Yalçın Selçuk
Kırmızı Üye
- 15 Haziran 2010
- 1.665
- 0
- 1.146
Cevap: # Kim Kallström
Bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Suçlu insan psikolojisindekiler bu şekilde davranır. Burda Yalçın Dümer'e, BC'ya,ACV'a ve bilumum duyumcuya daha sert davranılıyor, çok ağır konuşuluyor. Size gayet makul davranılmış. Ki kaynaksız duyum vermek yasak.Mesela BCA bu foruma girerse terler.
Terlemez mi arkadaşlar
Kaynağım önemli biri değil, tanınan biri değil..Kaynak değil bu olayı duyduğum kişi diyelim..Sadece o yemekte bulunabildiği için yeterince şanslı biri..O kişinin adını söylesem ne işine yarayacak? Ya zaten niye inandırıyorum ki sizi ? Niye herkese cevap veriyorum?
Evet yalan söyledim he, Kallström filan alınmayacak, ben de zaten tamamen can sıkıntısından milleti nası keklesem diye aşağılara inmiş bi konuyu up'ladım.
Çok güvenilir kaynaklarla ve sürekli gerçek haberlerle dolu kusursuz forumunuzu sekteye uğrattığım için özür dilerim.
Bu kadar tepki göstermenize gerek yok. Suçlu insan psikolojisindekiler bu şekilde davranır. Burda Yalçın Dümer'e, BC'ya,ACV'a ve bilumum duyumcuya daha sert davranılıyor, çok ağır konuşuluyor. Size gayet makul davranılmış. Ki kaynaksız duyum vermek yasak.Mesela BCA bu foruma girerse terler.
Terlemez mi arkadaşlar