# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

Kallström'e düz oyuncu denmez sanki.

ama öyle :) düz bi libero cana dan filan pek farkı yok hani nasıl desem çok süper ötesi bi adam olur yabancı kontenjanını doldurursun eyvallah ama kalström için kontenjan doldurmaya değer mi tartışılır. kaldı ki isveçten iyi topçu çıkmıyor.

ama öyle :) düz bi libero cana dan filan pek farkı yok hani nasıl desem çok süper ötesi bi adam olur yabancı kontenjanını doldurusun ama bu kalström tarzında çok oyuncu var, yerliler de var.

Kallström mü Cana'dan farkı olmayan oyuncu? Veya libero?

Kaç kere seyrettin?

Kallström mü Cana'dan farkı olmayan oyuncu? Veya libero?

Kaç kere seyrettin?

Gerektiği kadar seyrettim kötü futbolcu demiyorum tecrübeli saglam adam ama gerek yok, olmazsa olmazlardan değil yani. Onun yerine defans kaleci transferlerine kontenjan ayrılmalı. Orta sahaya yerli oyuncu da olur favorim gökhan inler.

ama öyle :) düz bi libero cana dan filan pek farkı yok hani nasıl desem çok süper ötesi bi adam olur yabancı kontenjanını doldurursun eyvallah ama kalström için kontenjan doldurmaya değer mi tartışılır. kaldı ki isveçten iyi topçu çıkmıyor.

Ibrahimovic? Larsson? Elmander? Bir kere Kalsstrom libero falan değil. Düz bir oyuncu hiç değil. Çok iyi şutları,ortaları,pasları var.

Kallström için "düz bir önlibero, Cana'dan farkı yok" diyene 3 gün MYC verirdim ben olsam, ibret olsun.

Gerektiği kadar seyrettim kötü futbolcu demiyorum tecrübeli saglam adam ama gerek yok, olmazsa olmazlardan değil yani. Onun yerine defans kaleci transferlerine kontenjan ayrılmalı. Orta sahaya yerli oyuncu da olur favorim gökhan inler.

Gökhan İnler çok üst düzey takımlara transfer olabilecek iken Türkiye'ye gelmez. Ayrıca Udinese şampiyonlar ligine katılıyor yanılmıyorsam. Niye gelsin?

yahu herkes kalström fanı olmuş burada :D pardon afedersiniz beyler, kalström 3 şampiyonlar ligi finali görmüş, isveç milli takımı ile dünya kupası zaferi yaşamış, tekniği müthiş, hagivari şutları olan, messi gibi süratli, ronaldinho gibi çalım atabilen, real madrid ve barcelonanın peşinden koştu ama bir türlü ikna edemediği dünyanın sayılı orta sahalarından biri ben haksızlık ettim bu büyük ustaya. çok özür dilerim gerçekten! :D

Ibrahimovic? Larsson? Elmander? Bir kere Kalsstrom libero falan değil. Düz bir oyuncu hiç değil. Çok iyi şutları,ortaları,pasları var.

İbrahi oviç isveçli değil ki, isveç milli takımını tercih etmiş bosna hersekli futbolcu. Elmanderi de ben beyenmiyorum. Larsonn büyük bir yıldızdı ama bırakında koskoca ülkeden bir iyi topçu çıksın o kadar olur.

Gökhan İnler çok üst düzey takımlara transfer olabilecek iken Türkiye'ye gelmez. Ayrıca Udinese şampiyonlar ligine katılıyor yanılmıyorsam. Niye gelsin?

İtalya'da aldıkları paranın büyük bölümü vergiye gidiyor yani cevabı basit! para için galatasarayı tercih edebilir profesyonel oyuncu.

Kallström nasıl Cana'ya benzetiliyor yahu. Selçuk İnan tarzı bir oyuncu ve gayet de bize lazım olan birisi.

Kiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm Şeeeeeeeeeeelströööööööööööööm

Kallström ile Cana çok farklı oyuncular yahu.

Kallström ile Cana kıyaslanmaz tabi ki ama oyun stilleri ve mevkileri yüzünden. Kalite ayağına falan girip farklılık yaratmaya çalışmayın

Herkes Kalström savunucusu olmuş arkadaş! sadece adam gelmesin gereksiz transfer olur dedik diye 15 kişi tepki gösterdi! yuh lan! dövseydiniz bari...

Geri
Üst Alt