# Kim Källström

Cevap: Kallström geliyor!

Galatasaray'dan 4 milyon euro

Fransa'nın önde gelen gazetelerinden Parisien, Galatasaray'ın Lyon'un orta saha oyuncusu Kim Kallström için 4 milyon euro teklif ettiğini yazdı.

Devre arasında takımı Culio, Kazım, Zapata, Yekta ve Stancu ile takviye eden Galatasray'ın transfer çalışmaları devam ediyor. Fransanın önde gelen gazetelerinden Le Parisien'in haberine göre sarı-kırmızılıların Kallström aşkı yeniden alevlendi.

Bu transferin önündeki en önemli engel ise Fransız kulübünün bir diğer orta saha oyuncusu olan Jean Makoun'u Astan Villa'ya satması...

NTVSPOR

Hayırlı olsun, iyi takım.

Cevap: # Kim Kallström

Vay Polat gözünü karartmış iyice....Bu herif gelmez ama.....

Adam sol ayakli, 2 tane sol ayakli yan yana basarili olur mu?

Kulübümde çok mutluyum,taraftarımı seviyorum,evimi seviyorum,ama diyor Mehmet Helvacı istifa ederse düşünürüm Galatasaray'ın teklifini..

Bu adamı alamazlar. İlgilendiğimizi bile düşünmüyorum. Ama keşke gelse, ilaç olur orta alana.

Bence şuanki transfer politikamıza uygun durmayan bir isim Kallström.Biz başarıya aç,Avrupa piyasasında henüz adını tam olarak duyurmamış futbolcuların peşindeyiz şuan.Hal böyle olunca yabancı bir transfer söz konusu ise gene Romanya liginde top koşturan bir futbolcu ile anlaşabiliriz gibime geliyor.

kallström gelmez ama gelirse süper olur süper

G.Saray'dan teklif aldığını doğruladı

G.Saray'dan teklif aldığını doğruladı

Sezon başında Galatasaray'ın gündeminde yer alan bir ara ise Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Lyon'un İsveçli oyuncusu Kim Kallström, transferi hakkında ilk kez konuştu.

İsveç'in Expressen gazetesine konuşan tecrübeli oyuncu, "Bir yıllık daha sözleşmem var. Geleceği değil bugünü düşünüyorum. Zaman zaman teklifler alıyorum. Olympiakos ve Galatasaray'dan yakın zamanda teklifler aldım. Gelecek sezon sonunda Lyon'un bana sözleşme uzatma teklifi yapacağını sanmıyorum. Bu yıl sonunda ayrılmazsam, gelecek yıl ayrılırım" dedi.

199000_10150130035526843_340109246842_7023720_8034975_n.jpg

Cevap: G.Saray'dan teklif aldığını doğruladı

Eğer ayrılırsa kapmamız lazım ...

Hayalimizdi bu adam. Hep Kim geliyor derdik.

Gelme lan. !..

GEEEEEEEEEEEEEEEEeelllllllllllllllllllllllllllllllll

Geri
Üst Alt