KickVersus - 1v1 Futbolcu Karşılaştırma

Emre Zeytinli

FB Katıl Üyesi
Hocaların Hocası
Selamlar rtaşlar, konuyu tartışma platformuna açtım ziyaretçilere kapali diye, baska bir yere tasinmazsa güzel olur

Bir süredir üzerinde çalıştığım proje vardı, son aşamalara geldim sayılır

Eksikleri gedikleri geri dönüşleri vs. yaparsanız ona göre aksiyon alırım

Projenin genel amacı 2 topcuyu çeşitli verilerle karşılaştırmak

Genel analiz, maç başı analiz, radar grafiği vs. ekledim şu an, bunlar da grafiklerin altındaki butona basarak görsel olarak alınabiliyor

Projenin detaylarını sitede alttaki SSS kısmında soru cevap şeklinde yazdım, oradan daha detaylı incelenebilir

Daha birçok istatistik üretilebilir fakat aklıma gelenleri ekledim ben, bir veri sağlayıcısıyla çalışıyorum birçok istatistik geliyor, ben de harmanlayıp hesap kitap yapıp grafik haline getiriyorum

Yapay zeka ile de harmanlanıp farklı hususlarda geliştirilebilir proje, fakat fikir lazım doğal olarak

Sizin geri dönüşleriniz olursa konuya yazarsanız çok sevinirim

Şu an birçok eksiği var ama hepsi geliştirilebilir durumda, dönüşlerinizle güzel bir şey çıkarabiliriz

Site: Kick Versus - Football Player Stats Comparison

Bazı çıktıları paylaşayım:

1735934363160.png
1735934414211.png

1735934458918.png

1735934493299.jpeg

GZUPLRoXQAAtfVO

Müthis bir çıkartmışsın tebrik ederim..

Mobil tarayicidan karsilastirma yaptim ama hala siyah ekranda sistem mi agir isliyor yoksa mobilde mi calismiyor.

sitede Türk oyuncuları neden yok?

Tebrikler, umarım başarılı olur. Telden detaya bakamadım da takım karşılaştırması da keyifli olabilir. Birde oynadığı ligde bu istatistikte kaçıncı sırada ilgili oyuncu onu görmek de isterdim açıkçası ben kullanıcı olarak başlangıçta

Cengiz ünderi mümkün değil aratıramadim. Oral bu şekilde sakın siteyi kullanima açma oyuncu aratma işi pratik değill çözelim şunu acil

Geri
Üst Alt