Kevin Kampl İmzayı Attı!

Alper Sahin

Aslan Üye
Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kadrosuna görmek istediği iddia edilen Kevin Kampl, takımı Salzburg'la olan sözleşmesini 2019'a kadar uzattı.

88909.jpg

KAMPL TAKIMIYLA SÖZLEŞME YENİLEDİTransfer döneminde ismi Fenerbahçe ile anılan Kevin Kampl, kulübünde kaldı.

Sloven oyuncu, Salzburg ile sözleşmesini 2019'a kadar uzattı. Avusturya ekibi, transferi Youtube'dan da duyurdu.

23 yaşındaki oyuncunun, Ersun Yanal'ın istediği isimler arasında olduğu iddia ediliyordu.

KAYNAK: Ajanslar

fener diego dışında kimseyi alamaz gibi bu sezon ki onuda hala daha açıklayamadılar muhtemelen alırlar artık piyasası olmayan bir adam dünya para vermişler birde zatenkatar dışında rakip çıkmaz

salak bu oyuncu salzburgten alacagi 1 milyon varsa aziz 5m verirdi buna :)

Yabancı sınırlaması olmasa yada 6+2 bile olsa , normal maddi durumlarında olan Galatasaray'ımıza çok iyi gider ''+2'' kısmı için.

Sonradan oyuna girip çok maç alır diye düşünüyorum ek olarak , rotasyonla vs. bol bol şans , dakika , fırsat verebiliriz kendisine kaldı ki ŞL'de forması zaten garanti.

Yabancı sınırlaması olmasa yada 6+2 bile olsa , normal maddi durumlarında olan Galatasaray'ımıza çok iyi gider ''+2'' kısmı için.

Sonradan oyuna girip çok maç alır diye düşünüyorum ek olarak , rotasyonla vs. bol bol şans , dakika , fırsat verebiliriz kendisine kaldı ki ŞL'de forması zaten garanti.

ne +2 si renktaş :D kadromuzda olsa melo sneijder gibi direk yazarız 11'e

ne +2 si renktaş :D kadromuzda olsa melo sneijder gibi direk yazarız 11'e

Renktaşım , yabancı sınırı olmasa yada daha yüksek olsa (sekiz , dokuz vs.) zaten öyle olur ;

Ben diyorum ki şu sıkıntılı olan yabancı sınırının bir tık üstü olan 6+2 sistemi dahi olsa , Kampl'ı o kadar çok beğeniyorum ki yine isterim.

Bir şekilde +2'den bile girse , tam yararlanamasak ve izleyemesek bile isterim ; derdim o. :)

Geri
Üst Alt