Kevin De Bruyne vs Luka Modric

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Tek Yumruk
img_1_1684848028921.jpg

1684848678691.webp

1684848700129.webp

1684848737336.webp

1684848757377.webp

modrice hakaret olarak algılıyorum.

bir tarafta hırvatistan gibi bir takımı sürükleye sürükleye dünya kupasında bir kere final, bir kere de yarı final oynatan adamla

hayvan gibi kadroya rağmen kaptanı olmasına rağmen ağlayıp sızlayıp bizden bi bok olmaz yaşlıyız bok gibi takımız diyen aveli kıyaslamam.

gitsin guardiolanın makine takımında takılsın

modrice hakaret olarak algılıyorum.

bir tarafta hırvatistan gibi bir takımı sürükleye sürükleye dünya kupasında bir kere final, bir kere de yarı final oynatan adamla

hayvan gibi kadroya rağmen kaptanı olmasına rağmen ağlayıp sızlayıp bizden bi bok olmaz yaşlıyız bok gibi takımız diyen aveli kıyaslamam.

gitsin guardiolanın makine takımında takılsın
Belcika milli takiminin hali ortada güzel yorum Caner

Farklı mevki topçuları ama Modric daha winner.

KDB hangi büyük maçı almış finallerde dersek elde var sıfır olabilir.

KDB = Büyük maçların küçük oyuncusu. Karşılaştırma yapmak Modrice hakaret benim nazarımda.

SM-S918B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çok iyi oyuncu ikisi de ancak KDB’nin henüz tecrübe etmesi gereken çok şey var Modric’e nazaran. Bir süre sonra bakıp tekrar düşünmek gerekebilir şimdilik Modric diyorum ancak KDB’nin oyun tarzı ve aklına hayran biriyim.

5 şlyi Modric tek başına mı aldırdı yapmayın Ronaldo denen bi faktör var ve 3 tanesi helal değil o kupaların
Yok yav öyle mi olmuş. Modric kocadi artık. 2 Side iyi oyuncu ama genele bakarsak modric önde bir oyuncu.

Geri
Üst Alt