Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 14.049
- 7.363
- 1.823
Aç kalmamak gerekli, insülin direncini düşürürsen başka problemler ortaya çıkar aman diyim, diyetisyen kontrolünde bu işlere girmek gerekir.Yemek yememek, suan denemekteyim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aç kalmamak gerekli, insülin direncini düşürürsen başka problemler ortaya çıkar aman diyim, diyetisyen kontrolünde bu işlere girmek gerekir.Yemek yememek, suan denemekteyim.
Pompa yapıyordum da iki senedir pompa perhizine girdim.Oğuzhanım daha başka alternatif çözümlerin var mı ?![]()
En güzelini yapıyorsun kardeşim, evlenince en güzeli en anlamlısı en tutkulusunu yaşarsın evvellahPompa yapıyordum da iki senedir pompa perhizine girdim.
Yok lan. Fırsat denk gelmiyor. Yoksa evleneceğim falan yok. Evlilik beni bozar.En güzelini yapıyorsun kardeşim, evlenince en güzeli en anlamlısı en tutkulusunu yaşarsın evvellah![]()
Baba patron sensin ama işte bu dediğin biri çıkarsa tüm fikirlerin değişeceğine eminim. Her şey nasip kısmet, hazzın değil kalıcı mutluluğun değerini vurgulamak isterim naçizane.Yok lan. Fırsat denk gelmiyor. Yoksa evleneceğim falan yok. Evlilik beni bozar.
Sami'nin tek yumrukla amel defterini dürermiyim üstad?1.84 boyum var, 25 yaşıma kadar 52 kiloydum.
İnsanlar nasıl kilo veremiyor anlamıyorum.
boy 1.75 kilo 72 yas 41.intermittent fasting. aksam 6 dan sonra dukkani kapatin ertesi gun 12 de acin.
Sami naif çocuk, senin attığın yumruk onu fiziksel olarak yıkmaz ama duygusal olarak bitirir.Sami'nin tek yumrukla amel defterini dürermiyim üstad?