# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Şu topici actıgımda Resmi site acıkladı aldık lan aldık diye bi yazı görmek istiyorum

Resmi sitede transfer haberi görmeyi özledim lan.Geçen sene Elano'yu aldığımızda ne sevinmiştim.31 Temmuz tam doğum günümden 1 gün önce.Bu bana doğum günü hediyesi olsun demiştim Elano için ama hayırlı olmadı.Cana transferine de çok sevindim ama saatler evvel öğrendiğimizden pek tadamadım.O sevinci tekrar yaşamayı çok istiyorum ya.Kallström gelse o derece sevinir miyim bilmiyorum ama çok iyi transfer olur orası kesin.

Keşke gelse...

Bu adam Gallardo,Pires,Insua karışımı bir şey oldu taraftarın gözünde :D

Adamla ilgilenilmedi bile boşuna beklemeyin.

Vatan yazmış bugun yine, yeni bir teklif sunacakmışız. Alsak şu adamı ya. 3 Milyon vermişiz ondan iptal olmuş ilk görüşme, şimdi sanırım sağlam bir teklif verirde alırız.

Hiç beklenmeyecek bi hareket olur ama bu olay da sadece spekülasyondan öteye geçemeyecek muhtemelen.Yine de herşey Galatasaray için...

Lan bu adam gelmeyecek ooof. Gelecek olsa sözleşmesini uzatmazdı 3545646. kez yazıyorum.

Sözleşmesi uzatıldı bonservisinden para alabilmek için.

afedersiniz ama b.ku çıktı bu kalström muhabbetinin artık, kim gelecekse gelsin yeter artık !!!

Sözleşmesi uzatıldı bonservisinden para alabilmek için.

Bu kadar mantıksız bir yorum olamaz. Eğer Kallström gidecek olsaydı biten sözleşmesini uzatmazdı,profesyonel oyuncu sonuçta vefa bağı falan olacak değil. Sözleşmesini uzattı ki kalacak.

Kalström = Pires oldu. Bu adam gelmez, bu başlık kilitlensin artık.

Cevap: Kim Kallström?

İnanmayın lütfen, kendinizi büyük beklentilere sokmayın, muhtemelen transfer olmayacaktır.

Geri
Üst Alt