# Kim Källström

Cevap: Son Dakika:Kallström Galatasaray ile Anlaştı

Ulan buda gelmek istemezse son dakika cildiririm..Son dakika serefsizliklerinden kac tane adam kacirdik..sonra alamadik diye suclu Ünal Aysal oldu.

Başlığı değiştirin de millet heyecana gelmesin. Anlaşma olduğunu söylememiş.

artık gelse ya . her yıl aynı çile :D

Arkadaşlar adamın birinci ağızdan açıklaması.Klüplerde anlaşmış.Bastos'da Juve'ye gidiyormuş. Bu adam gerçekten geliyor.

Toulalan yolu acti Bastos ve Kallstrom takip "edebilir" diyor benim anladigim. Kallstrom gitti, Kallstrom de anlasti vs degil.

Cok kolay gaza geliyoruz gercekten. Bence adminler bu konuyu ortadan kaldirsinlar. Gene huzunle sonuclanabilir. Baslik tamamen yaniltici.

Timsaha geldik, sözlükteki eleman fransızca biliyorum kesin öyle diyiyor demişti :D

Cevap: SON DAKIKA: Kallström ile ilgili yeni gelişme

kim aciklama yapti?

Kallström'ü almak istesek, 20-25 gün önceden bile alabilirdik. Bence Fatih Terim istemiyor, bu defter kapanmıştır. Geleceğini sanmıyorum.

Baskan'in agzindan degil o aciklama, spor yazari'nin biri bizim Turk yazarlar gibi pesinen su buruya, bu buraya diye sallamis gitmis

Umarım bu adamı görürüz takımımızda.

geçenlerde biryerde kallströmün röportajını vermişti daha galatasaraydan teklif falan gelmedi demişti valla hiçbirşey anlamıyorum

Hic heycan kalmadi ki, resmi site "aldik" desin, yine olmaz bende bu saatten sonra.

Cok kötü gecti bu transfer dönemi simdiye kadar , verilen sözler, büyük konusmalar, yeni yönetim: "2 hafta icinde kadro kurulur" "dunyaca unlu kaleci haftaya geliyor" "yildiz topcular alicagiz" vs vs ...

Kalstrom kazmanin onde gidenidir beyler. Tam anlamiyla yontulmamis kalasdir. kalastrom'dur. Bu adamin hic bir ozelligi olmadigi gibi, ne topa duzgun vurabilir, ne pas yapabilir, ne pres, ne de orta. Eger gercekten gelirse simdiden soyleyeyim Baris'i cok arariz. Cok gucsuz bir oyuncudur. Turkiye liginde pestilini cikarirlar. Takim oyununu bilmez. Futbol hayatinda hic bir basarisi yoktur. deermisim ..

Kalstrom kazmanin onde gidenidir beyler. Tam anlamiyla yontulmamis kalasdir. kalastrom'dur. Bu adamin hic bir ozelligi olmadigi gibi, ne topa duzgun vurabilir, ne pas yapabilir, ne pres, ne de orta. Eger gercekten gelirse simdiden soyleyeyim Baris'i cok arariz. Cok gucsuz bir oyuncudur. Turkiye liginde pestilini cikarirlar. Takim oyununu bilmez. Futbol hayatinda hic bir basarisi yoktur. deermisim ..

Bende okuyorum ne diyor bu diyorum :lol:

Anlaştıgımızı herkes biliyor ama neden açıklanmadıgını anlayamıyoruz. pek çok rivayet var :)

Az daha seninle ilgili fikirlerimi tekrar gözden geçirecektim. :)

Yeni sezonda takımda revizyon yapacaklarmış, önemli oyuncular takımdan ayrılacak diyor. Toulalan Malaga'ya giderek bu yolu açtı, Kallstrom(GS) ve Bastos(Juve) da onu takip edebilir, demiş. Kesin anlaştık gibi bir ifade yok.

Geri
Üst Alt