# Kim Källström

Cevap: Ümit Davala Kallström'ü izleyecek

Millet transferi bitirdi, bizimkiler hala izlemede. X-Men First Class vizyona girmiş; onu da izleyin..

Ben çok izledim... Kefilim...Alabiliriz...

Bu haber gerçek mi? 30 yaşına dayanmış futbolla azıcık ilgilenen herkesin tanıdığı Kallström' ü izleyeceklermiş, şaka sanırım.

yaaaa beyler F.T. bizimle dalga mi geçiyor ? 30 yasina gelmis, en az 5 yildir profesyonel olarak futbol oynayan kallstrom'u hiç mi izlememis ? neyse gitsin izlesin bakalim ;););););););););)

Cevap: # Kim Källström

Eto'o ne ara orta saha oyuncusu oldu ? Tamam Mourinho sag bek gibi kullandi ara sira ama sen iyice abartmissin.

Ben bire bir mevkii olarak yazmadım , kim kalstrom pahallı olacaksa ya o paraya daha kariyerli kaka,etoo gibi adamlar alınsın, yada biraz daha az paraya emena gibi adamlar alınsın demek istedim.

Yani sağda solda yazan senelik -3.5 milyon euro maaş, lyona 6 milyon euro bonservis az para değil.Doğru dürüst oyuncu tarayabilsek, bu paraya ne adamlar gelir.

kalsstrom'un maliyeti sanki 25-27 yaşındaki oyuncu gibi, halbuki son buyuk transferi. 29 yaşında.

Ümit Davala’dan Kallström’e takip

CİM-BOM’UN Başkanı Ünal Aysal’ın Teknik Direktör Fatih Terim’e önerdikleri oyuncu listesinde adının olduğunu açıkladığı Kim Kallström’e görücü gidiyor. İsveçli futbolcuyu ülkesinin Finlandiya ile oynayacağı karşılaşmada bir kez daha izlemek isteyen Terim’in Ümit Davala ve Bülent Tulun’la birlikte akreditasyon yaptırdığı ancak İsveç’a sadece Davala’nın gideceği bildirildi. Yeni dönemde Hasan Şaş’la birlikte teknik heyette yer alacak olan Ümit Davala, Finlandiya karşısında oynaması beklenen Kallström’ü takibe alacak ve Fatih Terim’e bir rapor sunacak. İmparator, Davala’nın raporu ve listedeki diğer oyuncuların durumuna göre İsveçli için son kararını verecek.

@Starspor

Kim gelcekse gelsin artık:melek:

FT Kalsstörmü izlemeye gidiyormuş.Sorarlar adama hiçmi izlemedin Kallströmü :D.Bence görüşmeye falan gidiyodur.

Sebastian Larsson'u izlemeye gidiyor Fatih Terim.

Ben bire bir mevkii olarak yazmadım , kim kalstrom pahallı olacaksa ya o paraya daha kariyerli kaka,etoo gibi adamlar alınsın, yada biraz daha az paraya emena gibi adamlar alınsın demek istedim.

Yani sağda solda yazan senelik -3.5 milyon euro maaş, lyona 6 milyon euro bonservis az para değil.Doğru dürüst oyuncu tarayabilsek, bu paraya ne adamlar gelir.

6 milyon euro az para değil diyorsun sonra kaka dan etoo dan bahsediyorsun bu adamların yıllık alacağı zaten en az 6 milyon euro ve gelmeyecekleri gerçekği de ayrı bi olay :o

bugun bir gorusme olacakti kallstrom le galiba,bulent tulun un boyle bir aciklamasi vardi isvec gazetelerine.

Alın artık şu adamı da ortasaha rahat etsin diğer mevkilere adam arayalım rahatça

Kim Larsson kapda gel.:D

Golünü attı reis :asd:

Geri
Üst Alt