# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Ya bu Kallström yenge ne nazlıymış be? Gelsin görsün İstanbul'u, tatsın havasını. Bir daha ayrılabilecek mi? :)

dünyada istanbul kadar güzel şehir yok tabii zenginsen kalströmde karın tıkloğuna oynamıyor

Atakan, bu transferi senin kadar isteyen biri yoktur heralde.Gelirse senin icin de sevinecegime emin ol :)

28 yaşında, orta sahamız için tam aradığımız adam olan birini kim istemez Onur'cum. :)

Ronaldinho mu Kallström mü deseler Kallström derim Çok istiyorum bu transferi ama İnşallah gerçeklerşir. :) Çok mutlu olurum..

Kim+Kallstrom.jpg

28 yaşında, orta sahamız için tam aradığımız adam olan birini kim istemez Onur'cum. :)

Ronaldinho mu Kallström mü deseler Kallström derim Çok istiyorum bu transferi ama İnşallah gerçeklerşir. :) Çok mutlu olurum..

Kim+Kallstrom.jpg

Insallah hep beraber o mutlulugu yasariz :)

Bekliyoruz Kallström seni :D

Kim+Kallstrom.jpg

Al benden de okadar gerard mı lampardmı hamsik mi mascerano mu kallström mü deseler kallströmü seçerim okadarda net:D

[video=youtube;GwcUwNMEZZY]https://www.youtube.com/watch?v=GwcUwNMEZZY[/video]

Bu macta cok güzel bir gol atip cok güzelde bir asist yapmis.

gelmicek galiba çok uzadı bu iş..ama bu sene istediğim tek transfer bu adam.. ilaç bizim için ilaçç..

Geri
Üst Alt