# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

Transfer listem:

Kaleci: Tim Howard

Defans: Carlos Cuellar, Serdar Aziz, Pape Diakhate

Orta Saha: Mohamed Sissoko, Diego, Reo Coker, Daley Blind

Forvet: Nicklas Bendtner, Sercan Yıldırım

Reo Coker icin, bildigin Baris Özbek diyorlar.

Aynen öyledir hocam hatta Barış'ı alırsın kontenjan yemezsin :) Adamın kariyeri ortada :) Sıradan bir futbolcu. Bilgisayar oyunlarıdna iş yapar çünkü seridir :) Sabri'de öyledir hatta :)

KAllstörm diyoruz burda son 5 yılda Ş.Liginde 10larca maç yapmış, asist yapan gol atan ayağı sağlam ve maç ortalaması 40 küsür olan bir adam. Ek olarak milli oyuncudur. Reo gibi uzaktan takip etmez uluslararası maçları :)

Transfer listem:

S.Serhat Türkel vol.2.. Ne çok boş vaktin var arkadaş.Gerçi olabilir ,ama biraz faydalı işlere adasan kendini daha iyi olur geleceğin açısından.

Transfer listem:

takimdaki tüm yabancilari yollucaksin heralde? yeni gelen elmanderi de bile.

8 yabanci yazmişsin. 6+2 var hani Türkiyede.

Bize ogretcegin futbolu bi once kendin ogren haci.

Transfer listem:

hakan bey napıyorsunuz

alın bunu dışarı alın bunı dışarı

evet hakan bey dışarı alalım sizi

Eğer anlaşılmışsa ki, anlaşılmıştır! Bu akşam ya da yarın açıklanır.. 29 mayıs son tarih

Eğer anlaşılmışsa ki, anlaşılmıştır! Bu akşam ya da yarın açıklanır.. 29 mayıs son tarih

Tahminim öyle... Herhalde gelecek Hafta Kim Kallström ve bir Defans oyuncuyla birlikte birde Kaleci aciklanacak...Böylece en önemli Transferler bitmis olacak sonrasi kolay isler....

Yok daha neler. Benim birilerinin fake hesabi oldugmu sana biri kurmus bu hesabi aklinca. Bu forumda aktif olan biri kurmustur muhakkak, süphe ettigim bikraç isim var ama açiklamayayim.

Öncelikle Kalström gibi yılda 35-40 maç forma giyen bir oyuncuya saygım var tabii ama Kalström düz bi topçu sonuçta öyle çok üstün yetenekleri olan bir futbolcu değil. Ben yabancı kontenjanını Kalsström'e ayırmak yerine orta sahayı gökhan inler, selçuk inan, yekta gibi yerli oyuncularla doldurup, yabancı kontenjanını defanstan yana kullanmamız gerektiğini düşünüyorum yoksa Fatih hoca, defansımızı milli takımdan da vazgeçilmezleri olan Sabri-Gökhan-Servet-Hakan şeklinde kuracak. :) Bence Kalström de bu kadar ısrar edilmemeli, Gökhan İnler'e yönelmeli... Yada illa ki orta saha yabancı olacaksa Culio - Kalström arasına pek bir fark göremiyorum.

Geri
Üst Alt