KickVersus - 1v1 Futbolcu Karşılaştırma

Cengiz ünderi mümkün değil aratıramadim. Oral bu şekilde sakın siteyi kullanima açma oyuncu aratma işi pratik değill çözelim şunu acil
üstad sağlayıcıdan öyle geliyor isimler

Y. Akgun olarak geldigi icin Yunus'u arattığında bulma imkanin yok query eslesmiyor

Ama geniş arama tarzı bir şey yapabilirim not aldım bunu

Galatasaray yazınca futbolcular listelenir oradan seçilebilir

üstad sağlayıcıdan öyle geliyor isimler

Y. Akgun olarak geldigi icin Yunus'u arattığında bulma imkanin yok query eslesmiyor

Ama geniş arama tarzı bir şey yapabilirim not aldım bunu

Galatasaray yazınca futbolcular listelenir oradan seçilebilir
Yunus yazınca direk yunus akgün cıksın

Cengiz ünderi mümkün değil aratıramadim. Oral bu şekilde sakın siteyi kullanima açma oyuncu aratma işi pratik değill çözelim şunu acil
1735975526671.png

gelişmiş arama butonu ekledim üstad, ona basınca takım olarak aratilabilecek bir input geliyor

1735975572502.png

takimi yazdiktan sonra da oyuncular listeleniyor

Ekli dosyayı görüntüle 273576

gelişmiş arama butonu ekledim üstad, ona basınca takım olarak aratilabilecek bir input geliyor

Ekli dosyayı görüntüle 273577

takimi yazdiktan sonra da oyuncular listeleniyor
Kazanılan ikili mücadele verisinde yüzde eklenemez mi tamam üstte 196 girmiş bir altta 114 kazanmış yazıyor da her vs de yüzde mi hesaplıcaz kral o da yazsa bir kıyısında kenarında o verinin bence tatlı olur. Buna benzer tüm şeylerde yüzde de olmalı bence hani 10 isabetli şut var diğerinin 3 ama belki 3 olan adamın sayısı az olsa da daha doğru iş yaptığını görebilmek adına.

Kazanılan ikili mücadele verisinde yüzde eklenemez mi tamam üstte 196 girmiş bir altta 114 kazanmış yazıyor da her vs de yüzde mi hesaplıcaz kral o da yazsa bir kıyısında kenarında o verinin bence tatlı olur. Buna benzer tüm şeylerde yüzde de olmalı bence hani 10 isabetli şut var diğerinin 3 ama belki 3 olan adamın sayısı az olsa da daha doğru iş yaptığını görebilmek adına.
++++ pas yüzdesi yoksa kerem vs yunus yaptigimda kerem kazaniyor.

Mantıklı üstad, bunu da not aldım ekleyecegim

Aklınıza gelen başka istatistik varsa yazabilirseniz cok sevinirim

hayırlı olsun üstat

Beyler goygoyu bırakın da şurada fütüristik bakış açışıyla ve inovatif yaklaşımlarla bir değer yaratmaya çalışıyoruz :D

itmarketten herkes şikayetçi, bunun muadilini yaratıp önüne geçmek lazım o yüzden çok istatistik boğabilir başlangıçta onlar gibi oyuncu hangi yıl ne yapmış yüzeysel görülecek bir ekran olması da çekebilir sadece maç, gol, asist ve süre bilgisi gibi yine geçmiş transfer bedelleri.

Piyasa değeri belirlemek için tüm kullanıcıların değer verebileceği bir filtre yaratılsa tam ona tıklarken reklam koysan ve sonra sövsek :D burada fanatizm yüzünden doğru bedellere ulaşmak imkansız olur ben fbli bir oyuncuya 0 seçebilirim nasıl hakkaniyetli olması sağlanabilir bilemedim ama bir şekilde düşünülmeli, oyuncu bonservis ile alındı ise en az o bonservis seçilebilir üst limit 2 kadar açılabilir şu an yazılı düşünüyorum kabul edelim ama burada bir şekilde değer yaratabilse hem kullanıcı için eğlenceli olur hem de yeni bir kanal olur bu açıdan.

@Hasan Bekir @Can Erden @Suat Kara @Alper Altun engin matematik bilgilerinize ihtiyac var rtaşlar

daha farklı ne tür istatistikler tutmalıyım sizce, veya hangi istatistiği çıkarmalıyım listeden
Reyiz seni darlıyorum sanırım da :D senin kafadan uzak önerilerle geliyorum sen salt istatistik odaklı ve 1v1 kapsamında veri paylaşımı istiyorsun anladığım ama genel arama kısmını mesela şey yapılamaz mı lige göre veya pozisyona göre filtre atıp işte şunu görsem hoşuma gider benim "süper lig > en başarılı kurtarış yüzdesi" "tüm ligler > en fazla pas arası yapan oyuncular listesi" gibi gibi bunlarda istatistik ama konsept dışı mı

Reyiz seni darlıyorum sanırım da :D senin kafadan uzak önerilerle geliyorum sen salt istatistik odaklı ve 1v1 kapsamında veri paylaşımı istiyorsun anladığım ama genel arama kısmını mesela şey yapılamaz mı lige göre veya pozisyona göre filtre atıp işte şunu görsem hoşuma gider benim "süper lig > en başarılı kurtarış yüzdesi" "tüm ligler > en fazla pas arası yapan oyuncular listesi" gibi gibi bunlarda istatistik ama konsept dışı mı
bunu da araştırayım üstad, veri sağlayıcısına bağlı tamamen, bu tarz endpoint verip vermediklerine dair bir dönüş alırsam ekleyeyim

vay vay vay bende yemiş derdine düşmüştür derken nelerin altından çıktı herr zeytin.

valla kafa güzel - 1 e 1 karşılaştırma hoş bir şey ama standart örümcek ağından bence bir kaç noktada ayrılabilirsin.

mesela golcü / hücum adamı seçildiğinde bitiricilik yüzdesi vs tarzı şeyler çıkabilir
zira dfansifte farklı datalar görünebilir.

genel anlamda hoş bir site - transfer dönemlerinde tivitter muhabirlerine - haluk kankalarına 1 2 gösterttin mi köşe olursun.

şöyle bir şey daha getirdim, sorgu karmaşık olduğu için sitede paylaşmadım şu an

mevki bazında karşılaştırma yaptırıyorum süper lig topcularıyla herhangi bir topcuyu

teuk9zq.jpg

şöyle bir şey daha getirdim, sorgu karmaşık olduğu için sitede paylaşmadım şu an

mevki bazında karşılaştırma yaptırıyorum süper lig topcularıyla herhangi bir topcuyu

teuk9zq.jpg
piyasa değeri de ekleyelim üstat osimhen 150

Geri
Üst Alt