# Kim Källström

Cevap: # Kim Kallström

Kaynağım önemli biri değil, tanınan biri değil..Kaynak değil bu olayı duyduğum kişi diyelim..Sadece o yemekte bulunabildiği için yeterince şanslı biri..O kişinin adını söylesem ne işine yarayacak? Ya zaten niye inandırıyorum ki sizi ? Niye herkese cevap veriyorum?

Evet yalan söyledim he, Kallström filan alınmayacak, ben de zaten tamamen can sıkıntısından milleti nası keklesem diye aşağılara inmiş bi konuyu up'ladım.

Çok güvenilir kaynaklarla ve sürekli gerçek haberlerle dolu kusursuz forumunuzu sekteye uğrattığım için özür dilerim.

Bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Suçlu insan psikolojisindekiler bu şekilde davranır. Burda Yalçın Dümer'e, BC'ya,ACV'a ve bilumum duyumcuya daha sert davranılıyor, çok ağır konuşuluyor. Size gayet makul davranılmış. Ki kaynaksız duyum vermek yasak.Mesela BCA bu foruma girerse terler.

Terlemez mi arkadaşlar :D

Atar yapacaksanız yazmayın arkadaşım.İSTEMİYORUZ duyum felan.

Atar yapacaksanız yazmayın arkadaşım.İSTEMİYORUZ duyum felan.

Hangi mesajımın hangi üslubunda sıkıntı var da sizden mesaj alıyorum? Hangi tip mesajlara müsaade etmiyorsunuz? En son mesajımla ilgili olsa gerek ki, bu mesaj yeni ulaştı elime. Rahatsız olduğunuz noktayı söylerseniz açık bir şekilde memnun olurum. Eleştiri noktanızı söylerseniz kendimi düzeltme fırsatı bulabilirim. Ben değilim atar filan gibi argo kelimeler kullanan. Bağırmayı ifade eden Caps Lock kullanan.

Ben olsam, birisini eleştirecek olsam yani,

önce bir kendime bakardım, bugüne kadar eleştirdiğim noktayla ilgili hep doğru mu davranmışım diye.

Hangi mesajımın hangi üslubunda sıkıntı var da sizden mesaj alıyorum? Hangi tip mesajlara müsaade etmiyorsunuz? En son mesajımla ilgili olsa gerek ki, bu mesaj yeni ulaştı elime. Rahatsız olduğunuz noktayı söylerseniz açık bir şekilde memnun olurum. Eleştiri noktanızı söylerseniz kendimi düzeltme fırsatı bulabilirim. Ben değilim atar filan gibi argo kelimeler kullanan. Bağırmayı ifade eden Caps Lock kullanan.

Ben olsam, birisini eleştirecek olsam yani,

önce bir kendime bakardım, bugüne kadar eleştirdiğim noktayla ilgili hep doğru mu davranmışım diye.

Kendi mesajınızı okursanız cevabı bulabilirsiniz.Duyum vermek zaten yasak ve ceza veriyoruz.Siz hem bunu yapıp hem eleştirenlere tepki veriyorsunuz.Bu saçma işte.

Ayrıca mesajınıza kaç kişi cevap vermiş ve ne yazmışlar bakabilirsiniz.

Benim anlamadığım nokta şu; Taraftar ya da herhangi bir Galatasaraylı Adnan Polat'ı gördüğünde ve transferi sorduğunda "Bitti hacı, Kim Kallström'ü aldık, yakın zamanda açıklayacağız. Kimseye söyleme" mi diyor? Bu iş yönetim arasında. Arada kongre üyelerine sızar mı sızar. Onun dışında siz bilemezsiniz. Yapmanız gereken sadece pozisyon açısından yorum yapmak.

arkadaşlar ben de bi duyum aldım.

2-2 olmuş. öyle dediler bana kaynağımı açıklayamıyorum ama öyleymiş aslında. açıklama için bekliyorlarmış.

Kendi mesajınızı okursanız cevabı bulabilirsiniz.Duyum vermek zaten yasak ve ceza veriyoruz.Siz hem bunu yapıp hem eleştirenlere tepki veriyorsunuz.Bu saçma işte.

Ayrıca mesajınıza kaç kişi cevap vermiş ve ne yazmışlar bakabilirsiniz.

Tamam buyurun, gerekeni yapın. Kendi mesajımı okursam cevabı bulabilirmişim. Açık açık bana üslubumla ilgili nasıl sıkıntılar var söyleyeceksiniz. Bana son mesajımdan sonra ziyaretçi mesajı attığınız için son mesajımdaki sıkıntıları göstereceksiniz. Duyum filan diyerek kıvırmayın. Üslubumla ilgili uyarı mesajı alıyorsam üslubumla ilgili sıkıntıları söyleyeceksiniz. Bana duyum filan demeyin bu dakikadan sonra.

Ben zaten bu mesajımdan sonra cevap gelmesin isterdim.

Sadece duyduğumu paylaştım ve çekildim.

Ama hemen bana antipatik gelen yorumlar geldi, tepkim ve cevabım bu yüzdendir, ben bunların olacağını bildiğimi belirtmeme rağmen hala bu tip cevapların gelmesineydi tepkim.

Keşke kimse cevap vermeseydi ve ben duyduğum bir şeyi söylemiş olsaydım.

Bu kadar basit.

Eğer duyum paylaşmak ceza gerektiriyorsa o cezaya her türlü kabulüm var.

Ama mesajlarında reis, atar vb. argo kelimeleri sıklıkla kullanan birisinden üslup öğrenmeyeceğimi belirtmek isterim.

Kutlu Bey;

Transfer topiğinde ki son 5 günde atılan mesajlara bir bakın. YDM ve BCA; İsa'nın Çilesi 2 ye resmen senaryo konusu oldular.

Kaynağım önemli biri değil, tanınan biri değil..Kaynak değil bu olayı duyduğum kişi diyelim..Sadece o yemekte bulunabildiği için yeterince şanslı biri..O kişinin adını söylesem ne işine yarayacak? Ya zaten niye inandırıyorum ki sizi ? Niye herkese cevap veriyorum?

Evet yalan söyledim he, Kallström filan alınmayacak, ben de zaten tamamen can sıkıntısından milleti nası keklesem diye aşağılara inmiş bi konuyu up'ladım.

Çok güvenilir kaynaklarla ve sürekli gerçek haberlerle dolu kusursuz forumunuzu sekteye uğrattığım için özür dilerim.

Orada genel bir yorum yapmışım bu kadar tepkiye ne gerek var? Ben geleceğini düşünmesem de yalan söylediğini falan kastetmedim.Evet kimseyi inandırmak zorunda değilsin, bunları paylaş o da farketmez benim için ama üslup konusunda da biraz dikkatli olmalısın bence.

Tamam buyurun, gerekeni yapın. Kendi mesajımı okursam cevabı bulabilirmişim. Açık açık bana üslubumla ilgili nasıl sıkıntılar var söyleyeceksiniz. Bana son mesajımdan sonra ziyaretçi mesajı attığınız için son mesajımdaki sıkıntıları göstereceksiniz. Duyum filan diyerek kıvırmayın. Üslubumla ilgili uyarı mesajı alıyorsam üslubumla ilgili sıkıntıları söyleyeceksiniz. Bana duyum filan demeyin bu dakikadan sonra.

Ama hemen bana antipatik gelen yorumlar geldi, tepkim ve cevabım bu yüzdendir, ben bunların olacağını bildiğimi belirtmeme rağmen hala bu tip cevapların gelmesineydi tepkim.

Bu kadar basit.

Ama mesajlarında reis, atar vb. argo kelimeleri sıklıkla kullanan birisinden üslup öğrenmeyeceğimi belirtmek isterim.

Kutlu bey ben araya gireyim isterseniz. Forumlarda özellikle yaz döneminde insanlarla dalga geçmek için duyumcu rolüne girenler olabiliyor. Siz kaynağınızı belirtirseniz karşılıklı güven oyu kazanırsınız. Üslup konusunda sıkıntı yok, sonuçta forumdayız ve burası herkesin görüşlerini yazabildiği bir yer.

Bu kadar basit.

Allah Allah boşuna duyum yasak demiyoruz zaten.Her seferinde aynı muhabbet dönüyor çünkü.(Keyfimizden yasak felan demedik.)Her seferinde aynı kavgalar.

Biri geliyor duyum veriyor.Diğeri dalga geçiyor,eleştiriyor.Sonra hakaretler havada uçuşuyor.

Sonuçta sizin duyum verdim,çekildim demeniz yetmiyor görüldüğü gibi.

Hem duyum verip hem de aşırı tepki vermeniz kabul edilemez.

Orada genel bir yorum yapmışım bu kadar tepkiye ne gerek var? Ben geleceğini düşünmesem de yalan söylediğini falan kastetmedim.Evet kimseyi inandırmak zorunda değilsin, bunları paylaş o da farketmez benim için ama üslup konusunda da biraz dikkatli olmalısın bence.

Yorumunuz FBI filan gibi alaycı ifadeler içeriyor Oray bey.

Eğer dediğiniz gibi genel bir şey olduğunu hissetseydim zaten bu yorumu yazmaya gerek duymazdım emin olun.

Neyse ben kişisel olarak rahatsız ettiğim için özür dilerim gerçekten.

Allah Allah boşuna duyum yasak demiyoruz zaten.Her seferinde aynı muhabbet dönüyor çünkü.(Keyfimizden yasak felan demedik.)Her seferinde aynı kavgalar.

Biri geliyor duyum veriyor.Diğeri dalga geçiyor,eleştiriyor.Sonra hakaretler havada uçuşuyor.

Sonuçta sizin duyum verdim,çekildim demeniz yetmiyor görüldüğü gibi.

Hem duyum verip hem de aşırı tepki vermeniz kabul edilemez.

Bana ziyaretçi mesajında son mesajımla ilgili üslup sıkıntıısı olduğunu ve bu tip mesajlara müsaade etmeyeceğinizi söylediniz. Bu üslup hatalarını söylemenizi rica ediyorum ki kendimi düzelteyim.

Arkadaşlar özelden devam edebilirsiniz sanırım. Tabi çok gerekliyse!..

Bana ziyaretçi mesajında son mesajımla ilgili üslup sıkıntıısı olduğunu ve bu tip mesajlara müsaade etmeyeceğinizi söylediniz. Bu üslup hatalarını söylemenizi rica ediyorum ki kendimi düzelteyim.

Tamam.Ziyaretçi mesajını şimdi anladım:)

Profilden bahsediyorsunuz.O mesajı ayın 13'ünde atmışım.Ve gerek gördüğüm için atmışımdır.Ama sebebini hatırlamıyorum maalesef.Aradan 2 hafta geçmiş.

Kutlu bey ben araya gireyim isterseniz. Forumlarda özellikle yaz döneminde insanlarla dalga geçmek için duyumcu rolüne girenler olabiliyor. Siz kaynağınızı belirtirseniz karşılıklı güven oyu kazanırsınız. Üslup konusunda sıkıntı yok, sonuçta forumdayız ve burası herkesin görüşlerini yazabildiği bir yer.

Bakın Muhammet bey,

Ben yeni bir konu açmadım.

Zaten sezon başından beri ilgilenildiği aşikar bir oyuncuyla ilgili son olarak duyduklarımı yazdım.

Mesele şudur ki, Adnan Polat beyefendiyle zaten dönem dönem görüşen birinin son olarak cuma günü görüşmesinde, hiç bir çekincede bulunmayarak Kim Kallström isminin zikredilmesi. Bakın, bu transfer bitmiş diyorum, zaten bitmemiş olsa isim filan duyamayız emin olun.

Aynı konuşmada dünyada daha çok tanınan bir isimle de ilgilenildiği söyleniyor ama bu isim verilmiyor. Ben bu son kısmı söylemedim, gereksiz buldum. Zaten her dönem yıldız oyuncularla ilgileniyoruz, bunlar çok normal.

Benim ilgimi çeken, hiç bir çekince duyulmadan bir ismin zikredilmesi ve tamam denilmesi.

Konu ben bu duyumu nasıl aldım ise, çok yakın bir arkadaşım Adnan Bey'le cuma günü görüşen beyefendinin asistanıdır.

Konu bu kadar.

Belki de o beyefendi, arkadaşıma küçük bir nükte yaptı bilemem ama sizi temin ederim çok ciddi olarak bu bilgileri aldım.

Konu budur.

Ceza verilecekse de hiç bir sıkıntı yok benim için

Her türlü cezaya razıyım.

İyi paylaşımlar dilerim.

Her sene lyondan bir oyuncu banko alıyoruz.

Ayrıca Kutlu renktaşımıza inanıyorum,üzerine fazla gitmeyelim.

Bu forumda hergün fotomaçın sallama haberleri yüzlerce sayfa artışılıyorken sarı kırmızı renkelere gönül vermiş bir renktaşımızın zaten var olan bir konu hakkında gelişmeleri haber vermesini niye bu kadar yadırgıyosunuz ki?

Tamam.Ziyaretçi mesajını şimdi anladım:)

Profilden bahsediyorsunuz.O mesajı ayın 13'ünde atmışım.Ve gerek gördüğüm için atmışımdır.Ama sebebini hatırlamıyorum maalesef.Aradan 2 hafta geçmiş.

Çok özür dilerim, bunu farketmemişim. Haklısınız.

Kallström gelirse Elano gider heralde. Elano'dan gelecek parayla da geriye kalan 2 defansif orta saha transferi yapılır. Kötü mü olur ? Hayır, güzel olur. Veya Kallström ile Elano beraber oynarlar, arkaya da güzel ve kaliteli bir ön libero alınır. Bu da seçeneklerden biridir.

Geri
Üst Alt