# Kim Källström

Cevap: # Kim Källström

Alabileceğimiz ve bize katkı sağlayacak en iyi adam

Drogba'dan daha çok istiyorum gelmesini

2 senedir transfer haberleri cıkıyordu ihtimal bile vermiyordum geleceğine ancak bu sene çıkan sağlam duyumlarla biraz heyecanlandım gelmesse kahrolurum

Bak sen gelmezse kahroluyorsun ama, bizdeki vizyon ve çap o kadar genişledi ki, o kadar yüceldi ve o kadar muhteşemleşti ki, Kallstrom kadar üst düzey bir futbolcuyu veto edebilip daha iyisini aramaya kalkabiliyoruz. Artık kahrolma lütfen, gurur duy! :)

Kallströmdense o bölgede culio yada yektayı tercih ederim. Zaten Fatih hoca işini bilir boşuna veto etmedi bu adamı. İlla biri alınacaksa o bölgeye lucho gonzales, cambiasso, gökhan inler seviyesinde adamlar alınmalı kallström çok hafif kalır.

Orta sahadaki tüm mevkiileri karistirmissin renktas, sana hiç yakistiramadim.

haftaya net belli olur bu transfer,zaten bu ay geleceklerle gidecekler tam belli olacağı için yönetimin doğru adımları atacağına eminim.Birde kalströmün ikan edilmeside önemli,geçenlerde yaptığı bir açıklamada ben fransda mutluyum ,8 yıl burda kalacağımı hiç düşünmezdim gibi bir açıklama yaptı.Tabi trasnferde her zaman süprizler olur ama kalströmde olmassa B planında mutlaka kalström kadar kaliteli bir oyuncu vardır.Bekleyip göreceğiz..

Ersan gibi imza atmasini bekliyoruz...

Galatasaray'dan Kallström çıkarması

Expressen gazetesi, G.Saray'ın, Elmander'in ardından İsveçli yeni yıldızların peşinde olduğunu yazdı.

galatasaraydan_kallstrom_cikarmasi.jpg

gs.jpeg

"Galatasaray, İsveç'in yarısını almak istiyor" başlığıyla çıkan haberde, Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, danışmanı Bülent Tulun ile birlikte Stockholm'e giderek, Kim Kallström transferini bitireceğini ileri sürdü.

G.SARAYLI OLMASI AN MESELESİ

Bülent Tulun, Expressen'e yaptığı açıklamada Lyon'da forma giyen Kallström'le anlaşmaya yakın olduklarını söyledi. Tulun, İsveç'in salı günü Finlandiya ile oynayacağı maçı Başkan Aysal'la izleyeceklerini ifade etti. Kallström'ün menajeri Roger Ljung'la bir araya geleceklerini bildiren Bülent Tulun, transferin hafta içinde netlik kazanacağını kaydetti. Expressen'de yer alan haberde Galatasaray'ın, Olof Melberg'in yanı sıra kaleci Andreas Isaksson ve Sebastian Larsson'un da peşinde olduğu iddia edildi.

kralspor.ensonhabe

G.Saray'da 2 bomba birden

050620111021092759012_2.jpg

Başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

GALATASARAY, tabir yerindeyse İsveç Milli Takımı’nın yarısını kadrosuna katmaya kararlı. başkan Ünal Aysal’ın danışmanı Bülent Tulun, Expressen gazetesine transferlerle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Milli maç izlenecek

Tulun, gazeteye yaptığı açıklamada kulüp yöneticilerinin salı günü Stockholm’e gidip, görüşmelere başlayacaklarını ve Kim Kaallström ile 50 milyon krona (6 milyon Euro) anlaşmaya varılacağını söyledi. Tulun şunları söyledi:“Ben ve kulüp başkanımız salı günü Stockholm’e gelerek İsveç-Finlandiya maçını izleyeceğiz. Maçtan sonra da Kim Kaallström ve menajeri Roger Ljung ile görüşüp anlaşmayı sonuçlandıracağız.

İyi takım oluruz

Kulüp başkanımıza milli takımın tamamını tanıtıp talip olabiliriz" dedi. Bülent Tulun ayrıca diğer bir milli oyuncu Olof Mellberg’i de transfer etmek istediklerini açıkladı. Milli takım kalecisi Andreas İsaksson da G.Saray’a gitmek istediğini belirtirken, Birmingham’dan ayrılacak Sebastian Larsson’un da G.Saray’a gitmesi durumunda iyi bir takım oluşturacaklarını söyledi.

DROGBA TAMAM MI?

Galatasaray'ın yetenekli orta saha oyuncularından Yekta Kurtuluş'un "Drogba'nın gelişi bizi de çok heyecanlandırdı" demesi sarı-kırmızılıların bu transferi bitirdiği yorumuna neden oldu!

Sarı-kırmızılı takımın ara transfer döneminde kadrosuna kattığı orta saha oyuncusu Yekta Kurtuluş, Lig TV'de verdiği bir röportajda Didier Drogba ismini resmen telaffuz etti ve G.Saray taraftarlarını heyecanlandırdı.

Eşi Çisem ile birlikte İzmir'de tatil yapan Yekta, Drogba ile ilgili sorulan soruya: "Drogba'nın gelişi bütün takımla ve taraftarlar ile birlikte beni de çok heyecanlandırdı. Gerçekten Galatasaray'a çok şey katacak bir oyuncu. İlk sene şampiyonluk, ardından bir Avrupa şampiyonluğu, o da inşallah gerçek Galatasaraylı olur." ifadeleriyle yanıt verdi.

GEGE HAYATI UYARISI

Yekta muhabirin "Asist sayını herhalde iki katına çıkartır Drogba?" sorusuna ise "İnşallah öyle umuyorum. Buraya gelip gece hayatına takılmasın, buradan da ona mesaj vereyim" diyerek cevapladı.

Chelsea'nin Rus dolar milyarderi patronu Roman Abramovich'in henüz takımda tutup tutmayacağına karar vermediği 33 yaşındaki Fildişili golcü için sarı-kırmızılı cepheden bir süredir temaslar devam ediyordu ve yönetici Adnan Öztürk daha önce yaptığı açıklamalarda Drogba girişimini doğrulamıştı.

Yekta'nın açıklamalarından sonra sarı-kırmızılı camiada büyük bir bekleyiş başladı.

Gazetevatan

Unal Aysal ile Tulun, sali günu isvece geliyormus, Roger Ljung ile görusmek icin ve kendilierinin Kim icin ne turlu planlari oldugunu anlatmak icin. Sebastian Larsson, Mellberg ve Isaksson icin de girisimler varmis, zaten baslik olarak'da "Galatasaray yari milli takimi almak istiyor" yazdilar. Kim Källström transferi 5 miljon euro'ya bitebilirmis.

Kendim isvecte oturuyorum ve umarim Källström ve Sebastian Larsson gelir, cok iyi oyuncular.

Unal Aysal ile Tulun, sali günu isvece geliyormus, Roger Ljung ile görusmek icin ve kendilierinin Kim icin ne turlu planlari oldugunu anlatmak icin. Sebastian Larsson, Mellberg ve Isaksson icin de girisimler varmis, zaten baslik olarak'da "Galatasaray yari milli takimi almak istiyor" yazdilar. Kim Källström transferi 5 miljon euro'ya bitebilirmis.

Kendim isvecte oturuyorum ve umarim Källström ve Sebastian Larsson gelir, cok iyi oyuncular.

larrson hakkında pek bilgim yok ama neilli gönderip mellberg hamlesi yapan bir teknik heyetten ne beklenilebilirki.öyle bir hamle olcağını sanmam

Salı günü görüşülecek haberini duyunca bu transferinde iptal olduğuna emin oldum. Geçmiş olsun. Alacak adam Salıyı beklermi hiç :(. (bakınız Ersan)

Mellberg cok yaslandi, 4 sene öncesi olsa tamam ama artik cok agir kaliyor, kendisi'de zaten bir yere gitmek istemiyormus, bence Mellebrg olayina fazla takilmayin. Sali günü burda Finalndiya ile mac var, orda göruseceklermis. Källströmün aciklamasina göre bir haberi yokmus transfer icin ama bir calim olabilir, bence bizimkiler Lyon ile anlasti ve is Källströme kaldi.

Sebastian Larsson cok kosan, saglam bir takim oyuncusu, cok iyi orta aciyor, kornerleri falan'da cok iyi, ama bir Keita degil. Tribünleri ayaga kaldiracak bir adam degil, takim oyunucusu. Hic kötü oynadigini görmedim simdiye kadar ayrica Arsenal altyapisindan geliyor.

Kallstrom, Arda, Selcuk olduktan sonra ortasahada, Kazim veya Pino da 20 gole yaklasabilir ligde. Drogba gibi biri 30 civari gol atar.

Ümit Davala Kallström'ü izleyecek

Drogba'dan sonra Galatasaray'ın transfer gündemini en çok meşgul eden isim olan Kim Kallström, yarın akşam oynanacak mücadelede ülkesi için ter dökecek.

fft1mm1448862.jpg

İsveç’in, Finlandiya’yı konuk edeceği İskandinav derbisi için Fatih Terim, Bülent Tulun ve Ümit Davala da akredite olmuşlardı. Ancak son haberlere göre Terim ve Tulun ikilisi İsveç’e gitmeyecek. Sadece Ümit Davala, karşılaşmayı ve Kim Kallström’ü takip edecek.

Fanatik

Cevap: Ümit Davala Kallström'ü izleyecek

Simdiye kadar bu oyuncularin izlenmis karar verilmis olmasi gerekirdi. Neyse hayirlisi olsun.

Kallströmün izlenipte takıma katılması kadar saçma bişe yok heralde.genç olsa bişe demem ama 28-29 yaşındaki futbolcuyu izleyip almak saçma bence.

ne yaptığı belli adamın her sene 45-50 maçtan fazla oynuyor.

Lan neyini izliyorsunuz.Taş gibi futbolcu alın gelin.

Geri
Üst Alt