- 31 Ağustos 2021
- 55.167
- 40.212
- 2.698
işte...İsteyeni çok gelmez turkiye'ye juventus inter falan da istiyormuş.
Erden Timur lazım...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
işte...İsteyeni çok gelmez turkiye'ye juventus inter falan da istiyormuş.
Baslamıs bile eski takımından birini istemeye hollandalıları doldurur arne slotKlopp zamanı Liverpool'un ilgisi vardi şuan Hollandalı teknik direktörleri farklı isimler peşinden koşabilir.
20-25 e verseler keşkebu sene 1-2 macta canlı izledim aha dedim aradıgımız bayır domuzu hemde teknik
ama 20 25 isterler kesin
bazı maçlarda iyiydi - ofansif koşuları güzeldi ama genel anlamda beğenmedim ben performansını pek yav bu sezon.Tutmayan Gravenberch denemesi sonrası bu oyuncuya yüklü parayla gireceklerini sanmıyorum. Belki Graven bize düşer.
20-25 e verseler keşke
Bence çok kaliteli topçu. Liverpool'da tutmaması oyuncuyu kötü yapmaz bence. Dripling özelliği ve tekniği üst düzey. Bize lazım olan şeylerden biri de bu.bazı maçlarda iyiydi - ofansif koşuları güzeldi ama genel anlamda beğenmedim ben performansını pek yav bu sezon.
15e hemen alalim usta borç harç biseyler yapip. 6 sene rahat ederiz![]()
Khéphren Thuram could be available for as little as €15m - Get French Football News
Khéphren Thuram (23) was highly coveted last summer. It was reported that OGC Nice demanded €40m for the France international. However, he ultimately remainedwww.getfootballnewsfrance.com
yok kötü oyuncu tabi değil - kovalıyor ediyor tabi - ben bireysel olarak dikkati çok çekmedi, bir dönem yedeğe düştü zaten. biraz "kibar" geldi izlediğimde aklımdaki ortasaha profili için.Bence çok kaliteli topçu. Liverpool'da tutmaması oyuncuyu kötü yapmaz bence. Dripling özelliği ve tekniği üst düzey. Bize lazım olan şeylerden biri de bu.
15e hemen alalim usta borç harç biseyler yapip. 6 sene rahat ederiz