Kim Gitsin!

Ligde 6 Asis 6 Gol

Ortalamaya Vurursak Yakşalık 15 Gol 15 Asis :rolleyes:

Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin ;)

Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!

sen sene başından beri servet diyorsan şaşarım servet formunu yakalayamadı bir türlü son haftalar toplanıyordu kharkiv maçında dağıldı.Bu takımın attığı 19 golde lincolnün direkt katkısı var lincolnün oynamadığı maçları kazanamıyoruz.Olmayacak bir olay değil adamda kalite var sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar rahat böyle gider ayrıca lincolnün istatistiklerini göz ardı edip lincoln demek yerine zorlayıp servet demek ise ilginç.

sen sene başından beri servet diyorsan şaşarım servet formunu yakalayamadı bir türlü son haftalar toplanıyordu kharkiv maçında dağıldı.Bu takımın attığı 19 golde lincolnün direkt katkısı var lincolnün oynamadığı maçları kazanamıyoruz.Olmayacak bir olay değil adamda kalite var sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar rahat böyle gider ayrıca lincolnün istatistiklerini göz ardı edip lincoln demek yerine zorlayıp servet demek ise ilginç.

Bak Erkut Abicim! :)

Sence bu dediklerin Lincoln'un uzun zamandır yapamadığı veya yapmadığı görevi değilmi?

Bak Erkut Abicim! :)

Sence bu dediklerin Lincoln'un uzun zamandır yapamadığı veya yapmadığı görevi değilmi?

Ben bunun aksini iddia etmedim zaten hep bu sene diyorum geçen seneden bahsetmiyorum.Bu sene böyle devam etsin (ki sabri ve çetesi rahat bırakırsa devam edecek) helal olsun aldığı para seneyde bu performansla devam eder çünkü artık bulunduğu ortamı klübü kanıksamış olacak.Alexin ilk senelerine bakın ve sonrasına.

Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin ;)

Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!

ayağını kaydırma operasyonu başladı bile zaten.

hakan ünsal (sene başından beri teknik yönden eleştirir)

hakan şükür (bu haftasonu lincoln ün aldığı parayı baya bi gündeme taşıdı.)

üstüne toroğlu, rıdvan, arıca. (ahlaki açıdan )

feldkamp ayrı bir etken.

gülen misin ağlar mısın

Ben bunun aksini iddia etmedim zaten hep bu sene diyorum geçen seneden bahsetmiyorum.Bu sene böyle devam etsin (ki sabri ve çetesi rahat bırakırsa devam edecek) helal olsun aldığı para seneyde bu performansla devam eder çünkü artık bulunduğu ortamı klübü kanıksamış olacak.Alexin ilk senelerine bakın ve sonrasına.

Sabri ve Çetesi Derken BAŞKANIM! :)

sabri ve çetesi = Galatasaray ın ergenekonu

takım içinde ve dışında üyeleri mevcut olup, kademe olarak daha yukarılara doğru gitmektedir

Bunların içinde maalesef ardada var ümit karanda yabancı oyunculara resmen ceohe alıyorlar arda aldığı paradan muzdarip sabrinin kuyruk acısı var gheçen sene kadro dışı kalıp ayar yediği için sesini yükseltemiyor ancak mehmet ttopal,barış özbek,volkan yaman,hakan balta ,nonda,emre güngör gibi kendi halinde olan adamların bu işlerle uğraşacağını sanmam.Bu dedikoduların nedeni yönetimin ve adnan polatın saf dışı bıraktığı hizipci ve cemaatcilerin tortularıdır hakan ünsal emziği alınmış bebek gibi boşuna ağlamıyor her hafta.

Bunların içinde maalesef ardada var ümit karanda yabancı oyunculara resmen ceohe alıyorlar arda aldığı paradan muzdarip sabrinin kuyruk acısı var gheçen sene kadro dışı kalıp ayar yediği için sesini yükseltemiyor ancak mehmet ttopal,barış özbek,volkan yaman,hakan balta ,nonda gibi kendi halinde olan adamların bu işlerle uğraşacağını sanmam.

:rolleyes: Bu çete çökertilmeli! ;)

İşte bu gibi haberler çok olumsuz bir etki yaratır takımımız için.

G.Saray'da tehlikeli bölünme

Galatasaray geçen sezon yerli futbolcularla önemli bir başarıya imza atmıştı. Kazandığı her maçtan sonra, Türk futbolculardan övgüyle söz edilir olmuş ve bu birlikteliğin takımı mutlu sona ulaştırdığı ortaya çıkmıştı. Ne var ki, yeni sezona Sarı-Kırmızılılar önemli hedefler koyarak başladı..

Harry Kewell, Milan Baros, Fernando Meira ve Morgan De Sanctis gibi 'yıldız' sayılabilecek isimler kadroya dahil oldu. Ancak takımın dengesi altüst oluvermişti. Son olarak oynanan Hacettepe maçıyla beraber su yüzüne çıkan tartışmaların perde arkasında uyumsuzluk, kıskançlık ve farklı kültürden olmanın etkisi söz konusuydu. Önceki gün Sabri-Lincoln ve Baros-Ümit Karan arasında hiç de hoş olmayan konuşmaların geçmesi akıllara sezon başından bu yana yaşanan tatsızlıkları beraberinde getirdi.

En önemlisi de saha içindeki 'uyumsuzluğun' saha dışında da sergilenmiş olmasıydı. Yönetim ve teknik heyetin futbolcuları kendi haline bırakması ise otorite boşluğu sorununu gündeme getirdi. G.Saray'da yönetimin huzurunu kaçıran diğer olay ise futbolcuların rakibi rencide edici şekilde davranmasıydı. Sabri'nin Kayserispor'la yapılan kupa maçında rakibiyle kavgaya tutuşmasından sonra önceki gün de Lincoln'ün laubaliliği disiplinsizliğe bağlandı. Florya'da bu yıl için sergilenen tablonun satırbaşları şöyle:

1. Yabancı futbolcuların aldığı ücretler yerlileri rahatsız ediyor. 'Parayı o alıyor. O zaman takımı da kurtarsın' mantığıyla hareket ediliyor. Ayrıca, kendi paraları ödenmezken yabancıların günü gününe ücretini alması çifte standart olarak yorumlanıyor.

2. Saha içinde 'pas verme' konusunda yaşanan tartışmalar ise yine bu sebebe dayandırılıyor. Aydın'ın Skibbe tarafından kadroda düşünülmemesinin ise Bursa dönüşü Baros ve Lincoln'ün şikayetiyle gerçekleştiği ifade ediliyor.

3. Florya'da kamp sırasında yerliler ayrı, yabancılar ayrı takılıyor. Yabancı futbolcular içinde sadece Nonda yalnızlığı tercih ediyor.

4.Geçen yıl bazı futbolcular özel yemekler düzenlerlerdi. Bu yıl ise böyle bir organizasyon söz konusu olmadı.

5. Bencifa maçı sonrası Meira, Lincoln ve Baros'a özel izin verilmesi yerli futbolcuların tepkisine neden oldu.

6.Almancılar grubu dışında Skibbe'yle konuşan tek Türk Ayhan Akman. Mehmet Topal ve Nonda ise hocalarına karşı tavır almış durumda.

NEVZAT DİNDAR / Cumhuriyet

02.12.2008

Bunların içinde maalesef ardada var ümit karanda yabancı oyunculara resmen ceohe alıyorlar arda aldığı paradan muzdarip sabrinin kuyruk acısı var gheçen sene kadro dışı kalıp ayar yediği için sesini yükseltemiyor ancak mehmet ttopal,barış özbek,volkan yaman,hakan balta ,nonda,emre güngör gibi kendi halinde olan adamların bu işlerle uğraşacağını sanmam.Bu dedikoduların nedeni yönetimin ve adnan polatın saf dışı bıraktığı hizipci ve cemaatcilerin tortularıdır hakan ünsal emziği alınmış bebek gibi boşuna ağlamıyor her hafta.

Arda yi kendine benzetebilecegini sanmiyorum.. Yoksa bizmi Ardayi büyüttük gözümüzde gercek Galatasarayli diye diye?

Çete mübala tabii ama bu gruplaşma devam ederse takım çöker takım çökerse bu gruplaşmayı yaratanlarıda çöktürürler yani kendi sonlarını hazırlarlar bilmiyorlar.

Fener maçında Ardada şuna dikkat ettim cidden üzerindeki Formanın değerini biliyor ve bu çete mete lafları son derece Yanlış!

Geri
Üst Alt