Kicker: "Galatasaray Diego'nun peşinde"

Cevap: Kicker: "Galatasaray Diego'nun peşinde"

Şu adamı alın artık. :sad007:

Lincoln gibi birsey var mı abi oynadığı zaman ?..

Yanlız Diego, su an bize, Hagi ve Lincoln etkisi yapabilecek tek oyuncu/beyin/lider. Tam Galatasaray'ın kalemi bir adam, biz hep boyle adamlarla guzel oynadık.. Alınırsa son 3 yılın en buyuk transferini yapmıs oluruz. Baska adama bakılmasın bile.

edit : karakter olayını dert etmeyin, Terim varken o konuda bir sıkıntı olmaz, yeterki kalite olsun.

Dogru diyorsun, ek olarak R10'da o etkiyi yaratır.

Diego yararlı olabilir ama istikrar lazım.

Herif 4 senedir top oynamiyo be, ne bicim futbol izliosunuz siz

Lincoln gibi birsey var mı abi oynadığı zaman ?..

Yanlız Diego, su an bize, Hagi ve Lincoln etkisi yapabilecek tek oyuncu/beyin/lider. Tam Galatasaray'ın kalemi bir adam, biz hep boyle adamlarla guzel oynadık.. Alınırsa son 3 yılın en buyuk transferini yapmıs oluruz. Baska adama bakılmasın bile.

edit : karakter olayını dert etmeyin, Terim varken o konuda bir sıkıntı olmaz, yeterki kalite olsun.

Her adam için aynı şeyi söylüyoruzda bunların hepsi bi arada çıkaracağı sorunu düşünmüyoruz.Melo-Engin-Kazım bunlar sorunlu adamlar bi'de üstüne Diego gelicek o zaman ne olur ?

Her adam için aynı şeyi söylüyoruzda bunların hepsi bi arada çıkaracağı sorunu düşünmüyoruz.Melo-Engin-Kazım bunlar sorunlu adamlar bi'de üstüne Diego gelicek o zaman ne olur ?

Ya bu ligi biz silip süpürürüz yada silinip süpürülürüz. Bunun ortası ve ötesi yok:)

15'e aldilar en az 10 milyon isterler ve gece sezonki performansina gore 10 milyon etmez. Buyuk para harcayip 1 tane "beyin" alcagimiza, dengeli harcayip takima playmaker gibi oynayan oyuncular lazim. Takimda calim atabilecek oyuncu kalmadi. Ayhan'dan kazim'a, kazim sag kanata kosar, onune biri cikar, defansa geri pas.

Orta sahanın merkezine bir önerim olucak izninizle.

Alex hepsinden iyi.Neden adamı linç ediyorsunuz anlamadım

---------Yekta--Melo---Selcuk-----------

---------------Diego-------------------

-----------Kazim--Baros--------------

Düsünülen budur ozaman.

2000 Yilin'daki gibi.

Diego, Podolski felan. Fark etmez ama Diego daha iyi olur.

+ misimovic bizim ligte oyunayamazlar malesef katiliyorum ha diyorsunuz alex nasil oyunuyor yillardir alex oyunamiyorki kac yildir aziz yildirm oyunuyormus anliyana..
Milli takımda yaptıklarıda Diegodan çok daha fazla Alexin.Rakip takım oyuncusu diye çamur atmaya gerek yok

simdi ben anlamadim Diego kötümü? iyimi?:lol:

bize futbolcu beyendirmek cok zorda.

Milli takımda yaptıklarıda Diegodan çok daha fazla Alexin.Rakip takım oyuncusu diye çamur atmaya gerek yok

milli takimi buguna kadar kac milli macta oyunadi alex 1 tane konfederasiyon macini hatirliyorum son 5 yilda.

Kazım------Diego---------Podolski

------------Baros-----------------

Geri
Üst Alt