Hakkı Çiçek
Büyük Kaptan
- 6 Haziran 2009
- 26.010
- 1.469
- 1.853
Cevap: # Kim Källström
Nasil oynuyor su anda?
Nasil oynuyor su anda?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasil oynuyor su anda?
Yarın açıklancak diye umuyorum.
Gökhan İnler çok çok zor bir transfer olur. Kallström-Selçuk ikilisi ortasahayı yeterince toparlar zaten. Eğer kalırsa Lorik Cana idare eder orta üçlüde.
Veya:
Selçuk---Kallström
----Elmander----
gibi bir ortasaha da düşünülebilir.
Artık önemli olan Arda giderse onun yerini dolduracak adam ve bir de sağ açık alınması. Pino ile olmaz bu iş. Şampiyonluğa oynayan bir takım için Kallström'den sonra bir ortasaha, Arda'ya bağlı olarak 1 veya 2 kanat oyuncusu ve bir santrafor alınmalı.
Savunmada Neill-Servet kalsa bile çok sorun olacağını sanmıyorum.
Beğenmeyenlere kapak yaparcasına oynuyor
Gökhan İnler çok çok zor bir transfer olur. Kallström-Selçuk ikilisi ortasahayı yeterince toparlar zaten. Eğer kalırsa Lorik Cana idare eder orta üçlüde.
Veya:
Selçuk---Kallström
----Elmander----
Artık önemli olan Arda giderse onun yerini dolduracak adam ve bir de sağ açık alınması. Pino ile olmaz bu iş. Şampiyonluğa oynayan bir takım için Kallström'den sonra bir ortasaha, Arda'ya bağlı olarak 1 veya 2 kanat oyuncusu ve bir santrafor alınmalı.
Veya:
Selçuk---Kallström
----Elmander----
savunma da neill muhtemelen gidicek. servet varsa her türlü sorun var demektir. ersan-yabancı stoper ikilisi toparlar bence.
bizim namik gecen diyodu bu servet den iyi boya badanaci olur gecen hiyari perde yikarken görmüs
Bukadar da küçük görmeyin adamı yahu.. Milli takımın banko oyuncusu ve 2008'de tüm Türkiye'nin kahramanıydı...
S.Ulueren :" Ahmet Hocam ne düşünüyorsunuz Galatasaray'ın transferleri hakkında ?"
A.Çakar " 2 de 2 oldu. Elmander ve Selçuk .."
S.Ulueren : " Yarında Kallström'ün açıklanması bekleniyor"
A.Çakar : "Aynı şekilde o da iyi bir tercih, seneyi Galatasaray'ı şampiyon yapacağım(şaka)"
Kim ve Selçuk aynı tip (çift yönlü) oyuncular. Sanırsam Fatih hocanın taktiği söyle olacak;
Kaleci
Sol orta orta Sağ
libero
kim selçuk
sol sağ
santrafor
buradaki soru işareti
kim ve selçuk kapalı defansı açabilecekler mi?
Kim ve Selçuk aynı tip (çift yönlü) oyuncular. Sanırsam Fatih hocanın taktiği söyle olacak;
Kaleci
Sol orta orta Sağ
libero
kim selçuk
sol sağ
santrafor
buradaki soru işareti
kim ve selçuk kapalı defansı açabilecekler mi?