Kevin Großkreutz

Benim anlamadigim şu biz bu adamı nerde oynatacağız sağ kanatta mi; orta sahada mi? Kimse bana sağ bek demesin bu Hamza yerlilerden kolay kolay vazgeçmez olan Denayere olur eğer orta saha oynatirsa Rodriguez'i keser

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sağ kanatta oynar.

Benim anlamadigim şu biz bu adamı nerde oynatacağız sağ kanatta mi; orta sahada mi? Kimse bana sağ bek demesin bu Hamza yerlilerden kolay kolay vazgeçmez olan Denayere olur eğer orta saha oynatirsa Rodriguez'i keser

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bizim yerli hocalar ölüyor ya bir den fazla pozisyonda oynayabilen adamlar için, muhtemelen Hamza bu yüzden aldırmıştır.

Adam Dortmund da profesyonel olduktan sonra hemen hemen her pozisyon da oynadı :D

"Ahhh 3-4 pozisyonda onyayabiliyor bunu alalım bir taşla 3-4 kuş vururuz" kafası ile alınmış bir adam.

Bence tamamen bu yüzden alındı, bunu destekleyen de yeterince demeçi var Hamza nın. Hatırlayalım transfer döneminde "sağ bek oynayabilen stoper" ve "kanat oynayabilen forvet" istemişti.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bizim yerli hocalar ölüyor ya bir den fazla pozisyonda oynayabilen adamlar için, muhtemelen Hamza bu yüzden aldırmıştır.

Adam Dortmund da profesyonel olduktan sonra hemen hemen her pozisyon da oynadı :D

"Ahhh 3-4 pozisyonda onyayabiliyor bunu alalım bir taşla 3-4 kuş vururuz" kafası ile alınmış bir adam.

Bence tamamen bu yüzden alındı, bunu destekleyen de yeterince demeçi var Hamza nın. Hatırlayalım transfer döneminde "sağ bek oynayabilen stoper" ve "kanat oynayabilen forvet" istemişti.

Forvet oynasın o zaman :D

isvicre cakisi bir nevvi

bu adamı da arıyoruz !! ulan nasıl böyle bir hata yapılır sen oyuncuyu al ama oynatama !!! bu kadar mallık olmaz !! kadro derinliği 5 mm !!!

yasin yerine sağ açık oynar.
Dinamizm getirir. hem içeriye hem beke yardım ederek takım savunmasını güçlendirir.
Ama hucumda ne kadar etkili olur bilemem

bu adamı da arıyoruz !! ulan nasıl böyle bir hata yapılır sen oyuncuyu al ama oynatama !!! bu kadar mallık olmaz !! kadro derinliği 5 mm !!!

Haha Cevat bu ornekler cogaltilabilir.Melo yu yolladiktan 1 saat sonra onun yerinde oynatabilecegin tek adam olan, Genoa ya maasinin %70 ini odemeye devam ettigin ve kiralama bedeli olarak tek kurus almadigin Dzemali de unutulmamali. Sadece bu yil 100 milyonluk transfer yapmis Milana benim ucretini odedigim bu adamin taktigi tek golle galip gelmesi bizi yonetenlerin capsizligini acikca ortaya koyuyor zaten. :(

Son düzenleme:
Haha Cevat bu ornekler cogaltilabilir.Melo yu yolladiktan 1 saat sonra onun yerinde oynatabilecegin tek adam olan, Genoa ya maasinin %70 ini odemeye devam ettigin ve kiralama bedeli olarak tek kurus almadigin Dzemali de unutulmamali. Sadece bu yil 100 milyonluk transfer yapmis Milana benim ucretini odedigim bu adamin taktigi tek golle galip gelmesi bizi yonetenlerin capsizligini acikca ortaya koyuyor zaten. :(
abi okadar çok hata var ki arada unuttuğumuzda oluyor :) antep maçında oyuna 3 sene futbol oynamamış jem karacan kurtarıcı olarak giriyor ve biz İsviçre milli takımı oyuncusunu üstelik dediğin gibi birde maaşını ödeyerek genoa ya adeta peşkeş çekiyorsak bunu akılla açıklamak mümkün olmaz !!! anca aklı g..ünde olanların yapacağı iştir bu !!

Cumartesi oynayacakmış. Madem hazırlık maçlarında oynayabiliyor neden 2 haftada bir maç ayarlanmaz? A2 ve oynamayanları götür bir takımla oynat.

gross tutarsa elimizi müthiş rahatlatır

sinan

podolski-sneijder-grosskreutz

bu dörtlü uyumlu oynarsa gol atamayacakları takım türkiyede yok, fiziği sağlam defanslarımıza da kolay kolay türk tkaımları atamaz gol

Sağ kanata campell alınsa sağ bek kevin olsa forvette adebayor alınsa avrupa ligi final garanti ama bunu yapacak ne hoca var ne başkan.

Geri
Üst Alt