# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

görüşmeler devam ediyorsa bilinki yattı. Ne güzel de heveslenmiştik kallström diye :(

Bekliyoruz.

ya Kim gelecekse gelsin artık(10283645373892102 kez aynı espri yapıldı ama kusuruma bakmayın:( )elano da gitsin sissoko gelsin...orta üçlü cana sissoka kalström olsun 3ü de fransızca biliyor dil problemi de olmaz:(

Kim'in alternatifi kimdir? İki yonlu, fizigi devamlılıgı iyi bir amc(play maker karakterli) soylesenize...

Kacar olsa fena olmazdı.

vay arkadaş ne kacar mış yaaa. yaa kusra abakmayın biraz at gözlü mantığıyla yaklaşcam ama madem bu kacar bukadar iyi bir oyuncu niye takımı ligden düştü. şimdi diyeceksinizki takım arkadaşları ortasahadaki diğer adamlar iyi değil. peki madem öle ise elano nun görev paylaştığı ortasahadaki oyuncular da okadar iyi değil ozaman niye elano yu kötü oyunculukla suçlarlar. bi kacar ve k.p boateng efsanesidir gidiyor ve kallström dururken taraftar bu adamları daha çok istiyor. bence takımımızın ilacı cana-kallström-elano ortasahasıdır. arda-baros-xxx sağ kanada kimi alırsan al ki buna serdar özkan da dahil bu ortasaha 3lüsü öndekileri hem rahatlatır hem pozisyon zenginliği sağlar.( murat kılıç bu yazdımı fazla üstüne alınma bu benim genel düşüncem)

Aynı şey EMANA içinde geçerli.Küme düşmüş takımın oyuncusu ve ben başarısız olmuş oyuncuları tercih etmelerini kabullenemiyorum.(üyelerin).

Ligden düşmekle ne alakası var?

Koskoca takımın başarısı bi adama mı bağlı?

Eee oyuncunun kalitesini etkilemez dimi bu olay ?

Sonuçta Emana Dünya Kupası oynadı yada Boateng

Milli takımları enayi mi bu adamları alıyor.

Böyle mantık olmaz

gelseydin iyi olurdu be Kallström. Karakterli istikrarlı yabancılarımızın arasaına sende katılırdın. Neill-Cana-Kewell-Baros.

Tekniği ofansif orta saha oyuuncusuna göre düşük, hatta emre çolak'ın tekniği Kim'in tekniğinden kat ve kat üstün ancak;

Kim yine ofansif orta saha oyuncusuna göre fiziği çok iyi, dayanıklı, mücadeleci.

İki yönlü orta saha oyuncu gibi

Benim düşüncem şudur ki, kim alınırsa kesinlikle ve kesinlikle bir tane daha ön libero alınması lazım. Rijkaardın açıklamasına göre ya bir dmc iki amc oynayacağız ya da iki dmc bi amc

kısacası şudur

--------cana-----

elano-------kim kal

yada

cana-------transfer

------kim(elano)---

vay arkadaş ne kacar mış yaaa. yaa kusra abakmayın biraz at gözlü mantığıyla yaklaşcam ama madem bu kacar bukadar iyi bir oyuncu niye takımı ligden düştü. şimdi diyeceksinizki takım arkadaşları ortasahadaki diğer adamlar iyi değil. peki madem öle ise elano nun görev paylaştığı ortasahadaki oyuncular da okadar iyi değil ozaman niye elano yu kötü oyunculukla suçlarlar. bi kacar ve k.p boateng efsanesidir gidiyor ve kallström dururken taraftar bu adamları daha çok istiyor. bence takımımızın ilacı cana-kallström-elano ortasahasıdır. arda-baros-xxx sağ kanada kimi alırsan al ki buna serdar özkan da dahil bu ortasaha 3lüsü öndekileri hem rahatlatır hem pozisyon zenginliği sağlar.( murat kılıç bu yazdımı fazla üstüne alınma bu benim genel düşüncem)

Ortasahada benimde ilk tercihim Kim Kallström hatta rijkaardın düşündügü sistemin en kilit adamı olarak düşünüyorum ama eger olmıcak bi durum olursa alternatif olarak düşünülen box to box ortasahalar bulmak lazım en buyuk adayda kacar olur ama düşünülürmü bilmem küme düşmüşse basarısız bi sezon gecirmiş takım demektir biz 3-5 olduk baros kötü topcumu? veya fredich küme düşen takımdan milli takıma geldi ve kendi mevkisi olmayan stoperde göz doldurdu kacarıda dünyaca ünlü takımlar gözlem altında tutuyor ama biliyoruzki bunlar transferde daha titizler bişeyleri ispatlamalarını bekliyorlar banko oynatmak icin o yuzden kacarı biz kaparsak iyi parayada satarız hem oyunculugundan hemde bonservisten kazanırız

Büyük ihtimalle bonservisi çok tuzlu gelmiştir , pazarlıklar işi uzatmıştır . Kallström´e 4-5 milyon avrodan fazla bonservis verecek gücümüz olduğunu sanmıyorum şuan .

Şu adamı alsak da rahata ersek yahu.:o

Geri
Üst Alt