# Kim Källström

Cevap: Ümit Davala Kallström'ü izleyecek

Finlandiya'li bir futbolcu için gitmis olamaz mi ? Akliniza gelen isimler varsa paylasin lütfen.

belki de gazetenin yalanıdır . inanmamak gerekebilir.

kim kimi izliyor ya? Ulan bu futbolcu izlenecek futbolcu olsaydı yıllardır Lyon gibi bir kulüpte banko göbekte oynamazdı.

Sanki Biz Gerardları falan alabilecek güçteyiz de gidip kallström'ü izliyoruz.

Alabilirsek öpüp bir de başımıza koyalım.

Tamam transfer haberi yapıosunuz pardon sallıosunuzda e kardeşim bu kadarda olmaz Kalström bu ya neyini izletiyosun kime izletiosun bu adamı ya alırsın ya almassın izletmek ne demek?

Papua Yeni Gine İdman Yurdun'dan oyuncu alıyoruz ya bir izleyelim bakalım..

"Kallström bu neden izlenirmis?" Amma komiksiniz yahu.

Bir oyuncu cok iyi diye veya senelerdir Lyon'da oynuyor diye her teknik adamın aklına, oyun sistemine uymak zorunda mı? Diger yandan biz, yani daha genc nesil dünya futbolunu gerektigince takip ediyoruz. Fatih Terim'in Galatasaray'a gelmeden önce Kallströmü iki sefer izledigine inanan var mı?

Neyini izliyorsunuz hala?

kallström olsam beni izlemeye gelen takma gitmem.sanki adam bilinmeyen biri

Sanki burdaki herkes Kim'i 5 maç'tan fazla izlemis gibi konusuyor millet, evet Kim'dir bu, kaliteli adam, taninan adam, ama Fatih Terim'in izledigini sanmiyorum.

Beyler tekrarlıyorum Kim için gittiğini sanmıyorum.Gencolardan birini izlemeye gitti büyük ihtimalle

kim kallströmü izlemek ne demek ya bu adamın verileri ortada sen bir maça göre kim kallströmü mü değerlendireceksin

nesini izleyecekler adamin ? sarp,ayhan,baris,cana klasinda olmadigi kesin. bu 4 adami topla Kallstromun yarisi etmez

La stada gidip bosuna paralari car cur ediyorlar.

Adam senede 40 mac oynuyor. Koy kasetleri izle.

Geri
Üst Alt