- 25 Ocak 2010
- 53.473
- 38.945
- 3.763
Selamlar rtaşlar, konuyu tartışma platformuna açtım ziyaretçilere kapali diye, baska bir yere tasinmazsa güzel olur
Bir süredir üzerinde çalıştığım proje vardı, son aşamalara geldim sayılır
Eksikleri gedikleri geri dönüşleri vs. yaparsanız ona göre aksiyon alırım
Projenin genel amacı 2 topcuyu çeşitli verilerle karşılaştırmak
Genel analiz, maç başı analiz, radar grafiği vs. ekledim şu an, bunlar da grafiklerin altındaki butona basarak görsel olarak alınabiliyor
Projenin detaylarını sitede alttaki SSS kısmında soru cevap şeklinde yazdım, oradan daha detaylı incelenebilir
Daha birçok istatistik üretilebilir fakat aklıma gelenleri ekledim ben, bir veri sağlayıcısıyla çalışıyorum birçok istatistik geliyor, ben de harmanlayıp hesap kitap yapıp grafik haline getiriyorum
Yapay zeka ile de harmanlanıp farklı hususlarda geliştirilebilir proje, fakat fikir lazım doğal olarak
Sizin geri dönüşleriniz olursa konuya yazarsanız çok sevinirim
Şu an birçok eksiği var ama hepsi geliştirilebilir durumda, dönüşlerinizle güzel bir şey çıkarabiliriz
Site: Kick Versus - Football Player Stats Comparison
Bazı çıktıları paylaşayım:
Bir süredir üzerinde çalıştığım proje vardı, son aşamalara geldim sayılır
Eksikleri gedikleri geri dönüşleri vs. yaparsanız ona göre aksiyon alırım
Projenin genel amacı 2 topcuyu çeşitli verilerle karşılaştırmak
Genel analiz, maç başı analiz, radar grafiği vs. ekledim şu an, bunlar da grafiklerin altındaki butona basarak görsel olarak alınabiliyor
Projenin detaylarını sitede alttaki SSS kısmında soru cevap şeklinde yazdım, oradan daha detaylı incelenebilir
Daha birçok istatistik üretilebilir fakat aklıma gelenleri ekledim ben, bir veri sağlayıcısıyla çalışıyorum birçok istatistik geliyor, ben de harmanlayıp hesap kitap yapıp grafik haline getiriyorum
Yapay zeka ile de harmanlanıp farklı hususlarda geliştirilebilir proje, fakat fikir lazım doğal olarak
Sizin geri dönüşleriniz olursa konuya yazarsanız çok sevinirim
Şu an birçok eksiği var ama hepsi geliştirilebilir durumda, dönüşlerinizle güzel bir şey çıkarabiliriz
Site: Kick Versus - Football Player Stats Comparison
Bazı çıktıları paylaşayım: