# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Janot iyi kaleci öyle demeyin cüce olmasına rağmen neler kurtarıyor ama biraz kafadan sakat :D

Kallström Emana olma yolunda hızla ilerliyor Galatasaray taraftarlarının arasında..:D Emana'nın modası geçti Sıra Kallström'de :D

Kallström aynı zamanda küçük çaplı bir CM efsanesidir (küçük çaplı derken bi Tsigolko, bir Aghahowa değil mesela), ondan tutuldu adı. Yoksa kimse iplemezdi, yoksa ne İsveç milli takımını bilen çok kişi var, ne de Lyon'u :)

Kallström'de olurda ben orta sahaya sadece iki ismi isterim imkansız dahi olsa.

_Gökhan İnler(Udinese)

_Nuri Şahin(B.Dortmund)

bu iki isim bir gün parçalı forma giyerse çok mutlu olurum,ama çok zor olduğu kesin.Ki biri Nuri Galatasaraylı olduğunu açıklamış bile olsa(bu yıl Mart 2010 da),gelmek isteyeceğini düşünmüyorum.

Kallström'de olurda ben orta sahaya sadece iki ismi isterim imkansız dahi olsa.

_Gökhan İnler(Udinese)

_Nuri Şahin(B.Dortmund)

bu iki isim bir gün parçalı forma giyerse çok mutlu olurum,ama çok zor olduğu kesin.Ki biri Nuri Galatasaraylı olduğunu açıklamış bile olsa(bu yıl Mart 2010 da),gelmek isteyeceğini düşünmüyorum.

bunlara Hamit Altintopu da ekledikmi tamam.. .sezon baslamadan bile bu 3 isim git gel donup duruyor, ama cok zor.

Gokhan Asiri bonservisi olacagini zan etmiyorum, ama kendisi gelmek istermi?

Nuri Sahin Bonservisi cok yuksek kendisi ikna edilebilir gibi dusunuyorum

Hamit Altintop ise neden olmasin? cok buyuk ihtimal diyorum. ama bu 3 bizde olursa cidden soyluyorum bu ligin tadi kalmaz artik (yes bu sezon basi da oyle konusuyorduk)

Mehmet Topal’ın Valencia’ya gitmesinden sonra orta alana takviye yapmak için arayışlarına devam eden Galatasaray bir yandan Grella ile ilgili çalışmalarını sürdürürken, diğer taraftan da Lyon’dan ayrılmayı istediği bilinen Kim Kallström ile yeniden sıcak temasa hazırlanıyor. Cim Bom’un eski oyuncusu Roger Ljung’un menacerliğini yaptığı İsveçli yıldızı uzun zamandır almak isteyen Sarı-Kırmızılılar’ın, hem savaşçı hem teknik özellikleri üzerinde taşıması nedeniyle bu oyuncuya çok sıcak baktığı biliniyor. Rennes’de gösterdiği performansın ardından transfer olduğu Lyon’da bir türlü kendinden beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen 28 yaşındaki orta saha oyuncusuna İspanyol ve Yunan Ligi’nden kulüplerin de talip olduğu kaydedildi. Bonservis bedeli 9 milyon Euro olan Kallstörm’ün kulübüyle 2012’ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Yıldız oyuncu, Lyon yönetiminden gelen sözleşme uzatma teklifini kabul etmedi.

Janot Fransa’da kalıyor

Bu arada Fransız basınında adı Galatasaray ile anılan St.Etienne’in kalecisi Janot, Türkiye’ye gideceği yolundaki transfer haberlerini yalanladı. 32 yaşındaki file bekçisi, kariyerine Fransa’da devam edeceğini belirtti.

Kaynak:Fanatik

up :asd:

top çalmadığını alan savunması oynadığını ve oyunun teknik yönünü iyi oynadığını koşup mücadele etmediğini ve çok ama çok etkili şutları sayesinde kendisine bir artı sağladığını biliyorsunuzdur umarım bunu da alırsak ve elano düzelmezse galatasarayımızı başka bir lige transfer etmemiz gerekebilir...mesela brezilya ligi...

top çalmadığını alan savunması oynadığını ve oyunun teknik yönünü iyi oynadığını koşup mücadele etmediğini ve çok ama çok etkili şutları sayesinde kendisine bir artı sağladığını biliyorsunuzdur umarım bunu da alırsak ve elano düzelmezse galatasarayımızı başka bir lige transfer etmemiz gerekebilir...mesela brezilya ligi...

Kallström Elano'nu gitmrsi halinde gelir zaten, yoksa orta saha kevgire döner.

Bonservissizken Elano'nun yerine alınmasını isterdim ama 9 milon euro istiyorlarsa başka oyunculara yönelenebilir.

Kim Källström

Tam galatasarayımızın aradığı özelliklere sahip ve isveç milli takımının önemli ismi. Orta sahanın maestrosu diyebileceğimiz özelliklere sahip komple bir ortasaha oyuncusu.

En önemli özellikleri uzaktan vurduğu sert şutlar ve kendine güveni. Ofansada oldukça katkı sağlayan bu futbolcunun arkasına sağlam bir ön libero konulursa tadından yenmez bir takım oluşturulur.

Ayrıca şöyle bir baktığınızda da beyefendi bir tipi var, çokta istikrarlı olduğunu görüyoruz istatistiklere bakınca. Şuanda kendisi Lyon forması giyiyor ve neredeyse her sezon tüm maçlara çıkıyor o yüzden türkiye'ye gelmek ister mi acaba diye düşünmeden kendimizi edemiyoruz.

Gerçekçi olmak gerekirse Türkiye ye geleceğini sanmıyorum.

YouTube - Kim Källström

Radyospor'da demin biri soyledi, Kim Kallstrom icin ciddi girisimlerimiz var.

Adam gelecek olsa kulübü ile 1 ay önce sözleşme imzalamaz...Bizimkilerin kafasında vardır zaten bu adam teklif sunmuşlardır,oda kabul etmemiş ve Lyon'a imza atmış demekki...Şimdi ya bizimsin yada kara toprağınmı diyeceğiz,bonservissiz olmadı bonservisiyle alırız o zamanmı diyeceğiz...Mantık...

Yabanci transferlerinin bir cogunda Osman Tanburaci, Levent Tuzemen gibi adamlar yonetimle bir olup hedef sasirtiyolar. Kallstrom lafini yayarlar Mama Diarra'yi getirirler, bu isler boyledir:)

Geri
Üst Alt