# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

Bize doğru telafuzu İlker Yasin öğretir.

Kalsström çok kaliteli bir oyuncu orta sahayı 2 li kullanacaksak Selçuk'un Trabzon'da Colman ile oluşturduğu 2'liden daha iyi bir orta saha oluşturacağına inanıyorum.

Kallström çok iyi futbolcu komple bir futbolcu gelirse Selçuk ile çok iyi bir ikili oluşturacaklar umarım.Ama Selçuk defansa yardım bakımdan ortalaması iyi bir futbolcuda olsa bence daha hücuma yönelik oynayacak.Kallström ün defansif oyunu nasıldır acaba?Yanındaki oyuncuların boşluklarını kapatır mı?Eğer defansif yöndende iyiyse tam aradığımız futbolcuyu bulduk demektir.

Kalsström'ün defansif oyunda devamlılığından yani fiziki kapasitesinden başka fazla artısı yok. Defansif pozisyon almada çok başarılı sayılmaz. Etkili müdahaleleri de yok ama çok koşan bir oyuncu.Zaten biz Selçuk ve Kalsström'ü 2 li kullanır bu ikiliyi sürekli dikine oynamaya teşvik edersek, defansif olarak üst düzey pozisyon bilgisine sahip olamamalarının dezavantajını ortadan kaldırırız.2 oyuncunun da takım oyununa yatkınlığı,topu iyi kullanmaları,çok fazla koşmaları bu bölgede defansif bir ihtiyaç doğurmayacaktır bence.

Gökhan İnler yattığına göre Kallström'e hoşgeldin diyebiliriz bence . Hala şüphelerim var ama Selcuk - Kallström ikilisi defansif acıdan zayıf mı kalır diye

Cambiasso cuk diye otururdu :)

Gökhan yatarsa bencede hoşgeldin diyebiliriz Kaellstrom'e :)

Gökhan İnler yattığına göre Kallström'e hoşgeldin diyebiliriz bence . Hala şüphelerim var ama Selcuk - Kallström ikilisi defansif acıdan zayıf mı kalır diye

Cambiasso cuk diye otururdu :)

Kallströmü şuan izliyorum.Adam tam bir dmc.Inanılmaz bir top çalma özelliği gelişmiş bu yıl.Gecen yıllarda bu kadar deıldi.Bunun üstüne birde pasları çok iyi.Selcuk,Kim ikilisi cok rahat götürür orta sahayı bence.

monaco lyon maçının ilk yarısını izledim defansif açıdan çok sağlam toulalan ile birlikte oynuyolar göbekte pasları da güzel ama ağır bir oyuncu ilk yarıda hiç ileriye çıkmadı. selçuk kim ikilisi defansif açıdan kesinlikle sırıtmaz ve pas ortalaması yüksek olur.

Kallstrom un barajdan donen frikigi gol e donustu. Defansif acidan guclu bir orta saha

Ne demiştim maçtan önce, eğerki bir maç kötü oynarsa o da bu maçta hemen sallamalar başlar. Örnek A'lar mevcut hemen :) Komiksiniz :)

Gökhan İnler'de gelsin Kaellstrom da gelsin bence :D Orta sahaya bak

Kallström bu maç kötü oynamış olsaydı bile, fikrim değişmez. 2 yıldır dönem dönem izlediğim adam. 15-20 maçını 90dk olmasada büyük çoğunluğunu izlemiş biri olarak, "al-ma-lı-yız" .

Gökhan İnler'de gelsin Kaellstrom da gelsin bence :D Orta sahaya bak

Aynen valla :asd:

Gökhan gelmicek gibi Juve almış diyolar.Kallström umarım gelir iyi oyuncudur kaç senedir geldi gelecek ama bu sene umarım gelir.Gelmezse Cambiasso gelsin en azından

Geri
Üst Alt