Selim Birlik
Tecrübeli Üye
- 9 Aralık 2008
- 5.906
- 2
- 1.333
Cevap: # Kim Källström | Resmi Görüşmeler Sürüyor
dont feed the troll
dont feed the troll
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kallstrom Xavi-Essien gibi adamlarin bir alt sinifina ait bir oyuncu denlmis. Ben Xavi'den yola çikip Kallstrom'a varana kadar 52 tane orta saha ismi sayarim.
Avrupa'da top kosturan orta sahalari bir gözden geçirdigimde asagi yukari bu sayi çikiyor. Belki 52 olmaz 48 olur. Simdi hepsini yazamam liste olusturmam lazim. Ama demem su ki, Xavi ve Kallstrom arasinda en az iki sinif kalite farki vardir.
Avrupa'da top kosturan orta sahalari bir gözden geçirdigimde asagi yukari bu sayi çikiyor. Belki 52 olmaz 48 olur. Simdi hepsini yazamam liste olusturmam lazim. Ama demem su ki, Xavi ve Kallstrom arasinda en az iki sinif kalite farki vardir.
xavi şuan en sevdiğim ve beğendiğim 2 oyuncudan biri ama xavi öyle futbolun tanrısı falan değil
kallströmle arasında 50 futbolcu olacak adam değil
Xavi'yi yücelten yok zaten, Kallstrom'un o kadar iyi olmadigini ima etmek istemistim.
Birkaç sayfa önce yazmistim, madem çok iyi bir takim kurulup flas isimler transfer edilmek istiyor, parayi basarsin ve Rennes'den M'Vila veya Saint Etienne'den Payet'i getirirsin. Kallstrom ve Elmander gibi formdan düsmüs adamlara iyi transfer demem ben.
Birkaç sayfa önce yazmistim, madem çok iyi bir takim kurulup flas isimler transfer edilmek istiyor, parayi basarsin ve Rennes'den M'Vila veya Saint Etienne'den Payet'i getirirsin. Kallstrom ve Elmander gibi formdan düsmüs adamlara iyi transfer demem ben.
Kallström bence ikisindende iyi yazdığın oyuncuların