khvicha kvaratskhelia

bende buna bakıyordum şimdi sağ forvet gözüküyor mevkisel olarak daha 21 yaşında gürcü bu yılki fmde de wonderkiddi ya bu oyunda nasıl bir izleme ağı var aklım almıyor

maçtaki ikinci golünü sol ayakla attı. farketmiyor, her türlü vuruyor çocuk.

@Murat Durmaz

asya bolgesi,gurcu ve ozbekler den son jenerasyonun saglam oldugunu gecen sezon basi deginmistim farkli basliklarda.
bu sezon da, transferin ilk haftalarinda -transfer basliginda yinelemis idim nacizane.
kendisi ve bir kac bu iki mense bolge yeni yeteneklerine dair.
*asya futbolu/yetenek/potansiyel vb salt japon ,kore den ibaret degil. yakindogu gozlemi yapmalarini ozellikle vurgulamistim. genelde rusya ,ukrayna futbolu bu iki mense den faydalaniyordu,.. basliga oyuncu ozelinde donersek; kanimca,napoli nin bu hamlesi *salt spalletti hoca sayesinde gerceklesti. <- napoli oncesi calistirdigi takim dolayli.

bu arada ,az once @lazio deplasmaninda resital sundu kimi anlarda. . .
meshur *zidane donusu vardir futbol literaturune giren. o hareketi bu yasta boylesine zorlu deplasmanda olimpico sahasinda basariyla yapip akabinde cektigi roket gibi sut direkte patladi -gol olsa- jeneriklik olurdu baslangic bitis baglaminda. . . nitekim, akabinde golunu de harika yazdi. kacirdiklari da cabasi. . .

daha 21 yasinda, dunyanin en zorlu iki liginden birinde - taktik futbol anlaminda en zor lig olan serie a da gelir gelmez ilk 5 mactaki performansi ile sezonun transferlerinde simdiden tum dikkatleri uzerine cekmesi memnuniyet verici...elbette eksik yerleri mevcut, zamanla onlari da hallederse,cok iyi olacak,,keza kimi anlarda basit oynamayi,ayagindan erken top cikarmayi dusunmesi gibi gibi.. bunlar zamanla duzelir. en iyi ligde bu yonlerini de halledeceklerdir hocalari vs. ~
sozun ozu, nacizane *gencler yas grubu doneminden beri *listemde olan bu ozel yetenegin ~pozitif ivmeli progresive ilerlemesi - tarafim adina geriye , keyifle memnuniyetle gelisimi ve performansinin daha da artarak devam etmesini buyuk heyecanla izlemek kaliyor.

Napoli turnayı gözünden vurmuş müthiş topçu ağır sakatlık yaşamazsa top seviyeye çıkar

İtalyanın altını üstüne getirmekle meşgul. İzlemek çok keyifli

Adama helal olsun. Savaş ayağına kendi ülkesine döndü (avrupanın en kötü liglerinden biri Gürcistan Ligine). Orada çalışmayı bırakmadı, Napoli yaptı. Fena geliyor.

lazio maçında zidane dönüşüyle çalımını atıp çıkardığı füze direkten döndü. zielinskiye çok klas bir top kesti, gol olmadı.

altı pastan kaçırınca bu hafta boş mu geçecek derken yine güzel bir gol atıp galibiyeti getirdi.

neredeyse bütün hücum aksiyonlarının içinde vardı. yani öyle formda olduğu için gol atmıyor, baya baya süperstar kumaşı var bu çocukta.

Geri
Üst Alt