Kim Gitsin!

okan buruk,carusca,inamoto,tolga seyhan,mehmet topla,servet,barış,serken,linde,bouzid,orkun,lincoln,volkan,emre güngör,hakan balta,borusso,nonda,baros,yeser,kewell,serkan kurtuluş,morgan,ferdi,alparslan..

Evet bu transferler güya futboldan anlayan Adnan Polat ve adamı Adnan Sezgin döneminde yapılan transferler.Soruyorum Fatih Terim dönemimde yapılan transferlerden ne farkı var.Hani süperdi yönetim bu konuda.

Kim mi gitsin? yazsam şuraya sende hiç kimseyi bırakmadın takımda dersiniz,O yüzden

Adnan Polat

Adnan Sezgin

kalli(Adnan Polat açısından bir fiyaskodur.Skibeyi yazmaya gerek duymuyorum.)

Fatih Terimin Elinde Baros Kewell Lincoln Arda Servet Emre G. M.Topal Hakan B Barış Olsaydı :rolleyes:

okan buruk,carusca,inamoto,tolga seyhan,mehmet topla,servet,barış,serken,linde,bouzid,orkun,lincoln,volkan,emre güngör,hakan balta,borusso,nonda,baros,yeser,kewell,serkan kurtuluş,morgan,ferdi,alparslan..

Evet bu transferler güya futboldan anlayan Adnan Polat ve adamı Adnan Sezgin döneminde yapılan transferler.Soruyorum Fatih Terim dönemimde yapılan transferlerden ne farkı var.Hani süperdi yönetim bu konuda.

Kim mi gitsin? yazsam şuraya sende hiç kimseyi bırakmadın takımda dersiniz,O yüzden

Adnan Polat

Adnan Sezgin

sen futboldan gram anlıyorsan, ben birşey bilmiyorum. Lukunku'lar, Almaguer'ler, Christian'lar, Bratu'ları ne çabuk unuttuk. Gerets'in döneminde zaten, hala Özhan Canaydın başkandı. tam olarak ipler eline geçince Adnan Polat'ın yapılan transferleri biliyorsun. Linderoth sakat diye eleştirebilirsin. bu Adnan Polat'ın suçu olmaz. Emre Güngör, Lincoln, Hakan Balta, Servet Çetin, Nonda gibi geçen sene ve bu sene faydası bolca gördüğümüz adamlar aldılar. daha ne olsun ki???!!! Ahmed Barusso da potansiyeli olan bir adamdı bence. tutunamadı. yapacak birşey yok.

Serkan, Barış, Bouzid zaten Kalli'nin insiyatifinde yapılan transferlerdi ve bonservissiz oyuncular. hem burada transferi teknik direktör yapsın diyorsunuz, yapınca da eleştiriyorsunuz. [gerçi böyle transferleri, Arsene Wenger yapsa yine eleştiririm]

ayrıca bu seneki transferleri oldukça yerinde buluyorum. Baros, Kewell, Meira, De Sanctis kötüyse, iyiyi bir tarif ediver. Serkan Kurtuluş, Ferdi Elmas, Alparslan Erdem, Yaser Yıldız gibi adamlar da toplamı 1 milyon $ etmeyen ücretlerle alındı. yönetimin böyle potansiyelli adamları da alması gerekiyordu. Alparslan Erdem'i özellikle hayranlıkla izliyorum.

sen futboldan anlamıyorsun.

Teknik Direktörlerin Edecegi Transferler Vardır Yönetimin Edecekleri Vardır.

Skibbe Ben Baros'u Kewell'ı İstiyorum Diyemez Herhalde

Kallide Ben Lincoln'u İstiyorum Diyemez.

Ben Forvet İstiyorumder Ben 10 Numara İstiyorumder Yönetim Ona Göre Transfer Eder,

Teknik Direktör, Kendisine Güvendigi Pahalı Olmayan Kişileri İster ( Barış,Serkan,...)

Özhan Başkanın Yaptıkları İle Adnan Polatın Transferleri Ortada :rolleyes:

Adnan Polat

Adnan Sezgin

sen futboldan gram anlıyosan ben futbolun f sinden anlamıyorum

lincoln bu seneki formunu devam ettirirse talibi çıkıcaktır zaten.

en güzeli değeri varken satıp zarar etmemek.

ayrıca ne kadar başarılı olsada, lincoln ün olduğu takıma sistem kurmak çok zor oluyor. kesinlikle şuan oynadığımız sistemin adamı değil. çift forvete dönmek de zor oluyor lincoln varken.

1-) M.Güven ( Ayağına kadar gelen fırsatları kullanamadı ) kiralık verilsin

2-) Ü.Karan ( Sanki futbolu unutmuş . Hacettepe maçında performansı ortada.

Hücuma çıkarken ya ofsaytta ya da rakibe faul yapıyor )

3-) Linderoth ( Çok kaliteli bir transferdi.Çok yazık oldu.Sakatlıklardan dolayı verim alamadık.Yerine genç , mücadeleci , yabancı bir ön libero alınmalı )

Sebep asist mi yapmıyor gol mü atmıyor? Yıllardır hiçbirşey yapmayan sabri niye gönderilmezde bu adam gönderiliyor.Adamın aldığı para yerli oyuncuları gerdi kamuoyu oluşturlmaya çalışıyorlar hacettepe maçından sonra yerli oyuncular lincolnü suçlamış boş alanda ayak sayısı yaptı ya asıl adamın aldığı para evlat acısı gibi koyuyorda sebebi bu.Ardada atsın 7 gol yapsın 12 asist o da alsın o kadar para aynı şekilde sabride bu adamların lincolne kızgın olmaya hakları yok adama ihtiyacımız var muhtacız ve bu kadar parayı veriyoruz o da farkını bu sene asist ve golleriyle ortaya koyuyor bunları arda sabri yapsa biz manyakmıyız dışardan adam getirtip bu kadar para verelim.Zamanında jardeli emre ve okanlara harcattırdık lincoln jardel gibi olmasın gerekirse sabriye ve tayfasına yol verilsin.

Skibbe, Adnan Sezgin, Emre Asik, Orkun, Aykut, Volkan Yaman, Mehmet Guven, Ferdi gitmesi gerekenler.

Az nebze olsun bende Lincoln'un gitmesini istiyorum Çünkü.

Kendini takımın vazgeçilmezi,olmassa olmazı gibi görüyor maçlardada bu kadar rahat oluşundan anlaşılıyor top gelirse oynar gelmesse benim suçum ne dercesine bakıyor! Yani kısacası ya Schalkedeki gibi savaşçı futbolunu devam ettirir yada bu takımdan gidebilir diyorum..

Şahsi düşüncem!

Sebep asist mi yapmıyor gol mü atmıyor? Yıllardır hiçbirşey yapmayan sabri niye gönderilmezde bu adam gönderiliyor.Adamın aldığı para yerli oyuncuları gerdi kamuoyu oluşturlmaya çalışıyorlar hacettepe maçından sonra yerli oyuncular lincolnü suçlamış boş alanda ayak sayısı yaptı ya asıl adamın aldığı para evlat acısı gibi koyuyorda sebebi bu.Ardada atsın 7 gol yapsın 12 asist o da alsın o kadar para aynı şekilde sabride bu adamların lincolne kızgın olmaya hakları yok adama ihtiyacımız var muhtacız ve bu kadar parayı veriyoruz o da farkını bu sene asist ve golleriyle ortaya koyuyor bunları arda sabri yapsa biz manyakmıyız dışardan adam getirtip bu kadar para verelim.Zamanında jardeli emre ve okanlara harcattırdık lincoln jardel gibi olmasın gerekirse sabriye ve tayfasına yol verilsin.

bu takımı sabri illetinden kurtaracak kişi, bir ömür bu taraftar tarafından omuzlarda taşınacaktır.

arda nın, sabri ve hakan şükür tayfasıyla bir yakınlığı var mı? lincoln ün üstüne yürüme muhabbetini ben de okudum. bu kulübün bu mantaliteden acil kurtulması lazım

Az nebze olsun bende Lincoln'un gitmesini istiyorum Çünkü.

Kendini takımın vazgeçilmezi,olmassa olmazı gibi görüyor maçlardada bu kadar rahat oluşundan anlaşılıyor top gelirse oynar gelmesse benim suçum ne dercesine bakıyor! Yani kısacası ya Schalkedeki gibi savaşçı futbolunu devam ettirir yada bu takımdan gidebilir diyorum..

Şahsi düşüncem!

Bu sene koşmuyor diyemeyiz saraçoğlunda herkes pısarken lincoln tek başına direniyordu.

bu takımı sabri illetinden kurtaracak kişi, bir ömür bu taraftar tarafından omuzlarda taşınacaktır.

arda nın, sabri ve hakan şükür tayfasıyla bir yakınlığı var mı? lincoln ün üstüne yürüme muhabbetini ben de okudum. bu kulübün bu mantaliteden acil kurtulması lazım

Sonuçta ardayı harcayamayız bizim için çok değerli ancak sabrinin hiçbir hükmü yok.Üzerine yürüme olayı normal bu adamlar sürekli dışardan şişiriliyorlar hakan ünsal düzenli olarak sene başından beri lincoln iyi değil diyor çok para alıyor diyor dün hakan şükürde bu furyaya katıldı bu adamlarda etkileniyorlar tabii hatta hakan ünsal lincolnün artistik hareketi için"ben hacettepeli oyuncu yerinde olsam ligin 2.yarısını beklerim lincolnün ayağını kırarım" gibisinden saçma sözler söylemiş.Bu adamlardaki fitne ve kıskançlık olduğu sürece bu tür polemikler yaratacaklar lucescu zamanında emrenin jardele antremanda lucescunun gözü önünde tekme attığı biliniyor okan ve emre sürekli jardeli dışlıyordu o zaman Galatasaray taraftarı jardel yerine bu yerli oyuncuları korudu gördük Galatasaray sevgilerini.Yönetim el koymalı olaya takım arkadaşları hakkında bu tür davranışlara girenlere ağır cezalar verilmeli.Gördük 2. yarı ümit girdi baros bomboştu kimse barosa top atmadı yerli dayanışması işte.

Sence o kadar futbolcudan daha yüksek para almasını sadece Fener maçlarında koşsun diyemi VERDİK!?

Bu seneki performansı sene sonuna kadar devam etsin helal olsun aldığı para sence kötü mü bu sene.Galatasarayın en başarılı oyuncusu kim istatistiklere bakın bu sene.

Bu seneki performansı sene sonuna kadar devam etsin helal olsun aldığı para sence kötü mü bu sene.Galatasarayın en başarılı oyuncusu kim istatistiklere bakın bu sene.

Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin ;)

Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!

Geri
Üst Alt