# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

21 Ocak 2011, CumaKallström harekatı

Orta sahaya mutlaka bir takviye daha yapmak isteyen Galatasaray'da gündeme alınan son ismin Kim Kallström olduğu iddia edildi.

Transfer bombalarını art arda patlatan Galatasaray’ın durulmaya niyeti yok. Kale ve forvetten sonra orta sahaya da mutlaka bir takviye isteyen teknik direktör Gheorghe Hagi, yönetime verdiği raporda ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini ve sert futbol oynanan Süper Lig’de, mücadeleci futbolculara ihtiyaç duyduğunu belirtmişti. Yönetim de bu direktif doğrultusunda çalışmalarına hız vermiş Anderlecht’li Lucas Biglia ile temas kurmuştu. Ancak Biglia ve kulübü Anderlecht işi sürekli yokuşa sürünce Cim Bom başka hedeflere yöneldi. Aslan’ın gözüne kestirdiği iddia edilen futbolcunun Kim Kallström olduğu konuşuluyor.

Menaceri eski bir dost

Fransa’nın Olympique Lyon takımında forma giyen ve İsveç milli takımının da değişmez isimlerinden birisi olan Kallström’ün menacerliğini bir dönem Galatasaray’da görev yapan Roger Ljung yapıyor. Adnan Sezgin’in, Ljung ile olan dostluğunu kullanarak bu transferi bitirmek istediği öğrenilirken, başarılı orta saha oyuncusunun da yeni bir maceraya sıcak baktığı belirtiliyor.

Uyduruk ama yeni haber....

Kallström harekatı - www.fanatik.com.tr

Çok faydalı olur. Diğer transferlerden de daha fazla verim alınmasını sağlar.

fenerbahçe'nin roberto carlos'una döndü olay, 5 sene sonra alacağız bu gidişle.

Bu tarz bir oyuncu alınmadıktan sonra yaptıkları diğer transferler çöpten ibaret.

İmkansız artık,geçen sene alacaktık Kallstöm'ü.Lyon da ilk yarıda 28 maç oynamış,neredeyse tüm maçlarda yani.Geçende mükkemmel bir vole golü attı.Hayatta vermez lyon bu adamı.

Yakında Pires gibi, Baptista gibi bir efsane olacaktır uçaktan inemeyen. :o

bence yuaratıcı biri daha lazım....

çok iddialı bir söz söylemenizin yanı sıra yeni transferlere hakaret ettiğinizin farkındasınız değil mi?

Ne söylediğimin farkındayım da sen ne demek istediğimi anlayamamışsın.Hakaret filan yok.Bunlardan çok daha iyi transferler yaptığımız zamanlar da oldu ama ortasaha oyuncusu eksikliğinden bütün transferler boşa gitti.İtiraz edebilecek birisi olduğunu sanmıyorum bu fikre.Bu tarz bir oyuncu alınmadıkça yapılan bütün transferler boş,amaçsız transferler.Futbolculara laf söylemiyorum,lafım yanlış transfer politikasına.

Bu tarz bir oyuncu alınmadıktan sonra yaptıkları diğer transferler çöpten ibaret.

Olay bundan ibaret. Sistemin(!) en önemli halkası o bölge. Savunmadan top çıkarmakta yıllardır sıkıntı yaşıyoruz. Oyunu kuracak, topu dağıtacak biri şart.

"Aç futbolcular arıyoruz ."Adnan Polat Tartışmak anlamsız bu transferi.

sık sık forma şansı buluyor bu şartlar halinde geleceğini sanmıyorum .

Geri
Üst Alt