# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Bayılıyorum bu 50 mesaj altı tiplerin gelip duyum belirtmesine :D

Kim Källström, le milieu de terrain de l'Olympique Lyonnais, intéresserait toujours Galatasaray.

Galatasaray aurait un regain d'intérêt pour le milieu de terrain international suédois Kim Källström (27 ans, Lyon).

Le Portugais Tiago (29 ans, Juventus Turin) figurerait aussi en bonne position sur les tablettes du club turc.

Kaynak : mercato 365

Habere göre hala Källström'ün pesindeumisiz.

bugün ciddi manada bir duyum aldım, kimseye kendimi kanıtlama ihtiyacı hissetmiyorum, yerin dibine de sokabilirsiniz bu mesajı ama bu transfer bitmiş, açıklamak için neyi beklediklerini bilmiyorum..

Herkes de bana sallayacak şimdi ama kaynak ne nerden atıyosun diye, umrumda dğeil, duyduğumu yazacağım

Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum, benim çok istediğim bir oyuncu idi. Tabi ki benim de içim resmi açıklamadna önce rahat etmeyecek.

Sallamak istesem gidip arka sayfadan bu konuyu uplamam beyler.. Bu forumda hiç olmadığım kadar ciddiyim..Bilgiyi ben almadım ama bu bilgi Cuma günü başkandan alınmış..Bana net söylenen budur.

bugün ciddi manada bir duyum aldım, kimseye kendimi kanıtlama ihtiyacı hissetmiyorum, yerin dibine de sokabilirsiniz bu mesajı ama bu transfer bitmiş, açıklamak için neyi beklediklerini bilmiyorum..

Herkes de bana sallayacak şimdi ama kaynak ne nerden atıyosun diye, umrumda dğeil, duyduğumu yazacağım

Ben hayırlı uğurlu olsun diyorum, benim çok istediğim bir oyuncu idi. Tabi ki benim de içim resmi açıklamadna önce rahat etmeyecek.

saygilarimla,

Duyumcular size inanmıyoruz burdan size ekmek çıkmaz.

Kaynağı yazarsanız belki

Kallstrom kiiim, Kim Kallstrom kim, kim bu Kim Kallstrom kim

Kim kim kim

Biladerler bu adam geliyor mu

sonuna ''saygılarımla'' ibaresi eklemezsen kimse itibar etmez bu duyuma..

Bu sezon Lyon bazı maçlarında

--Makoun

Pjanic--Kallstrom Şeklinde oynadılar. Pjanic, Elano'dan çok daha ofansif bir futbolcu. Elano ile Kallstrom öndeki ikili olabilirler. Defansif anlamda büyük sıkıntılar çekeceğimizi düşünmüyorum. Üçlünün arkasındaki isim hız anlamında bizi tatmin edecek biri olduğu sürece.

--Diarra

Elano---Kallstrom üçlüsü ağır kalabilir. Arkaya Lass tarzı biri gerekli; bence.

Bunun dışında orta üçlünün tamamı yabancı olduğu sürece defansa birini alamayız. Şu an için yerli bir defansta ilk 11 seviyesinde değil.

Duyumcular size inanmıyoruz burdan size ekmek çıkmaz.

Kaynağı yazarsanız belki

ne ekmek alacağım allahaşkına? ne olacak bana inanırsanız çok mu forslu biri olcam, ne saçma.

işim olmaz umrum olmaz arkadaş, ben bu foruma salak duyumlarla dalga geçmek için üye olmuş bi adamım

ilk mesajlarıma bakın, mehmet şenolun salak salak transfer şifreleriyle dalga geçmek için girmiştim...

bir gün duyumcuların yerinde olacağımı hiç tahmin etmemiştim.

ister inan ister inanma hocam, gram iplemiyorum.

onca mesajdan sonra sadece duyduğumu paylaştım.

paylaşmayadabilirdim.

dedim zaten herkes sallayacak bana diye..

bunu bilen biri olarak bu paylaşımı yaptım..

cidden sallamıyorum ya

forumdan atılsam da sallamıyorum

bi şey duydum paylaşmak istedim.

suçsa sabah kadar küfredin.

iplemiyorum

Şu kaynak niye açıklanmaz ki hiç? Sanki Fbi'dan gizli bilgi alıyonuz. :)

Şu kaynak niye açıklanmaz ki hiç? Sanki Fbi'dan gizli bilgi alıyonuz. :)

Kaynağım önemli biri değil, tanınan biri değil..Kaynak değil bu olayı duyduğum kişi diyelim..Sadece o yemekte bulunabildiği için yeterince şanslı biri..O kişinin adını söylesem ne işine yarayacak? Ya zaten niye inandırıyorum ki sizi ? Niye herkese cevap veriyorum?

Evet yalan söyledim he, Kallström filan alınmayacak, ben de zaten tamamen can sıkıntısından milleti nası keklesem diye aşağılara inmiş bi konuyu up'ladım.

Çok güvenilir kaynaklarla ve sürekli gerçek haberlerle dolu kusursuz forumunuzu sekteye uğrattığım için özür dilerim.

Kaynağım önemli biri değil, tanınan biri değil..Kaynak değil bu olayı duyduğum kişi diyelim..Sadece o yemekte bulunabildiği için yeterince şanslı biri..O kişinin adını söylesem ne işine yarayacak? Ya zaten niye inandırıyorum ki sizi ? Niye herkese cevap veriyorum?

Evet yalan söyledim he, Kallström filan alınmayacak, ben de zaten tamamen can sıkıntısından milleti nası keklesem diye aşağılara inmiş bi konuyu up'ladım.

Çok güvenilir kaynaklarla ve sürekli gerçek haberlerle dolu kusursuz forumunuzu sekteye uğrattığım için özür dilerim.

kardeş nie bu kadar tepkilisin :) .. söyleyiver bişeyler işte :) bu arada ben inandım sana, kallström tam nokta transfer oldu ;)

Geri
Üst Alt