khéphren thuram

Tutmayan Gravenberch denemesi sonrası bu oyuncuya yüklü parayla gireceklerini sanmıyorum. Belki Graven bize düşer.
bazı maçlarda iyiydi - ofansif koşuları güzeldi ama genel anlamda beğenmedim ben performansını pek yav bu sezon.

Gerçek hayatta nasıl bilmiyorum ama FM24'te efsane.

bazı maçlarda iyiydi - ofansif koşuları güzeldi ama genel anlamda beğenmedim ben performansını pek yav bu sezon.
Bence çok kaliteli topçu. Liverpool'da tutmaması oyuncuyu kötü yapmaz bence. Dripling özelliği ve tekniği üst düzey. Bize lazım olan şeylerden biri de bu.

Bence çok kaliteli topçu. Liverpool'da tutmaması oyuncuyu kötü yapmaz bence. Dripling özelliği ve tekniği üst düzey. Bize lazım olan şeylerden biri de bu.
yok kötü oyuncu tabi değil - kovalıyor ediyor tabi - ben bireysel olarak dikkati çok çekmedi, bir dönem yedeğe düştü zaten. biraz "kibar" geldi izlediğimde aklımdaki ortasaha profili için.

sen bir kere Thuram'ın virsunu soktun aklıma geçen yaz...kitlenmiş haldeyim konuyu upladıklrından beri.

Not olarak düşeyim buraya...

Bir süre sonra bu isim basına da düşer buradan alınarak... Niye çünkü taraftar bu çocuğu istiyor burayı kaşıyalım derler... Sonra biz kendi kendimize gelir gelmez diye yorum yaptığımız bu adam başka bir takımla anlaşır ama biz unuturuz zaten bu ismi kendimizin ortaya attığını. Sonra yönetime falan bir giydirmeye başlarız ki ulan thuram varken gidip de o adam alınır mıydı falan diye... :)

Bu arada geçen transfer sezonunda bu adam gibi birisinin gelmesini istiyordum. Bu da fikrim...

Geri
Üst Alt