# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

Barca'nın taktiği bu... Barca'ya karşı kapalı ve katı defans uygulandığında nasıl sıkıntı çektiğini herkes görüyor. Türkiye liginde de GS'den puan alabilmek için 10 tane adamı defansa sokarlar. (Bkz: Barca - İnter) Takımdan Arda giderse bu sistem Türkiye'de maalesef ise yaramaz.

Ugur_Ayhan.jpg
bu gencide ekleyin oraya. harun gitti,gökhan öztürk gitti,irfan gitti ama bu olmaz!

Sergen kardeş Semih avatarı sana yakışmamış be.

Kim ve Selçuk aynı tip (çift yönlü) oyuncular. Sanırsam Fatih hocanın taktiği söyle olacak;

Kaleci

Sol orta orta Sağ

libero

kim selçuk

sol sağ

santrafor

buradaki soru işareti

kim ve selçuk kapalı defansı açabilecekler mi?

Maça ve şartlara göre libero yerine önlerine Yekta-Culio ya da alınır mı bilmiyorum kreatif bir oyuncu (misal Diego) ya da Elmander girer. Dert değil. Lig+TK oynayacağız. Fener maçında (ilk maç) bu taktik ile oynadık hemde forvetsiz 3-4 pozisyonumuz oldu golde atıyorduk hemde daha kötü bir ortasaha-forvet kombinasyonlarıyla. Barça'ya karşı birçok takım yüksek konsantre ve daha kaliteli kadrolar ile o çıkmazı yaratıyor. Diğerlerinin sonu malüm :)

Maça ve şartlara göre libero yerine önlerine Yekta-Culio ya da alınır mı bilmiyorum kreatif bir oyuncu (misal Diego) ya da Elmander girer. Dert değil. Lig+TK oynayacağız. Fener maçında (ilk maç) bu taktik ile oynadık hemde forvetsiz 3-4 pozisyonumuz oldu golde atıyorduk hemde daha kötü bir ortasaha-forvet kombinasyonlarıyla. Barça'ya karşı birçok takım yüksek konsantre ve daha kaliteli kadrolar ile o çıkmazı yaratıyor. Diğerlerinin sonu malüm :)

Türkiye'de GS'ye karşı tüm takımların konsantresi yüksek olur... Kalite dersen orası yok; ama futbolcuları tekme tokat dalmaları var. Hakem faciaları var...

1. Sıradaki takıma bakıyorum; Alex'i var.

2. Sıradaki takıma bakıyorum; Jaja'sı var. (Selçuk'u saymazsak)

3. Sıradaki takıma bakıyorum; Batalla'sı var.

4. Sıradaki takıma bakıyorum; Popov'u var.

5. Sıradaki takıma bakıyorum; Guti'si var.

6. Sıradaki takıma bakıyorum; Cangele'si var.

Kim ve Selçuk aynı tip (çift yönlü) oyuncular. Sanırsam Fatih hocanın taktiği söyle olacak;

Kaleci

Sol orta orta Sağ

libero

kim selçuk

sol sağ

santrafor

buradaki soru işareti

kim ve selçuk kapalı defansı açabilecekler mi?

sollar sağlar ters olmuş sanki renkdaş :) .. gereksiz ama söliyim dedim

Terim, Fransa'da Kallström'ü izledi

fft1mm1444102.jpg

Fatih Terim, Londra'dan Fransa'ya geçerek, Lyon'lu Kim Kallström'ü izledi.

Şampiyonlar Ligi finalinde önceki gece Star TV’de yorumculuk yapan teknik direktör Fatih Terim, Londra’dan Fransa’ya geçerek, Lyon’lu Kim Kallström’ü izledi. Fransa Ligi’nde dün gece Monaco ile Lyon arasında oynanan 90 dakikayı stattan izleyen Terim, İsveçli orta saha oyuncusunu bir kez daha çıplak gözle izleme imkanı buldu. Lyon’un 2-0 galip geldiği maçta Kallström 90 dakika forma giydi. Öte yandan Cim Bom’un ilgilendiği ileri sürülen kalecilerden olan Monaco’nun file bekçisi Stephane Ruffier, sakatlığı nedeniyle maçta oynamadı.

Fanatik

Ülke tv şuan açıkladı lyonla 5 milyon euroyla anlaşılmış bu hafta açıklanır dediler ne kadar dogru bılemem spor haberlerınde verdıler

Türkiye'de GS'ye karşı tüm takımların konsantresi yüksek olur... Kalite dersen orası yok; ama futbolcuları tekme tokat dalmaları var. Hakem faciaları var...

1. Sıradaki takıma bakıyorum; Alex'i var.

2. Sıradaki takıma bakıyorum; Jaja'sı var. (Selçuk'u saymazsak)

3. Sıradaki takıma bakıyorum; Batalla'sı var.

4. Sıradaki takıma bakıyorum; Popov'u var.

5. Sıradaki takıma bakıyorum; Guti'si var.

6. Sıradaki takıma bakıyorum; Cangele'si var.

Bizde de, Misimovic vardı tefecilik yapıp yönetim bitirdi adamı. Arda vardı, hem yandaş medya hemde biz bitirdik. Ayrıca şuan takımda iyi ki, bir Alex veya bir Guti tarzında adam yok. Dua edin.

Arkadaşlar en azından BAM dan kurtulucaz birde böyle düşünün :)

On numara futbolcu bence. Eleman kaç defa şampiyonlar finali oynadı, Fransa ligi şampiyonluğu yaşadı. Bu futbolcuya kötü futbolcu diyenin futbol bilgisini sorgulaması gerekir. Ya da takım değiştirsin.

Radyo sporda kim konuşuyor şu an dinleyen varmı başını kaçırdım..Drogba zor diyor

On numara futbolcu bence. Eleman kaç defa şampiyonlar finali oynadı, Fransa ligi şampiyonluğu yaşadı. Bu futbolcuya kötü futbolcu diyenin futbol bilgisini sorgulaması gerekir. Ya da takım değiştirsin.

Geçen sene Poulsen ismi çıkınca da sallamaya başlamışlardı adam Liverpool'a gitti..

Fatih Terim olumlu rapor verirse, 1-2 gün içinde açıklanacakmış.

Geri
Üst Alt