# Kim Källström

Cevap: Lyon iki yıldız için köşeye sıkıştı

diego ne yapti ki sidiye kadar

Lincolnden fazla bir katki yapmaz

Diego'nun yaptıkları ortada.Hiçbir şey olmasa bile Ederson gibi futbola uzak kalmadı.Adam çok uzun süre sakatlık geçirdi benim korkum o.

Cevap: # Kim Källström

Fransizca bilen biri cevirsin sunu bence. Bende tam anlamadim. :asd:

Fransızca bilmiyorum ama Google Translate'ten İngilizce'ye çevirdim.Söylenen bu:

"Galatasaray Kim Kallström'le konuşmaktan daha fazlasını yapmış görünse de henüz Lyon'la bir prensip anlaşmasına varmış değiller."

mümkünse brezilyalılar gelmesin nerde kafası kırık var bizi buluyor kallstrom pjanıc olur bak

10 numara diye tabir edilen brezilyalı isimleri, hatta 10 numaraları istemiyorum artık, gelen adam Alex ile kıyaslanıp yerin dibine sokuluyo hep.Lincoln de gördük bunu, gelmesin 10 numara filan.

Cevap: Albayrak Muslera ve Kallström için dedi ki...

deseydiin bunjları alan 10 yıl oyuncu almaz diye

sonra gene alamasaydık kımseyı

Cevap: Albayrak Muslera ve Kallström için dedi ki...

imzalar atılmadan pek kapılmayalım

Källström-Ederson a karsilik arda turani versinler diyenler var fransiz spor sitelerinde yorumlarda hatta bazilari Källström-Ederson + 5-10 milyon avro verip ardayi alalim degeri en az 20 o cocugun yazmis :D

Källström-Ederson a karsilik arda turani versinler diyenler var fransiz spor sitelerinde yorumlarda hatta bazilari Källström-Ederson + 5-10 milyon avro verip ardayi alalim degeri en az 20 o cocugun yazmis :D

Elin Fransız'ı bizden daha iyi biliyor bizim oyuncumuzu.Burada utanmasa Arda'yı 5 milyona verelim diyecek insanlar var içimizde.

pjanic ve kallström olsa keşke

ederson olağanüstü yetenekli bir oyuncu sadece şanssız kesin alınmalı ben portolu hulka benzetiyorum stilini. kallström olmayadabilir çift orta saha oynayacaksak.

Bu adam alınmalı.Uzun zamandır ses seda yok. :(

Aysal'ın istikameti Madrid olduğuna göre konu KİLİT

Kalström'den daha iyisi kim,hala çözemedim.

Bu adamı almamak, hasta bir adamın ilacını içmemesine benziyor.

eğer 2 forvet oynayacaksak kallström alınmaz artık

Geri
Üst Alt