Kevin de Bruyne'den Transfer Açıklaması

Doruk Ata TANRIVERDİ

DoͣRͭuͣK
Hocaların Hocası
1717655704731.png

Manchester City'nin yıldız oyuncusu Kevin De Bruyne, Suudi Arabistan'a transfer olacağı iddiaları üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Manchester City'nin yıldızı futbolcusu Kevin De Bruyne, yaptığı açıklamada Suudi Arabistan'a transfer olmakla ilgili konuştu.

Belçikalı yıldız, 'Benim yaşımda böyle şeylere açık olmak zorundasınız. Kariyerimin sonu olabilecek bir dönemde inanılmaz bir paradan bahsediyoruz. Bunun ne anlama geldiğini düşünmelisiniz ancak ben şu anda bunu düşünmek zorunda kalmadım.' dedi.

32 yaşındaki futbolcunun Manchester City ile sözleşmesi 2025 yılına kadar devam ediyor.

Manchester City'de geride kalan sezonda 26 maçta süre bulan Belçikalı yıldız, 6 gol attı ve 18 asist yaptı.

ca24a6eb345d7b211398084f99a9a2ae.jpg

Kevin De Bruyne
Senin ne işin var Birleşik Arap Emirlikleri'nde?
Devam et Manchester City'nde.
Adamı hasta etme.

Var bir hayalimiz

---------Günay---------
Trent-Tah-Virgil-Davies
--------Kimmich-------
----KdB-------Sara-----
Salah-------------Neymar
-----------Son------------

city wirtz'i alacak kendisinin yerine. araplara gideceğine bize gelse diyeceğim de adam açıklamalarında vurgun peşinde olduğunu ima etmiş zaten. 3 yıl 100 milyon euro gibi bir para alıp arabistan'da takılır kariyerinin sonunda.

Abi mutlaka almaliyiz. Adminler şu konuyu dile getirirse bizde peşlerinden gideriz.

Ama sahsen de bryune gs gelsin demem. Dersem de linç edilmekten korkarim

Ho , çok gizli bir operasyondu,

Geri
Üst Alt