# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

heralde gelecek adamlar frankı tatmin etmiştir zor transferlerdir zorluk derecesini biliyodur, ama onu tatmin edecek düzeydedir o yüzdden sesini çıkarmıyodur büyük ihtimalle yoksa problem olurdu yönetimle =))

Artık sağ kanatta Aydın - Serdar Özkan felan takılırız.

Arda; "çalım atmayı Serdar'dan öğrendim" der. 2 sene Serdar Özkan bekleriz.

Aydın, kritik bir gol atar 1 sene daha bekleriz.

Gökhan Zan; "herkes eski Gökhan'ı görecek" der. 1 sene daha bekleriz.

2 gün Kallström bekleriz. 1 hafta başkasını bekleriz. Hep bekleriz. Çok bekleriz.

:D:D:D

Artık sağ kanatta Aydın - Serdar Özkan felan takılırız.

Arda; "çalım atmayı Serdar'dan öğrendim" der. 2 sene Serdar Özkan bekleriz.

Aydın, kritik bir gol atar 1 sene daha bekleriz.

Gökhan Zan; "herkes eski Gökhan'ı görecek" der. 1 sene daha bekleriz.

2 gün Kallström bekleriz. 1 hafta başkasını bekleriz. Hep bekleriz. Çok bekleriz.

:D:D:D

son bi kaç yıdır içinde bulunduğumuz durumu çok ii özetlememiş misin renkdas :D bi de Şampiyonlar Ligi var beklediğimiz..

Bu konu altinda daha evvelde yazmistim, suan tatil icin Amerika'da bulunan aslinda Isvec'te yasayan bir akrabam Kallstrom'un en yakin arkadasi ile surekli muhabbet icinde. Bugun fazla yogun oldugumdan ziyaretine gidicek zaman bulamadim ama yarin en kotu bir telefon acip transferde gelinen noktayi kendisinden sormasini istiycem.

Suan itibari ile tek birseyden emin oldum ki, yonetim bu adam icin Lyon'a gercekten bir teklif yapti ve bu teklif ilk etapta retedildi.

kallström yetenekli ve hırslı bir oyuncu gelmesini isterim. canayla beraber iyi bir ikili oluşturabilirler

Meteciğim arkadaşın arasın söylesin ben Kim'i lokumlarla sucuklarla besleyeceğim, krallar gibi yaşatacağım. Gelsin de bir.

2 yabancıı dediğine göre kallström gelmicek bu ikiisi geldikten sonra =))

Kalström gelmeyecek olsa bile orta sahaya en az 1 kaliteli adam daha şart, Cana alınmış olsa dahi. Takımı evirip çevirecek,top tekniği yüksek, mücadelesi iyi,kuvvetli bir adam lazım.Bu adam kim olur bilemem ama böyle bir adam şart.

arkadaslar ben bu källstromu fazla seyretmedim yani tanimiyorum pek nasil bir oyuncu bizim orta sahaya yararli olur mu?

Cana-Kallström-Elano olur yada Cana--Transfer-Kallström olur.

arkadaslar ben bu källstromu fazla seyretmedim yani tanimiyorum pek nasil bir oyuncu bizim orta sahaya yararli olur mu?

Elano gider daha ucuza Kallström'ü alabilirsek acayip karlı bir iş yapmış oluruz. ;)

Ama Elano-Kallström ikilisi birlikte oynarsa o ortasaha yine aksar çünkü ikisi de tam anlamıyla, saf box-to-box oyuncular değiller, ikisinin de ofansları daha ağır basıyor.

Kallström gelmese bile, onun kalibresinde bir adam şart Elano'nun yerine.

kallström in oyun stili guti gibi ama daha cok mücadele eden hali.

Geri
Üst Alt