# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

Bu saatten sonra Kallstrom'dan bize fayda gelmez. Gelip yedek oturacaksa ve ilk 11 için daha iyisi gelecekse tamam derim ama orta sahada bu adama bel baglarsak isimiz yas. Iki sezon önceki Kallstrom olsa basimizin üstünde yeri vardi tabii.

Kimi öneriyosun bu adamın yerine?

Bu saatten sonra Kallstrom'dan bize fayda gelmez. Gelip yedek oturacaksa ve ilk 11 için daha iyisi gelecekse tamam derim ama orta sahada bu adama bel baglarsak isimiz yas. Iki sezon önceki Kallstrom olsa basimizin üstünde yeri vardi tabii.

Bi transfer önerisi yapmanı istiyorum senden.Ünal Aysal'ın listesinde kim varsa bi kulp takıyorsun. Profil resmine bakıp yazılarını yorumlamak istemem ama gerçekten merak ediyorum önereceğin oyuncuları..

Ünal Aysal boş yere böyle laflar edip taraftarı heyecanlandırmaz yani öyle biri değil gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden %90 bizde diye düşünüyorum ki Selçuk'ta geldiği taktirde muhteşem bir üçlüye sahip olacağız.

Ah Frank Rijkaard ah asıl şimdi gelecektin Johann Neeskens ile. Tam onun istediği tarzda bir orta sahamız oluyor (gibi);

Cana

Selçuk - Kallström​

Bunu herkesin böyle bilmesini rica ediyorum

Ünal Aysal boş yere böyle laflar edip taraftarı heyecanlandırmaz yani öyle biri değil gördüğüm kadarıyla. Bu yüzden %90 bizde diye düşünüyorum ki Selçuk'ta geldiği taktirde muhteşem bir üçlüye sahip olacağız.

Ah Frank Rijkaard ah asıl şimdi gelecektin Johann Neeskens ile. Tam onun istediği tarzda bir orta sahamız oluyor (gibi);

Cana

Selçuk - Kallström​

Kim Kim Kim diye inleyecek TTarena !

Kim_Kallstrom_portrait.jpg

https://www.olweb.fr/fr/Actualites-sportives/100005/En-bref/56286/En-route-pour-le-Kim-Kallstrom-Trophy

Kim Källström bu sene ikincisi olan ''Källström Trophy'' organisé ediyormus 7 ulkeden 22 genc takim katiliyormus 17 temmuz ile 22 temmuz arasi olacakmis bu turnuva ve tum gelir her sene oldugu gibi sakatlara bagislanacakmis. Hayir sever bir kisiymis yakisiri reis e

Cevap: # Kim Kallström

terim çift forvet sistemini daha çok seviyor,bizim başarılarda hep 4-4-2 sistemi ile geldi geçmiş yıllarda.Tek forvet olayında siz hem avrupa hem ligi götürmek istiyorsanız bunu ne baros ile nede elmander ile götürebilirsiniz,elinizde drogba gibi yırtıcı bir forvetiniz yoksa tek forvetli hiç bir sistem iş görmez.Benim görüşüm 4-4-2 varyasyonuna geçeceğimizdir,terim içinde en iyi savunma tam saha pres ile ofansif düşünceden geçtiği için çift ön liberolu sistemi asla benimsemeyecekdir dolayısı ile kalström dmc formunda tek oynar ama arkada kalan 2 stoper çok önemli,bu bölgede servet varmı yokmu belli değil,misal ersan gülüm gelse ve kaliteli bride yabancı stoper alınsa kalström rahat oyun kurar kendi bölgesinden.Elbette diğer orta saha oyuncuları önemli,arda kalacaksa sol taraf onun zaten,sağ bölge içinse ya yabancı bir oyuncu alıancak yada selçuk getirilecek,diğer 3. orta eleman benim içinde önemli zira buraya tecrübesi ve kalitesi ile heyecan getirecek bir yabancı alınması şart,forvet hattınada zaten baros ve elmander haricinde bir oyuncu daha alınmalı buda bence yerli olmalıdır.Bu noktada benim düşüncem belki herkezin dışladığı bir mehmet batdal terim ile çift forvet sisteminde başarılı olabileceğir zira uzun boylu forvetler çift santforlu sistemlerde dah başarılı oluyor.[/QUOT

Bence 4-3-3 sisteminden vazgeçilmemeli, çünkü futbolun geleceği bu sistemdir bir devrimdir.

Rijkaard döneminde bu sistemin başarısız olmasının en büyüyk nedeni servet gibi birinin bulunduğu bir defans hattıdır,

Total futbolun yaratıcısı olarak gösterilen Rinus Michels'in 4-3-3 sistemi ile ilgili söylediği en önemli noktayı sizlerle paylaşayım.

Michels diyorki; eğer 4-3-3 sistemini oynamak istiyorsanız defansınızdaki 2 adam kilit oyunculardır, bir tanesi çok iyi bir kesici olmalı, diğeri ise topu çok iyi oyuna sokabilen üstün yetenekli bir oyuncu olmalı, bu iki oyuncuya sahip olmazsanız ne yapsanızda başarılı olamazsınız.

Şimdi bunu profesyonel birisi olmadığım halde benim bilmem, ama Rijkaard'ı takımın başına getirenlerin bilmemesi plansızlığı gösterir.

Umarım Drogba, Hazard gibi oyunculardan önce 2-3 tane düzgün defans oyuncusu alınır ve Total futbol düşüncesinden vazgeçilmez.

Kim Kallström'ü sertliği seven bir oyuncu diye bilirdim ama adam koca sezonda 0 kırmızı 5 sarı kart görmüş sadece. Ya bildiğimiz kadar sert değil yada işini ince yapıyor :b5:

Cevap: # Kim Kallström

terim çift forvet sistemini daha çok seviyor,bizim başarılarda hep 4-4-2 sistemi ile geldi geçmiş yıllarda.Tek forvet olayında siz hem avrupa hem ligi götürmek istiyorsanız bunu ne baros ile nede elmander ile götürebilirsiniz,elinizde drogba gibi yırtıcı bir forvetiniz yoksa tek forvetli hiç bir sistem iş görmez.Benim görüşüm 4-4-2 varyasyonuna geçeceğimizdir,terim içinde en iyi savunma tam saha pres ile ofansif düşünceden geçtiği için çift ön liberolu sistemi asla benimsemeyecekdir dolayısı ile kalström dmc formunda tek oynar ama arkada kalan 2 stoper çok önemli,bu bölgede servet varmı yokmu belli değil,misal ersan gülüm gelse ve kaliteli bride yabancı stoper alınsa kalström rahat oyun kurar kendi bölgesinden.Elbette diğer orta saha oyuncuları önemli,arda kalacaksa sol taraf onun zaten,sağ bölge içinse ya yabancı bir oyuncu alıancak yada selçuk getirilecek,diğer 3. orta eleman benim içinde önemli zira buraya tecrübesi ve kalitesi ile heyecan getirecek bir yabancı alınması şart,forvet hattınada zaten baros ve elmander haricinde bir oyuncu daha alınmalı buda bence yerli olmalıdır.Bu noktada benim düşüncem belki herkezin dışladığı bir mehmet batdal terim ile çift forvet sisteminde başarılı olabileceğir zira uzun boylu forvetler çift santforlu sistemlerde dah başarılı oluyor.

Bence 4-3-3 sisteminden vazgeçilmemeli, çünkü futbolun geleceği bu sistemdir bir devrimdir.

Rijkaard döneminde bu sistemin başarısız olmasının en büyüyk nedeni servet gibi birinin bulunduğu bir defans hattıdır,

Total futbolun yaratıcısı olarak gösterilen Rinus Michels'in 4-3-3 sistemi ile ilgili söylediği en önemli noktayı sizlerle paylaşayım.

Michels diyorki; eğer 4-3-3 sistemini oynamak istiyorsanız defansınızdaki 2 adam kilit oyunculardır, bir tanesi çok iyi bir kesici olmalı, diğeri ise topu çok iyi oyuna sokabilen üstün yetenekli bir oyuncu olmalı, bu iki oyuncuya sahip olmazsanız ne yapsanızda başarılı olamazsınız.

Şimdi bunu profesyonel birisi olmadığım halde benim bilmem, ama Rijkaard'ı takımın başına getirenlerin bilmemesi plansızlığı gösterir.

Umarım Drogba, Hazard gibi oyunculardan önce 2-3 tane düzgün defans oyuncusu alınır ve Total futbol düşüncesinden vazgeçilmez.

Milli takımda bunuda deniyordu. 4-1-3-1-1

4-4-2 oynarsak orta sahadaki 2linin selçk-yekta-culio-kallströmden 2sini olmasını isterim

2006 Dünya Kupasında İsveç milli takımı ile antrenmandayken Andreas Isaksson'a çekmiş olduğu sert bir şut sonucu takım arkadaşı sakatlanmıştır.

:asd:

Kalström çok çok iyi bir adam, uzun pasları iyi yaratıcı,şutlarıda mükemmeldir.Selçukla ikisi alınırsa açık ara ligin en elite ikilisi olurlar.Arkalarınada G.inler gelse uçarız heralde.

Geri
Üst Alt