kevin constant

Aslan Türkoğlu

The Maestro
Yönetici
Moderatör
süper lig'de sezonun en başarılı transferi bana göre. 2.5 milyona biz dzemaili'yi aldık, adamlar constant'ı. bu adam sneijder ile birlikte coşardı. :(

oyle cok iyi bir oyuncu degil, trabzon icin cok iyi sayilir. bizim aradigimiz kalite standartlarin altinda bir oyuncu. tabiki pandev, dzemaili ile karsilastirdinmi iyi gozukebilir orasi ayri.

oyle cok iyi bir oyuncu degil, trabzon icin cok iyi sayilir. bizim aradigimiz kalite standartlarin altinda bir oyuncu. tabiki pandev, dzemaili ile karsilastirdinmi iyi gozukebilir orasi ayri.

adam orta sahada her yerde oynuyor, alper. hatta sol bek bile oynayabiliyor. yani bence aslında tam bizlik oyuncuydu. joker olarak kullanırdık. haa daha iyileri yok mu? elbet var ama aldığımız oyuncular ortada. :)

adam orta sahada her yerde oynuyor, alper. hatta sol bek bile oynayabiliyor. yani bence aslında tam bizlik oyuncuydu. joker olarak kullanırdık. haa daha iyileri yok mu? elbet var ama aldığımız oyuncular ortada. :)

duruma o pencereden baktinmi haklisin, sana soyle diyim: yabanci kurali olmasa boyle oyunculari rotasyon icin alirsin, joker gibi kullanirsin. ama bu dandik kural varken bizim aradigimiz kalitede bir oyuncu degil demek istedim, fena oyuncu degil ama Galatasaray a daha kaliteli adamlar lazim :)

Trabzonspor'un yaptığı en iyi yabancı transferlerden biri..

duruma o pencereden baktinmi haklisin, sana soyle diyim: yabanci kurali olmasa boyle oyunculari rotasyon icin alirsin, joker gibi kullanirsin. ama bu dandik kural varken bizim aradigimiz kalitede bir oyuncu degil demek istedim, fena oyuncu degil ama Galatasaray a daha kaliteli adamlar lazim :)

ben genel olarak değil, bu sezon için değerlendiriyorum, alper. sezona ve yaptığımız transferlere bakarsak "cuk" diye otururdu kadroya.

ben genel olarak değil, bu sezon için değerlendiriyorum, alper. sezona ve yaptığımız transferlere bakarsak "cuk" diye otururdu kadroya.

bizim oyunculara bakma zaten, hepsi rezil, top oynadiklari bile yok, ozaman diger oyuncularin kiymeti artar tabi :D

Bizim takımda banko oynayabilecek kapasitede (bu sezon için söylüyorum)

Milanin kazik oyuncusu bizim shike liginde iyi oynuyor.

berat sen bi zahmet futbol maci izle, ama 90 dakika bitmeden kapatma ;)
bu takım en son göze hoş gelen futbolu elmanderle engin baytarla oynadı
kimse galatasarayın marka değerinden bahsetmesin
ben sana şu an 11 kurarım
11 markalı ...
ama gel görelim ki sahada oynan futbol eksi seviyelerde

Ekici ve Özer'le birlikte iyi orta saha oluşturdu.

constant değilde ekiciyi kaçırdık hemde bedava geçen sene kötüde olsa risk almalıydık. Trabzon aldı riski adam müthiş oynuyor şimdi selçuk yerine kim oynar diye düşünmezdik hemde trip atan emreyi patlama yapacak diye beklemezdik.

Constant çok yönlü her takımın elinde olması gereken tarzda bir futbolcu

Ekici'yi 1-2 seneye alırız iyi çıkarsa,sıkıntı yapmayın.Direkt bize gelse oynayamazdı zaten.

Geri
Üst Alt