Kickboks & Boks Gecesi | Cumartesi | 00:45-03:00 | Kanaltürk

61115wilder00t.jpg

Cumartesi

04:15 Kanaltürk ekranlarında birbirinden zorlu maçlar tam gaz devam ediyor... Cumartesiyi pazara bağlayan gecenin sabahında muhteşem bir boks resitali sizleri bekliyor. 2 Unvan maçı aynı gecede sizi ekran başına kilitleyecek...

Varan - 1

Deontay Wilder vs Eric Molina / WBC Ağır Sıklet Unvan Maçı

WBC Ağır Sıklet boks şampiyonu Deontay Wilder ilk unvan koruma maçına çıkıyor... Amerikalı siyahi boksör ocak ayında yaptığı maçta Stiverne'yi yenerek dünya şampiyonluk kemerini kazanmıştı. 33 maçta yenilgisi olmayan Wilder'in 32 nakavtlı galibiyeti bulunuyor...

Çocuğunun felçli doğması sonucu para kazanıp kızını ameliyat ettirmek için boksa başlayan yıldız boksör aynı zamanda bu başarısıyla 8 yıl aradan sonra ABD'ye yeni dünya şampiyonluğu kazandırmıştı...

Rakibi ise yine bir Amerikalı olan Eric Molina... Molina bugüne kadar 23 maçta 2 yenilgi aldı. 17 kez rakiplerini nakavt eden Molina, Wilder'in yeni rakibi oldu...

Bu maçı kazanan boksör ile Rus efsane Alexander Povetkin karşılaşacak...

Varan - 2

Jose Pedraza vs Andrey Klimov / IBF Süper Tüy Sıklet Unvan Maçı

Yenilgisiz Porto Rikolu boksör Jose Pedraza 19 maçta 12 nakavtla kariyerine devam ediyor... Daha önce IBO Süper Tüy Sıklet şampiyonluğu yaşayan Pedraza şimdi de IBF'de bu sıkletin şampiyonu olmak için ringe çıkıyor...

Boşta bulunan bu dünya şampiyonluğu unvanı için bir diğer aday ise Rus Andrey Klimov... Klimov bugüne kadar yaptığı 20 maçın 19'unu kazandı 1'ini kaybetti...

Tek yenilgi ise kariyerini sürdüren Klimov ile Pedraza arasında amansız mücadele de gecenin en önemli 2. mücadelesi olarak dikkat çekiyor...

Klimov'un WBO ve IBF'de Kıtalararası Süper Tüy Sıklet Şampiyonlukları bulunuyor...

Alabama'da 4 Muhteşem Maç

Toplam 4 maçın yayınlanacağı boks şölenini Bilgehan Demir'in anlatımı ve Koray Şarkaya'nın doyumsuz yorumlarıyla Kanaltürk'ten canlı olarak izleyebilirsiniz... ABD'nin Alabama eyaletine bağlı Birmingham kentinde bulunan Bartow Arena'da gerçekleştirilecek bu unvan maçlarını sakın kaçımayın!

Not : Bu dev gecenin tekrarını 14 Haziran Pazar akşamı 21.50'den itibaren Kanaltürk'te izleyebilirsiniz...

Deontay her türlü tokatlar Molina'yı :ka21:

Wilder tokatlarda, simdi buldugu rakip Molina mi ? Burada birinci roundda Chris Arreola tarafindan K.O edilen bir adamdan bahsediyoruz. Benim de Wilder´den beklentilerim büyük, ancak yasi artik 30 ve yaptigi 33 macindan ciddiye alabilecegin tek rakibi Bermane Stiverne ve bir nevi Malik Scott´du (Ne kadar ciddi bir rakip, oda tartisilir) Su an gümbür gümbür gelen bir Povetkin var, ve Wilder´a nazaran cok daha ciddi rakipler ile dövüstü, ve Klitchko maglubiyetinden sonra, üstüne koyarak ilerlemeye basladi.

Molina´dan sonra rakibi Povetkin olmak zorunda kurallar geregi, ve ciddi anlamda Klitchko maci öncesi ciddi bir sinav olacak. Eger Povetkin sinavina gecemez ise, Efsane olacakken, iki saniyede balon ilan ederler. Klitchko macindan beri Povetkin cok daha güclü, daha kalin ve daha hizli duruyor. Boksa hazirlanma dönemi ve calisma cok önemli.

[TABLE="align: center"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Başlıyor...

Deontay'ın stilini beğeniyorum. Boks'a başlama hikayesi de trajik. Umarım ünvanını korur.

1-2 maç böyle ünvanını korur. Sonra Klitschko ile bir şekilde çıkarırlar ringe zaten :)

Gelecek rakibi zaten Povetkin olacak, eger kazanirsa Klitchko maci kacinilmaz. Ama bana göre en iyi olma iddiasi olan adam, en iyileri ile kapismasi lazim. Elit rakiplere karsi tecrübesinin az olmasi Klitchko degil, Povetkin icin bile dezavantaj olacak.

Haken şu maçı bitirse de Deontay'ın maçı başlasa.

Wilder´in bu macta normale nazaran 4 kilo fazlasi var. Kas mi yag mi aceba. :)

3 Roundda sallandi Wilder, ancak 4 de birkere, 5´de iki kere düsürdü rakibini... Boxing fundamentalleri gec baslamasindan dolayi, ve Chin konusunda ciddi sikintilar yasiyor. Ama inanilmaz bir atletizim ve kondisyona sahip. Rakibin üzerine patladigi an, düsürmeme ihtimali cok az oluyor.

Molina direniyor, ama K.O baska hersey, artik ciddi bir süpriz olu.

Wilder Povetkin´e karsi da bu sekilde dövüsürse, Klitchko´ya ulasamadan, ilk maglubiyetini yasar.

9. Round K.O oldu molina, cok iyi bir mac cikardi ve mac sonunda güzel görüntüler vardi. "Beni senin kadar zorlayan daha kimse cikmamisti, bu insanlara büyük bir sov cikardin, sakin boksu birakma dedi.

Bu mactan sonra Molina ile ilgili dediklerimi geri almam lazim, Stiverne, ve Scott´dan sonra ilk ciddi rakibiydi Wilder´in. Ama yinede Povetkin cok zorlayacak Wilder´i, ancak yenerse Klitchko´yu da yenecegini düsünüyorum.

11351870_520836968069620_138884067_n.jpg

Güzel bir bitiriş oldu Deontay açısından. Molina da epey direndi. Heyecanlı bir maçtı.

Ama Deontay'ın kondisyon sorunu olduğunu da gördük böylece. 6. raund'dan sonra pili bitti gibi birşey. Ama patlamayı yapıp, K.O. yapmayı bildi tabi.

Deontay Wilder - Eric Molina (WBC Ünvan Maçı) tekrarı birazdan Kanaltürk'te..

ulan basligi karabuk diye okudum

dedim ki karabukte kickboks ve boks gecesi mi olur

sonra dedim ki ya hayri neden boyle dusunuyorsun karabukte boks gecesi cok mu abes bir fikir

dusundum

dedim ki ulan haklisin karabuke karsi bir onyargim vardi sanirim sagol bu onyargimi kirmama yardimci oldugun icin
ismin nedir

bir baktim gitmis

[FBV]1649201675350979[/FBV]

Ohohoho Rousey'i
dağıtmışlar :red:

Bilgehan Demir Ntvspor'a geçmiş? Sabah 4'te Cotto-Canelo var.

Geri
Üst Alt