# Kim Källström

Cevap: Källström ile ilgili yeni gelişme

Selçık-Kalsström-Muntari:tiphat:

Umarim gerceklesir transfer

çok istediğim bir transfer umarım gerçekleşir..

çok konuştuk bu adamı kallström 2 selçuk, 3 gabi, 4buçuk muntari, 8 tane de yıldırım demirören eder.. :D

Cevap: # Kim Källström

Arkadaşlar lütfen söylediğimi okuyun.Haberde Toulalan'ın Malagaya transferi sonrası diğer oyuncular içinde yolların ayrılabileceği!! anlamına geldiği yazıyor.Yani henüz bir anlaşma yok.Ayrıca Kallströmde takip edebilir ve bu takım Galatasaray olabilir lafı başkanlarının ağzından çıkma değil.Geri kalanı medyanın uydurması.Başkanlarının konuşması daha önce bir arkadaşın söylediği üzere tırnak içinde olan alanlar.Sakin olmakta fayda var.

Lyon başkanı:Galatasaray ile anlaştık.

"Galatasaray'la anlaştık" - Fotomaç

Lyon Başkanı TF1 kanalının canlı yayınında kadrolarındaki bir oyuncu için Galatasaray'la büyük oranda anlaştıklarını diğer iki oyuncunun transferinin de mümkün olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ederson, Kim Kallströn ve Miralem Pjanic'in forma giydiği Lyon'da Başkan Jean Michel Aulas, Cluade Puel'in kovulup yerine Remi Garde'nin getirilmesine ve Michel Bastos, Kallström ve Tolulalan konularına kadar pek çok konuya değindi.

Kadrolarında 32 profesyonel futbolcu olduğunu bu nedenle gençlere yer veremedikleri için bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyleyen Aulas, Juventus'la Bastos, Galatasaray'la da Kallström konusunda büyük oranda anlaştıklarını, Pjanic ve Ederson gibi çok yüksek rakamlar alan oyuncularla da yolların ayrılabileceğini söyledi.

Cevap: Lyon başkanı:Galatasaray ile anlaştık.

hadi inşallah muslera ve kalström gelirse iskelet hazır olmaya başlar..

Cevap: # Kim Kallström

Kim Kallström de öyle çok agresif bir oyuncu değildir.Linderoth2un bir üst modeli gibi düşünün,ama bizim lig için yeter de artar bile.Biz zaten pas yapan sistem istiyorsak bu da ancak Kallström gibi pas yapan oyuncularla mümkün,ama Kallström daha çok ofansif oynayan senede 10 civarı gole etki eden bir orta saha oyuncusu,defansif açıdan Topal'ın yerine düşünülemez.Elano'yu kesecek oyuncudur sadece.Gelirse Elano staılıp yerine ondan gelecek parayla bir defansif orta saha alınmalıdır.

Ulan ta bu yaziya kadar sanki bugun acilmis bir konu gibi okudum. Dedim Elano ne alaka??

simdi eger bu oyuncu alinirsa Adnan POlat cikip bununla ben gecen seneden anlasdim

Dedim Git kocum Lyonu sampiyon yapta gel seni sonra alayim demisdim de

simdi eger bu oyuncu alinirsa Adnan POlat cikip bununla ben gecen seneden anlasdim

Dedim Git kocum Lyonu sampiyon yapta gel seni sonra alayim demisdim de

hakkaten cok sevdigim adnan polat acikcası gözukden cok düştü kendisine zamanından arkasndan cok vuruldu haklıydı belki ama şimdi aynısını kendi yapıyor onu almıstım bunu almıstım mali durumu düzelttim görduk yeni yönetim mali durumdan dolayı kılını kıpırdatamıyor adnan polat ve kankisi a.sezgin olsadı bu senede herhalde degil bu adamları almak bataklıga doogru giderdik ne hale getirmişler takımıda bize güller açtı diye oyalıyorlardı yazık iyiki saz ekibinide alıp gitmiş

Cevap: Lyon başkanı:Galatasaray ile anlaştık.

"Galatasaray'la anlaştık" - Fotomaç

Lyon Başkanı TF1 kanalının canlı yayınında kadrolarındaki bir oyuncu için Galatasaray'la büyük oranda anlaştıklarını diğer iki oyuncunun transferinin de mümkün olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın transfer listesinde yer alan Ederson, Kim Kallströn ve Miralem Pjanic'in forma giydiği Lyon'da Başkan Jean Michel Aulas, Cluade Puel'in kovulup yerine Remi Garde'nin getirilmesine ve Michel Bastos, Kallström ve Tolulalan konularına kadar pek çok konuya değindi.

Kadrolarında 32 profesyonel futbolcu olduğunu bu nedenle gençlere yer veremedikleri için bazı oyuncularla yollarını ayıracaklarını söyleyen Aulas, Juventus'la Bastos, Galatasaray'la da Kallström konusunda büyük oranda anlaştıklarını, Pjanic ve Ederson gibi çok yüksek rakamlar alan oyuncularla da yolların ayrılabileceğini söyledi.

Arkadaşlar lütfen söylediğimi okuyun.Haberde Toulalan'ın Malagaya transferi sonrası diğer oyuncular içinde yolların ayrılabileceği!! anlamına geldiği yazıyor.Yani henüz bir anlaşma yok.Ayrıca Kallströmde takip edebilir ve bu takım Galatasaray olabilir lafı başkanlarının ağzından çıkma değil.Geri kalanı medyanın uydurması.Başkanlarının konuşması daha önce bir arkadaşın söylediği üzere tırnak içinde olan alanlar.Sakin olmakta fayda var.

Fotomaç yine forumlardan, sözlüklerden vs. konu okuyup haber yapmış. Football365 sitesindeki ilgili haber başkanın ağzından çıkan sözler değil, haberin yorumudur. Caner Nalbant olayı özetlemiş yukarıda.

şu fotomaç kadar boş bi gazete daha yoktur dünyada.. boş kafalarla dolu gazete köşeleri.. BOMBOŞ

Fotomaç okuyan bir kitle var demek ki yıllardır aynı yalan politika dikkat çekme çabası olması bilinmesine rağmen hiç bir değişiklik yapmıyorlar.

Geri
Üst Alt