Kicker: "Galatasaray Diego'nun peşinde"

Cevap: Kicker: "Galatasaray Diego'nun peşinde"

Kanat yokken Diego'yu almak aptallıktır.

Orta sahaya 1 yabancı transferi yapılacağını düşünmüyorum. Ama ilaç olur muydu ? evet.

Artık kim 10 numara peşine düşüyor ki? F5'de Alex var işte. 35 yaşındada olsa. kenara çektiğin zaman F5'in sistemi çöküyor. Bize beyniyle oynayan 1 oyuncu değil, birden fazla oyuncu lazım. Beyniyle ayaklarına hükmedebilen. Artık 10 numara eskisi gibi değerli bir rakam değil. eskiden olsa şu takımın 10 numarası kim diye merak ederdik. artık şahsen ben etmiyorum. Neyi niye anlatıyorum ki. Avrupa ligleri gibi ligimizin olduğunu iddia ediyoruz, gidip yunanistanın play off sistemini kendi ligimize getiriyoruz. Gelelim diego transferine, Diego klasik 10 numara pozisyonu dışında orta sahanın sağ ve sol kanatlarındada rahatlıkla oynar. Diego'nun bu zamana kdr bir takıma transfer olmamasının nedeni senelik aldığı ücrettir. Eğer Galatasaray bu yıllık ücreti sıkıntı yapmazsa, ya da düşük bir ihtimal ama indirebilirse diego gelir. Başarılı olmaması için hiçbir sebep yok. Galatasaray yeni bir çıkışın peşinde ve diego'da öyle. amaçlar ortak olunca, başarı kaçınılmaz olur. Eğer alınmaz ya da alınamazsa, Alex futbolu bıraktığı an Diego'yu F5'de izleriz..

Allah yazdiysa bozsun. Su hokkabaz tipli oyunculari basimiza bela etmez umarim terim ve aysal ikilisi .. Jardel en cok katki verendi ama o bile 1 sezon anca dayandi. Felipesinden Elanosuna , Lincoln une . Daha adini hatirlamadigim ve maliyeti nispeten dusuk olan bir cok oyuncuya (pinto vs gibi) ne paralar kaptirdik. Hepsinde de antrenoru vs sucladik. Yetmedi mi ? Daha ne kadar milyon euro kaybedersek akillanacagiz ?

Bu ulkelerden karakterli ,isine saygili oyuncu cok cok nadir cikiyor , malesef ki boyle , iki mac iki hareket yapacak da seyirci mutlu olacak diye adam alinmaz. Lutfen kuzey avrupa , balkanlar ve rus vb pazarlara bakin biraz da ,guney amerikadan gelip de en cok yararlandigimiz adam sanirim tafareldir , o da ne forvet , ne orta sahanin ortasiydi .. Yok iste olmuyor , zorlamanin , surekli buyuk maliyetlerle yuk altina girmenin geregi yok

Kaldi ki bu diger takimlarimiz icin de boyle .. Ricardinho lari , Ailton lari , fenere gelen sayisiz Simao lar , Josico lar ...

Elbette ki arada Alex gibi bir kac ornek cikacaktir , ama genel olarak durum bu. Alex gibi duses atacaz diye de 50 tane adama milyon eurolar kaptiramayiz

Bu adamı alacağımıza Lincoln'u geri getirmek bile daha mantıklı.

Beşiktaş takas teklifi bulunmuş bunlarda Ferrari+Hilbert+Holosko+9.5mil istedi oyuncuda yıllık 5 istedi

diego, volkan şen, podolski üçlüsünü alıp transferi bitirmemiz lazım

Diego ve drenthe şu durumda alabileceğimiz en mantıklı isimler.

muslera

sabri eboue servet drenthe

melo selçuk

kazım diego volkan

baros

Lincoln'e Diego'dan daha iyi demişsiniz katılmıyorum.Lincoln'ü bizde oynadığına göre değerlendirmişsiniz.Diego'yu bizde görmeden ikisini TSL standartlarına göre değerlendirmemeniz lazım.Almanya Ligi'ne bana kalırsa geçen sene dışında Diego çok daha büyük bir damga vurmuştu.Gelirse faydası olur ilerde top tutacak ve top taşıyacak bir adama çok ihtiyacımız var.Arda gittikten sonra böyle bir eksik çıktı.Diego iyi bir oyuncu bu durum için kanata yönelikte oynayabileceğini düşünüyorum ben Diego'nun çünkü Arda da direk bir kanat oyuncusu değildi.Yinede önceliğimiz Diego olmamalı bence.

Diego will so schnell wie möglich weg vom VfL Wolfsburg und würde dafür sogar auf Teile seines Gehalts verzichten.

Daha az paraya bile oynarim diyor, sadece buradan kurtulmak istiyorum diyor.

hayir adam külüp bulamiyor niye yillik geliri tam tamina 9 milyon euro = ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Onun gibi 3 metre kare icinde oynayan oyuncular tabi boyle merdiven asagi duserler. Juventusa filan kizmak lazim bunun gibilere bonservisler odeyip boyle simarttigi icin. Kumasindan belli adamin hali saha topcusu oldugu ..

Geri
Üst Alt