribery'de keske suan bizde olsaydi

Keita-Ribery-Jo-Giovanni

Envoyé de mon GT-N7100 en utilisant Tapatalk

En çok sevindiğim oyuncu Elano'ydu.Hele ilk maçında 30 metreden attığı füze sonrası bu adamı nasıl alabildik dedim.Ama sonra nedense beklediğimiz olmadı.

kewell,lincoln,giovanni dos santos.

Gesendet von meinem GT-I8190 mit Tapatalk

Geri
Üst Alt