Keşke Bugün Olsaydı Dediğiniz Geçmiş Transferlerimiz

------------------Jardel---------------Drogba------------------------

--Hagi---------------------Sneijder------------------------------Arda

----------------Melo--------------------Tugay-----------------------

--------------Ujfalusi-------Popescu-------Bülent----------------------

----------------------------Taffarel------------------------------------

Keske simdi hepsi, en formda dönemindeki halde, bizde olsa. :)

Ribery bu listede olmalıydı.

bu dos santosta ne bulunuyo anlamış değilim, hele bizdeykenki oyunu kimse hatırlamıyodu sanırım. bence bizim seviyemizin ona birkaç gömlek büyük gelir. listede ismi yok ama açık ara şu anki durumunu görünce ribery derim.

Ribery bizdeyken belli ediyordu zaten kalitesini. Ah ulan ah. Keske gitmeseydi. Bizden gitti iki sezon sonra Marsilya da 25 milyona satti Münihe. Tabi dogru ya dogru söylemek gerek ki, bizde o gelismeyi gösterirmiydi, belli degil. Biz o paralara satabilirmiydik ki o gelismeyi gösterseydi, buna da inanmiyorum. Ama gercekten büyük bir balik kacti elimizden. Benim alman arkadaslar inanmiyor, Ribery eskiden bizde oynadi dedigimde. SOnra baktilar internete falan, diyorlar siz niye yolladiniz diye :sad007:

Keita kewell ribery song ,genc hakan sukur

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Keita gibisi var mıydı bee. İzlemeye doyamadık resmen.

En çok Kewell ve Keita'yı isterdim tabi. Özellikle Kewell çok sakatlık problemi yaşadı ama klası bir başkaydı. Topa dokunuşu, vuruş tekniği muazzamdı. Şöyle 27 28 yaşlarında, sağlam bir Kewell'a kimse hayır demezdi.

Laylaylaylaylaylaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaay Abdul Kader Keitaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

defansa tam ihtiyacimiz olan adam

capone.jpeg

https://2.bp.blogspot.com/_tnR9jkKl2SM/SjJe276eLCI/AAAAAAAAAMs/0nWfhFzXfGk/s320/capone.jpeg

Zaman kısıtı yok ama bende futbolu bırakmamış tadı damağımızda kalmış isimleri yazmak istiyorum. Belki bırakmıştır ama yine yakın zaman futbolcularımızdan Ilic demek isterdim :) Tam cukk diye Drogba'nın yanında oynardı hemde.

Ribery ve Giovani

Muslera /Salih Semih Zan Alex/ Selçuk Melo /Giovani Sneijder Ribery/ Burak

RİBERY-KEİTA-KEWEL-PRATES-SONG-NONDA-JARDEL

Geri
Üst Alt