# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Onu yapan bence Aziz Yildirimdan bile daha fenerlidir..

Elano gidecekse gelsin yoksa kalsin derim, bosubosuna para dökmeye gerek yok bir ofansif yönlu oyuncu icin.

Ledesma alinir o parayla bence. (Kim'e verilecek para 6-7M'dir diye dusunursek)

Amacım dalga geçmek felan değildi beyler eğer öyle birşey algıladıysanız özür dilerim ben geçen transfer dönemlerinde de böyle çok yaptım hatta ileri gittim Messi'yi felan da yaptım forumda ki üyeler birşey demedi, eğlendiler hatta hatırlarsınız belki, bunu da ona benzeterek yaptım hiç böyle olacağını düşünmemiştim. Yoksa forumu ters köşeye yatırmak gibi bir amacım olsa çok daha detaylı şeyler yapar koyardım foruma.

Geçen sene Keitalar falan gelince öyle karşılamaları normaldi bence Cem :D Bu sene transfer gelmeyince taraftar gergin :) Aldırma :)

Geçen sene Keitalar falan gelince öyle karşılamaları normaldi bence Cem :D Bu sene transfer gelmeyince taraftar gergin :) Aldırma :)

Anladım, o da var tabii ama hiç böyle tepkiyle karşılaşacağımı ummazdım. Zaten eğer öyle bir niyetim olsa resmi sitenin içine girer orayı da düzenlerdim, Lyon'un sitesine girerdim orayı da yapardım koyardım foruma. Herneyse amacımın o olmadığını tekrar yineleyerek özür diliyorum, mesajı da sildim zaten.

Kimseyi heyecanlandirmak istemiyorum ama iyi bir haber geldi demin. Suan saat 2.53 burada, 10'a dogru kesin bir seyler yazma temennisiyle.

Biri kesinleşti diyor.Biri kesinleşmedi.Tam bilgisi ve fransızcası olan bir kişi çevirebilir mi ?

Hayırlı olsun o zaman. Ben bu sene takımı gerçekten çok merak ediyorum. Keita satılıp Kim alındığına göre, Rijkaard'ın takım olgusunu ön plana çıkarmak istediği ortada.

Kallström 2 senedir takip ettiğimiz iyi bir oyuncu.Buruk başladığımız günü iyi bitirir.

Kim tek gitmez ama, yanina en az bi Tiote veya Vidal sart.

Geri
Üst Alt