# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Filmi başa sardık hayırlı olsun.

DÜn Grella şimdi Kallström.

Yarın Ruffier midir nedir o.

Ondan sonra Alexis Sanchez.

Böyle gider.

Nerden cıktı oglum?

Orta sahaya 'Kim' gelecek!

Kadrosuna bir orta saha bir de santrfor katmak için transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Galatasaray'ın Jan Polak transferinden vazgeçtiği belirtilirken rotanın tekrar İsveçli Kim Kallström'e döndüğü öğrenildi.

Tecrübeli futbolcu için daha önce kulübü Lyon'la bonservis konusunda anlaşmaya varamayan Galatasaray yönetiminin görüşmelere tekrar başladığı ve önerdiği 3 milyon Euro'luk teklifi yükselttiği öğrenildi. Kallström'ün Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan eşini de ikna ettiği bildirildi.

Görüşmelerin olumlu gittiği ve Kallström'ün transferinin birkaç gün içinde kesinlik kazanacağı belirtilirken yönetimin forvet arayışları da sürüyor... Baptista için kulübü Roma'ya 5 milyon Euro bonservis bedeli öneren yönetimin Brezilyalı yıldızın 3.5 milyon Euro'ya varan yıllık maliyetinin transferini zorlaştırdığı ifade edildi.

Yönetimin Baptista'nın yanı sıra alternatif isimlerle de temaslarını sürdürdüğü ve bu adaylar arasından tercih yapılacağı belirtildi. Elano'nun satışından elde edilecek geliri transferde kullanmak isteyen yönetimin bu oyuncuya talip olan Cska Moskova kulübünün fiyat artırmasını beklediği ileri sürüldü.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Orta sahaya 'Kim' gelecek!

:D

Bu saatden sonra Kim bize gelmez, gelirse disimi kirarim.

fransiz basininda biraz arastirma yaptim sadece sakatligi duzeldigi soyleniyor ve juventus macinda oynayacakmis ,yoksa antremandaki sakalariyla gundeme geliyor ve takimin nese kaynagimis haberler boyle herkes kim den memnun sadece maasi biraz fazla

28 yaşında ki Kallström yerine City´nin Milner´ı yakın zamanda açıklamasıyla beraber iyice gözden düşecek olan Ireland´a yönelirim , Kim ile hemen hemen aynı hesap. Elano´yu da satıp Cana´nın yanına da 23 yaşında Bradley´i alırım . Dinamik , uzun yıllar faydalanabileceğimiz bir orta saha kurarım . Yaşları nedeniyle de bu oyuncuların satışından zarar etmessin . Şimdi Kallström´ü 6-7 gibi bir miktara alsan 2 sene sonra 3-4´e falan satabilirsin ancak . Artık 28-29 yaşında ki oyunculara pek sıcak bakamıyorum , kariyerinin en olgun dönemlerinde olsalar da .

28 yaşında ki Kallström yerine City´nin Milner´ı yakın zamanda açıklamasıyla beraber iyice gözden düşecek olan Ireland´a yönelirim , Kim ile hemen hemen aynı hesap. Elano´yu da satıp Cana´nın yanına da 23 yaşında Bradley´i alırım . Dinamik , uzun yıllar faydalanabileceğimiz bir orta saha kurarım . Yaşları nedeniyle de bu oyuncuların satışından zarar etmessin . Şimdi Kallström´ü 6-7 gibi bir miktara alsan 2 sene sonra 3-4´e falan satabilirsin ancak . Artık 28-29 yaşında ki oyunculara pek sıcak bakamıyorum , kariyerinin en olgun dönemlerinde olsalar da .

Cana-Bradley-Irelan gerçekten harika olur ama Ireland'ın İngiltere'den talipleri olur bu yüzden zor bi transfer gibi gözüküyo. Ama Bradley'in olabilitesi yüksek yeterki istesin yönetim

Türkiye'de bu zamana kadar Britanyalı kaç kişi oynamış ki İreland oynasın? Benim aklıma gelmiyor (ha pardon Vassel vardı :D).

Türkiye'de bu zamana kadar Britanyalı kaç kişi oynamış ki İreland oynasın? Benim aklıma gelmiyor (ha pardon Vassel vardı :D).

"Les Ferdinand, (18 Aralık 1966 - Londra) İngiliz milli forvet oyuncusu. 1988/1989 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamıştır."

kendimizi ne kadar küçük görüyoruz.. neden acaba?!

Küçük görmekle en ufak bir ilgisi yok.Sadece arkadaş Türkiye'de derken yanlış söylemiş.Britanyalılar İngiltere'de fırsat bulurlarsa eğer asla yurtdışına çıkmıyorlar.Championship'i diğer büyük liglerdeki takımlarda oynamaya tercih edecek kadar bağlılar ülkeye.Çok nadir bazı istisnalar var ama bu adamların tabiatı bu,değiştiremezsin.O yüzden Ireland'ı getirmek imkansız gibi bir şey.Kallström de hiç kolay değil.Bradley'nin adı geçiyor,bence en akla yatkını odur.Yaşı da genç,mücadeleci.Her bakımdan en uygunu o gibi

"Les Ferdinand, (18 Aralık 1966 - Londra) İngiliz milli forvet oyuncusu. 1988/1989 sezonunda Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nde oynamıştır."

kendimizi ne kadar küçük görüyoruz.. neden acaba?!

Kevin Campbell - Vikipedi

Dean Saunders - Vikipedi

Ireland'a Aston Villa ve West Ham talip. West Ham'ın zaten talip olmadığı adam yok bu aralar. Ben hala anlamıyorum Kim sevdasını adam daha sözleşmesini yenileyeli 2 ay olmadı :)

Geleceğine inanmıyorum,gelirse de bir Ireland ya da Bradley kadar sevinmem, Elano gibi olabilitesi çok daha yüksek bu diğer iki oyuncuya göre.

İreland yada kimi alın artık ne beceriksiz yönetimsin ya.100 bin euro nun hesabını yapıyorlardır kesin.

Geleceksen gel lan, en sonunda bi küfür basacam banlanacam artık. Gel dedim ! :mad:

Geri
Üst Alt