# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström | Resmi Görüşmeler Sürüyor

6 milyon euroyu fazla bulanlar var. Hem Avrupa'da olmayacaksın hem CL ayarında topcu getireceksin, ee bunun bir bedeli olacak elbette.

ne fazlasi lyon forumlarinda 9 dan asagi birakmayalim diyorlar psg ve marsilya taraftarlari eger gercekten 6 milyon avro ise kacirmamamiz gerek diyorlar

Alınsın artık :D

Aaaaah Linderoth aaah. Sakatlanmasaydı efsane olurdu .

Şaka mısın ? Adamı İnter, Chelsea, Milan vs. istiyor. :)

Saka falan yapmiyorum. Madem Ünal Aysal bu kadar etkin ve övülüyor 30'luk adamlar yerine para basilir ve M'vila getirilir. Drogba'ya verecegin yillik ücretin yarisina kosa kosa gelir. `

Ayrica M'vila sadece bir örnekti. Madem önemli bütçemiz var bu tip transferler yapilmali demek istemistim. Yoksa hem genç, hem maliyeti çok yüksek olmayan adamlar da var.

Saka falan yapmiyorum. Madem Ünal Aysal bu kadar etkin ve övülüyor 30'luk adamlar yerine para basilir ve M'vila getirilir. Drogba'ya verecegin yillik ücretin yarisina kosa kosa gelir. `

Ayrica M'vila sadece bir örnekti. Madem önemli bütçemiz var bu tip transferler yapilmali demek istemistim. Yoksa hem genç, hem maliyeti çok yüksek olmayan adamlar da var.

Kardeşim bekle da..

Adam başkan olalı 1 hafta olmuş..

Bismillah..

Son dakka'da adam almayacağından emin ol..

Daha göreve gelmeden Elmander gibi bir çok talibi olan oyuncuyu alması bile göstergedir..

Kop gel günahlarından.

Kardeşim bekle da..

Adam başkan olalı 1 hafta olmuş..

Bismillah..

Son dakka'da adam almayacağından emin ol..

Daha göreve gelmeden Elmander gibi bir çok talibi olan oyuncuyu alması bile göstergedir..

kesinlikle öyle... elmanderi bugün hangi premier lig ekibi hayır der ki ? elmander gibi bir ismi hemde bonservis bedeli olmadan almak ünal aysal yönetiminin yağtığı işin ne kadar büyük oldugunun göstergesidir..

Cevap: # Kim Kallström

Kallström hiçbir sezonunda 40 maçın altına düşmemiş tam bir istikrar abidesi. O yüzden Linderoth ile kıyaslamamak lazım. Gerçi Linderoth ta bize gelene kadar sakatlık yaşamamıştı doğru düzgün ama ...

Ben işi şansa bırakan insanları sevmem..

Ünal Aysal planlı çalışan adam..

Oda biliyor bir oyuncu transferinin kampta olmadan sonra katılmasının sakıncalarını,o yüzden gönül rahatlılığıyla strese girmeden bekleyelim çünkü bizim en geç transferimiz 15 Haziran'da biter..

Avatarındaki adamı görünce küfür ettim

Ben işi şansa bırakan insanları sevmem..

Ünal Aysal planlı çalışan adam..

Oda biliyor bir oyuncu transferinin kampta olmadan sonra katılmasının sakıncalarını,o yüzden gönül rahatlılığıyla strese girmeden bekleyelim çünkü bizim en geç transferimiz 15 Haziran'da biter..

Transferin ne zaman bittigi mühim degil, önemli olan gelen oyuncularin kaliteli olmasi. Mesela geçen sezon transferin son gününde Misimovic gibi kaliteli bir adam almistik ama millet "Transferler kamp baslangicindan önce bitmeli" diye sartlandigi için kabak Adnan Sezgin'in basina patladi. Hiç kimse adami Misimovic gibi bir ismi getirebildigi için tebrik etmedi.

6m 3 yıllık demiş Jamie isimli arkadaş. Arda'yı da pek bir övmüşler aynı elemanın Twitter'ında.

Transferin ne zaman bittigi mühim degil, önemli olan gelen oyuncularin kaliteli olmasi. Mesela geçen sezon transferin son gününde Misimovic gibi kaliteli bir adam almistik ama millet "Transferler kamp baslangicindan önce bitmeli" diye sartlandigi için kabak Adnan Sezgin'in basina patladi. Hiç kimse adami Misimovic gibi bir ismi getirebildigi için tebrik etmedi.

Baştan sona falso...

ben bu sene sandığımızın aksine 4-3-3 ile devam edeceğimizi düşünmeye başladım. kallstörm-selçuk harika bir ön ikili olur, arkalarına sağlam bir adam koyarsan.

elmander de ileri üçlünün sağında rahat oynar, sağ kanatta oynamışlığı olan bir adam. golcülüğünden ziyade, top sürüşü, ayaklarına hakimiyeti ve pasları ön planda olan bir adam.

ben bu sene sandığımızın aksine 4-3-3 ile devam edeceğimizi düşünmeye başladım. kallstörm-selçuk harika bir ön ikili olur, arkalarına sağlam bir adam koyarsan.

elmander de ileri üçlünün sağında rahat oynar, sağ kanatta oynamışlığı olan bir adam. golcülüğünden ziyade, top sürüşü, ayaklarına hakimiyeti ve pasları ön planda olan bir adam.

Bence ortasaha

Selçuk----XXX---Kalstrom

olacak.. Arda serbest oynar..Drogba en önce arkasında Elmander :)

En onemli sorunu istikrarmis, insallah bizde istikrarli bir sekilde oynar.

Geri
Üst Alt