- 22 Kasım 2008
- 13.281
- 2
- 343
Ligde 6 Asis 6 Gol
Ortalamaya Vurursak Yakşalık 15 Gol 15 Asis
Ortalamaya Vurursak Yakşalık 15 Gol 15 Asis

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin
Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!
Ligde 6 Asis 6 Gol
Ortalamaya Vurursak Yakşalık 15 Gol 15 Asis![]()
sen sene başından beri servet diyorsan şaşarım servet formunu yakalayamadı bir türlü son haftalar toplanıyordu kharkiv maçında dağıldı.Bu takımın attığı 19 golde lincolnün direkt katkısı var lincolnün oynamadığı maçları kazanamıyoruz.Olmayacak bir olay değil adamda kalite var sakatlık olmazsa sezon sonuna kadar rahat böyle gider ayrıca lincolnün istatistiklerini göz ardı edip lincoln demek yerine zorlayıp servet demek ise ilginç.
Bak Erkut Abicim!
Sence bu dediklerin Lincoln'un uzun zamandır yapamadığı veya yapmadığı görevi değilmi?
Şu ana kadar Kharkiv maçı hariç Servet Çetin
Lincolnun sene sonuna kadar ii olması umuduna gelince bence olmayacak duaya Amin DENMEZ!
Ben bunun aksini iddia etmedim zaten hep bu sene diyorum geçen seneden bahsetmiyorum.Bu sene böyle devam etsin (ki sabri ve çetesi rahat bırakırsa devam edecek) helal olsun aldığı para seneyde bu performansla devam eder çünkü artık bulunduğu ortamı klübü kanıksamış olacak.Alexin ilk senelerine bakın ve sonrasına.
Bunların içinde maalesef ardada var ümit karanda yabancı oyunculara resmen ceohe alıyorlar arda aldığı paradan muzdarip sabrinin kuyruk acısı var gheçen sene kadro dışı kalıp ayar yediği için sesini yükseltemiyor ancak mehmet ttopal,barış özbek,volkan yaman,hakan balta ,nonda gibi kendi halinde olan adamların bu işlerle uğraşacağını sanmam.
sabri ve çetesi = Galatasaray ın ergenekonu
takım içinde ve dışında üyeleri mevcut olup, kademe olarak daha yukarılara doğru gitmektedir
Bu çete çökertilmeli!
![]()
Bunların içinde maalesef ardada var ümit karanda yabancı oyunculara resmen ceohe alıyorlar arda aldığı paradan muzdarip sabrinin kuyruk acısı var gheçen sene kadro dışı kalıp ayar yediği için sesini yükseltemiyor ancak mehmet ttopal,barış özbek,volkan yaman,hakan balta ,nonda,emre güngör gibi kendi halinde olan adamların bu işlerle uğraşacağını sanmam.Bu dedikoduların nedeni yönetimin ve adnan polatın saf dışı bıraktığı hizipci ve cemaatcilerin tortularıdır hakan ünsal emziği alınmış bebek gibi boşuna ağlamıyor her hafta.
Çete mübala tabii ama bu gruplaşma devam ederse takım çöker takım çökerse bu gruplaşmayı yaratanlarıda çöktürürler yani kendi sonlarını hazırlarlar bilmiyorlar.