# Kim Källström

Cevap: Rota yeniden Kallström

FT istemiyor, hala bu adamı haber yapıyorlar.

aynen. Elimizde Mustafa Sarp ve Ayhan varken orta sahaya transfer gereksiz.

Gerçi başkanımız transferleri "sonlandırmak üzere" de...

Bi hikaye geldi aklıma. Birgün bir anadolu köyüne gitmiştim , adres arıyordum ve bi köylüye soruverdim. Te şu tepenin orada demişti. Sonra ben kilometrelerce yürümüştüm.

Bizim başkan o tatlı adamcağıza benziyor. 2 aydır sonlandırmak üzere.

Çok şeker adam ya ...

Kallström değil Şallström

Kaynak da Vikipedia

Ünal başkanın forvet ve orta saha ile transfer tamamlanır tarzı sözünü hiç ciddiye almadım. Zaten her yöneticiden farklı bir ses çıkıyor. Bu başkan olsa ne değişir ki ? Fatih Terim kamp günlüğünde çok daha fazla transfere ihtiyaç olduğunu ve istediğini söyledi. Hoca isterse alacaklardır. Bu yüzden artık yönetim transfer hakkında konuşmasın, iyice göze batıyorlar.

Kallström'den daha iyi daha yararlı oyuncular kimlerdir ? Cambiasso, Lucho González. Bunları alamayacaklarsa hiç başka oyuncu aramasınlar. Kallström gayet yararlı olur. Orta sahaya 2 yabancı düşünülüyorsa birşey diyemeyiz. :)

Orta sahaya 2 yabancı düşündüğümüzü sanmıyorum.1 yabancı ile oraya transfer biter.Hocanın dediklerinden çıkardığım bence 5 transfer yapıp işi bitireceğiz.Kaleci,defans,orta saha,kanat ve forvet şeklinde gibi olacak sanırım.

Mesela Serdar Aziz,Muntari,Volkan Şen,Muslera ve Sercan gibi olabilir.

Bence çok güçlü bir ön libero alsınlar. Yoksa Selçuk- Culio(yekta)- Kalström güçsüz kalabilir biraz

Alınması gereken bir adam ve gerçekten bunun üstü bizim ligimize avrupa yolu kapalı olduğu sürece bu sezon gelmez. Umarım kallström gelir. Selçuğun yanına cuk diye oturur.

Selçuk ile Kallström tarz olarak aynı ama yine de faydalı olacaktır.Culio gitme ihtimali yüksek bir isim bu arada bana kalırsa.

Kallströmden daha iyi orta saha oyuncusu AL-A-MA-YIZ.

bence Culio'nun gitme ihtimali 0 gibi bişeydir ya hiç ama hiç sanmıyorum gönderilcegini

Kallström bence bizim için ideal bi adamdır kesinlikle alınsın ve kapansın artık bu orta saha defeteri ... Selçuk-Kallström-Culio-Yekta-Ceyhun-Ayhan bence gayet yeterli ve iyi bi orta saha rotasyonu olur... Kesinlikle bide sol bek almamız lazım suan bence takımda orta sahadan cok cok cok daha onemli bi mevki cunku gerçekten hakanda çağlarda rezaletler hele hakanı artık sahada görmeye bile tahammül edemiyorum ...

Ortasaha kurgusu şöyle olabilir çokta müthiş olur..

----------Ceyhun---------------

------Selçuk-------Kallström------

Kallstrom gibi istikrar sembolu olmus, sakatlanmayan, akilli, saha icinde gereksiz hareketler sevmeyen, makina duzeninde isleyen bir adam bulup da daha iyisini aramak ne kadar dogruydu zaten?

Bu adamdan iyisi dunyada 20 tane vardir, onlari da alamayiz cok buyuk meglablar bayilmazsak. Artik gorunen koyler de kilavuz istemeye basladi Galatasarayimizda.

Ne rotaymis arkadas don don bitmedi

Geri
Üst Alt