Kim Bu Ludogorets Razgrad Takımı

Ümit Karagöz

Sarı Üye

PFC Ludogorets Razgrad 1945 yılında Bulgaristan'ın Razgrad kentinde kurulmuş bir futbol kulübüdür. Bulgaristan A Profesyonel Futbol Ligi'nde mücadele etmektedir. Maçlarını 8,000 kişilik Ludogorets Arena Stadında oynamaktadır.

2010-11 sezonunda A PFL'ye çıkan Ludogorets, ligdeki ilk iki yılında şampiyon olmuştur. Ayrıca, 2012-2013 sezonunda Bulgaristan Kupasını kazanarak 2 kupayla tarihi bir başarı elde etmiştir.

2013-14 sezonu Avrupa Ligi B grubunda, PSV Eindhoven, FC Chornomorets Odesa ve önceki sene Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda son anda elendiği Dinamo Zagreb, ile eşleşen Ludogorets, Chornomorets Odesa ile berabere kaldığı maç dışında tüm maçlarını kazanarak 16 puan ile gruptan lider olarak çıkmıştır. 2. turda Lazio'yu İtalya'da 1-0 mağlup edip evinde de 3-3 berabere kalarak bir üst tura yükselmiştir. 3.turda Valencia ile oynadığı müsabakaların her ikisini de kaybederek çeyrek finalin kapısından dönmüştür.

2014 şampıyonlar ligi

2.ön eleme turu dudalangeyi eledi

3.ön eleme turunda partizanı eledi

playoff turunda Steaua Bucarest eledi

Şampıyonlar ligi gruplarına katılmaya hak kazanmışdır.

ben böyle performans görmedim. 2011 de bulgar ligine çıkar çıkmaz üst üste 2 şampiyonluk yaşıyor. ve avrupadada 2 senedir estiriyor. bu takımın arkasında ya güçlü bir iş adamı var. yada kadroları gerçekden küçük bütçeyle güzel işler çıkartıyor.

ben böyle performans görmedim. 2011 de bulgar ligine çıkar çıkmaz üst üste 2 şampiyonluk yaşıyor. ve avrupadada 2 senedir estiriyor. bu takımın arkasında ya güçlü bir iş adamı var. yada kadroları gerçekden küçük bütçeyle güzel işler çıkartıyor.

Daha en alt ligteyken bulgaristanin en zengin adamlarindan biri kulubu satin aliyor ve ozaman cikis basliyor.

ama helal olsun bu takımı alan adama. harbi harbi takımda bildiğimiz tanıdığımız yıldız futbolcu olmadan takımı estiriyor

Onu boşverinde: Misal Atl.Mad-Fenerbahçe eşleşmesi olsa...

Ve Atl.Mad. kalecisi atılsa. Kaleye Arda geçse...

Maç penaltılara kalsa ve Arda kurtardığı penaltılarla Atl.Mad. in Fenerin elemesine neden olsa.

Cidden ülke olarak böyle şeyler bize göre değil. Arda'yı zor günler beklerdi...

Neden Arda ve Fenerbahçe dedim ?

Moti Rumen ve geçen sezon Ludo'ya D.Bükreş'ten gelmiş. Ludo'nun elediği S.Bükreş'in ezeli rakibi D.Bükreş'ten...

Maç penaltılara kalsa ve Arda kurtardığı penaltılarla Atl.Mad. in Fenerin elemesine neden olsa.

Moti Rumen ve geçen sezon Ludo'ya D.Bükreş'ten gelmiş. Ludo'nun elediği S.Bükreş'in ezeli rakibi D.Bükreş'ten...

Moti kesin bilerek geçmiştir o zaman kaleye.

Bence hiçbir şey olmazdı abi. Hadi Galatasaray olsa neyse ama fener'in elenmesine neden olması fazla büyütülmezdi bana göre.

takım oyuncularında azim ve hırs var. ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. şampıyonlar liginde bakalım kurada rakipleri kimler olucak ve neler yapabilecek. bu takıma 1-2 yıldız futbolcu lazım. şuanki kadrosuyla şampıyonlar liginde tutunamaz gibime geliyor ama süprizlerde yapabilir. geçen seneye oranla daha tecrübeliler

Geri
Üst Alt