# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Ufuk

Sabri - Neill - ? - Hakan

De Jong

Elano - Kalsström

Keita - Baros - Arda​

Böyle olursa Neill'in yanında ki partneri Türk olacak. En mantıklısı Ali gibi duruyor.

Sen sanmayabilirsin ancak Şampiyonlar liginde lyonun yeteri kadar maçını izledim.En az senin kadar yani.Ki ben asıl senin izlediğini ummuyorum.

Senin egoların düşüncelerinin önüne geçiyor. Şuan da bile Elano gidecek diyebilme gayretini gösterebiliyorsun. 50 kere yazdım burada Rijkaard'ın en güvendiği adam Elano diye. Gidip onun yerine "Mourinho daha önce gelmeliydi" diye Marca'ya röportaj veren Mamadou Diarra'yı yazıyorsun. Senin mantığın bu mudur yani? Her neyse, çok beklersin sen. İzleyebildğin maçlar ancak CL maçlarıdır zaten. Ligue 1'de Lyon'un kaçıncı olduğundan haberin yoktur.

Ufuk

De Jong

Elano - Kalsström

Keita - Baros - Arda​

Böyle olursa Neill'in yanında ki partneri Türk olacak. En mantıklısı Ali gibi duruyor.

Hakan stoper, Caglar'i sol bek oynatirim ben. Ali'de tutarsa onuda sag bek. :yenieek: :D

Servet kalacak bu sene de. Ali ve Gökhan ile rotasyona girer. Yine de tandemimiz sağlam.

Ufuk

De Jong

Elano - Kalsström

Keita - Baros - Arda​

Bu kadro rüya kadro yahu.

Süper süper.

Yedekler.

Baros yerine Pektemek

Arda yerine Kewell

Keita yerine Serdar

Elano yerine Emre

Kallström yerine Ayhan/Veli kavlak

De Jong yerine Yasin/Musa/Mustafa

defansı söylemeye gerek yok :D

Senin egoların düşüncelerinin önüne geçiyor. Şuan da bile Elano gidecek diyebilme gayretini gösterebiliyorsun. 50 kere yazdım burada Rijkaard'ın en güvendiği adam Elano diye. Gidip onun yerine "Mourinho daha önce gelmeliydi" diye Marca'ya röportaj veren Mamadou Diarra'yı yazıyorsun. Senin mantığın bu mudur yani? Her neyse, çok beklersin sen. İzleyebildğin maçlar ancak CL maçlarıdır zaten. Ligue 1'de Lyon'un kaçıncı olduğundan haberin yoktur.

Evet M.gülhan her hafta lyonun maçlarını kaçırmaz. :asd: Hatta her hafta uçakla Fransaya gider, lyon kombineside vardır.

Kesinlikle izlersin eminim.

Hem zaten ordaki adamların gelemsi zor hepsinin nigelında kalströmünde.

Fakat Diarra hala alınabilir zorlanırsa.

Son olarak Elano gidicek kendini buna alıştırsan iyi olur.

Bu kadro rüya kadro yahu.

Süper süper.

Yedekler.

Baros yerine Pektemek

Arda yerine Kewell

Keita yerine Serdar

Elano yerine Emre

Kallström yerine Ayhan/Veli kavlak

De Jong yerine Yasin/Musa/Mustafa

defansı söylemeye gerek yok :D

Ah o gemide bende olsaydım açık denizlere yol alsaydım :D

Evet M.gülhan her hafta lyonun maçlarını kaçırmaz. :asd: Hatta her hafta uçakla Fransaya gider, lyon kombineside vardır.

Murat Durgun yazmadı mı o mesajı yahu :D

Son olarak Elano gidicek kendini buna alıştırsan iyi olur.

Sezon içerisinde hafta sonları arada Kanal A'ya tıkla, şöyle 22:00 sularında. Güzel güzel adamlar var 22 tane. Bir top var ortada ve peşlerinden koşturuyorlar.

alalım kallstromu üstüüne elano dökelim, az yağda kızartılmış arda sosunu da şarapta bekletilmiş annanla servis yaparsak..hmmm süpper oldu bu. neyse fm cileri kızdırmıyım fazla.

Geri
Üst Alt